Stranica 67 od 189 PrviPrvi ... 1757656667686977117167 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,301 do 3,350 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Cure, mene zanima kad vježbate, mislim na one koje rade. Radim do 16, doma dođem oko 17 i nema šanse da vježbam dok je J. budna, znači trebala bih čekati oko 22h dok ona zaspe. Ja ne znam kako da to iskombiniram, pa me zanima kako vama uspijeva.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Spajalica, hvala! Kiss

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

vjezbanje pocinjem oko 19-20 sati. klinci su navikli, puste me.
    a dok se n isu navikli MM ih je tusirao i dao im veceru. tih 20-25 min 30DS zbilja mozes odraditi ako imas volju. kad mi se ne vjezba, cim me nesto zamole odmah prekidam i dam im, ako sam vec zagrijana i puna elana na mama zedna/na sam kazem imas casu imas vodu

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jucer nisam, kasno dosla pa se najela, pa dok sam dosla k sebi pocela tekma (zauzet TV u koji idem memory stick), pa zaspala...
    Bas mi je krivo. Al sreca da ona racuna jedan dan pauze pa ce meni biti to ova srijeda.
    Inace, ja sam probala vjezbati ujutro, ne mogu se dici, ne mogu doci k sebi, moram popiti kavu, pa jesti, pa sam onda znojna...
    Tako da vjezbam za vrijeme dnevnika, sad smo sami, a inace MM bedina klince. Kao što spajalica kaže pola sata nije puno, ugura se.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

meni je najteže ugurati vježbu poslije posla, dođem doma, idem s klincima van, pa sam gladna i odem jesti i onda bi trebala čekati 22 h za vježbanje a tad sam već mrtva umorna...

zato imam ranojutarnje istezanje

ajde cure zbrojite koliko sati ukupno vježbate mjesečno i napišite plan za kolovoz

ja sam si zadala zadatak odvježbati mjesečno 10x callanetics i toga se otprilike držim, evo ovaj srpanj sam i uz tako rijetko vježbanje u zaostatku, nekako nisam stizala početkom mjeseca ništa ali mislim da ću uspjeti odraditi 10 x do kraja mjeseca (sad sam na 7)

iako to nije 10 sati vježbanja već ca. 10 x 40-45 minuta = samo 7 sati vježbanja

za kolovoz planiram minimalno 10 x

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja planiram 6 x tjedno po pola sata.
    Živi bili pa vidjeli.

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Evo i mene ovdje, kako sam se skroz zapustila ( godinama) i kile i mlohava koža i užas.....
    Imala sam dojenje kao ispriku ali ne više, poboljšala sam prehranu na što manje i što zdravije, bez večere i slatkiša ali kile su išle samo malo dole, sada sam počela vježbati, prvi tjedan orbitrek po 5 min više svaki dan a sada i
    30 ds i sve me boli ali to je ona slatka bol.
    Inaće vježbam ujutro kad radim popodne ili oko 19-20kad radim ujutro, djeci pustim crtić a ja na kompu jurišam i znojim se
    Sutra pičimo na more ali uzimam sa sobom role i ne odustajem, kile moraju dole a tjelo se mora utegnuti.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja vježbam 5,6 puta tjedno po pola sata
    ako ne uspijem ove vježbe, rolam se ili napravimbrzu šetnju oko 6,7 km pa poslije trbušnjake i sklekove

kad radim, vježbam ili poslije posla. djeca su navikla, a ako im treba večera ili pomoć u tuširanju, uposli se tata.
    mada, često čekaju baš mene za sve to
    nisu baš tako male pa već kuže da ja to radim na dnevnoj bazi, da mi je to važno i zaigraju se. doduše, dok se ne potuku
    Posljednje uređivanje od Anci : 26.07.2012. at 09:50

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Znači taj 30DS, se vježba svaki dan ili treba imati pauzu?

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja s posla dodjem iza 17
    pa presvlacenje, rucak, kava, igram se s njima, skoce na mene vec na vratima, obavim koji kucanski posao
    tako da prije 20 ne mogu ni poceti
    i najlakse mi je onda vjezbati dok oni veceraju, taman pola sata uguram, pa se tusiram prije nego njih tusiram i uspavam
    kad sam radila sat vremena, nekako mi je dugo bilo, pocnu oni gnjaviti, dosadi im, smetam im u dnevnom i tako
    jedva cekam osposobit sobu za vjezbanje - ali nju prvo treba raskrcit od kesa i kutija
    prekasno ne mogu (vertex ) jer ipak skacem po parketu i ne znam koliko osjete susjedi ispod, a jadni, ionako ih maltretiraju djeca citav dan
    ideala bi mi bila ubacit yogu ujutro, a ovaj cardio/utezi dio popodne
    al svako jutro se predomislim

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Kako me vaši postovi motiviraju, svaka čast curke! Od petka sam trčala 4 puta, planiram i sutra, sad ću se ići izmjeriti, čisto da vidim situaciju. Na vagu ne stajem. Odbijam! Sve nešto razmišljam pronaći te vježbe o kojima pričate..Po zimi sigurno neću trčati a planiram biti aktivna trajno, tih 45 min mi stvarno vrati samopouzdanje! Odradim to ujutro dok svi spavaju, otuširam se, priprem im doručak i svi sretni!

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Mitovski ja krenula svaki dan sa 30 ds, ali me ubija..i još ne radim s bučicama.
    10 godina sjedenja i nevježbanja dolaze na naplatu. Čučnjevi su meni ispali najgori, čitaj najbolniji.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj ribice prvotno napisa Vidi poruku
    Mitovski ja krenula svaki dan sa 30 ds, ali me ubija..i još ne radim s bučicama.
    10 godina sjedenja i nevježbanja dolaze na naplatu. Čučnjevi su meni ispali najgori, čitaj najbolniji.
    budite oprezne sa svim vjezbama koje opterecuju zglobove. pazite kad radite iskorak, koljeno ne smije preko vrha stopala

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mene od yogillian tako boli guzica da se jedva ustanem iz sjedeceg polozaja.

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja planiram 6 x tjedno po pola sata.
    Živi bili pa vidjeli.
    Jel ti vježbaš body revolution? Što to traje pol sata? Moram zabilježit sve te programe koji traju do pol sata jer me toliko uglavnom uspiju ostavit na miru, sve preko je too much!

Jučer sam malo modificirala vježbe zbog zglobova, ali sam se isto dooobro oznojila.

Inače cardio vježbe 30DS su mi najgore. I sklekovi. Ostalo odradim ok, al me više niš ne boli. U početku su me bolile noge i malo ruke, sad ništa. A volim kad boliiii.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj anamar prvotno napisa Vidi poruku
    s koliko teškim utezima si radila?
    Nemam utege na nogama
    Inače sa 1,5 kg, ali workout 1 i 2 sa body rev bih mogla i sa 2kg. Budem probala sutra.
    Sve me boli jer sam koristila neke nove mišiće očito. Boli me od pokreta bez utega.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Ivanna prvotno napisa Vidi poruku
    Jel ti vježbaš body revolution? Što to traje pol sata? Moram zabilježit sve te programe koji traju do pol sata jer me toliko uglavnom uspiju ostavit na miru, sve preko je too much!

Jučer sam malo modificirala vježbe zbog zglobova, ali sam se isto dooobro oznojila.

Inače cardio vježbe 30DS su mi najgore. I sklekovi. Ostalo odradim ok, al me više niš ne boli. U početku su me bolile noge i malo ruke, sad ništa. A volim kad boliiii.
    Da. Body revolution traje po pola sata.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Znači taj 30DS, se vježba svaki dan ili treba imati pauzu?
    ja sam to radila svaki dan
    a poslije sam počela praviti pauzu. o kad sam počela ripped in 30.

meni je isto sve preko pola sata too much. nije da sam djeci nezamjenjiva :D
    evo sad se super igraju. al, garant čim ja spojim usb, počet će se kefati

inače, kad nisam na GO, radim otprilike ko summer. dođem doma, nešto poejdem, kava, igra pa vježba.
    ustvari je super jutro, ali ne mogu se ustati dovoljno rano.

sad kad sam doma, vježbam otprilike u ovo vrijeme. dok se dovršava ručak. to mi je najbolje.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I Yoga meltdown i 30 day shred isto traju pola sata, ovaj drugi i nešto manje.
    Posljednje uređivanje od vertex : 26.07.2012. at 11:54

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Storma, pazim jako na čučnjeve, ja faxu sam išla puno na aerobic i tamo naučila vježbe i disanje ali miša mu baš bole mišići, morat ću dodati još malo istezanja na kraju, mislim da mi toga nije dovoljno.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a gdje je maria71, bila se nesto javljala i ondak nis.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Evo, unatoč činjenici da me je nakon jučerašnjeg cijelodnevnog peglanja i kvrčenja u krevetu 80 širine cijelu noć lijepo
    prištekalo ispod vrata, uh, probala sam JilllianM30days, šta da kažem, totalno sam bez snage, smijeh jedan. Mali od 4 godine je radio bolje sklekove od mene.

Nakon toga sam odradila neki kratki pilates, to mi je pasalo s obzirom na to koliko sam zakržljala.
    I onda neki lagani hip hop workout i zaključak je pao, treba raditi vježbe prema želji i vlastitoj spremnosti.
    Ja ću si kao početnik prvo jedno vrijeme raditi pilates i poslije toga hip hop da se oznojim,
    a kad dođem u neku formu počet ću sa Jilian30dys i tako dalje...
    A na kraju plesa me je počelo u stopalu nešto zatezati, uglavnom, treba biti oprezan, moram si neke tenisice kupiti
    možda bi mi bilo pametnije nego ovako bosa.

Sutra ili večeras nastavljam dalje

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

meni sad, ako ne vježbam, baš fali. i to mi je super.
    ja sam bila toliko luda da sam preko granice :D na službeni put u torbi nosila tenisice i utege
    pa lijepo lagano prije doručka jumping jackala :D
    još mi je bilo i lakše jer iz hotelske sobe obično izlazim oko pola 9, 9 pa mi je to u usporedbi sa zagrebačkim ritmom (izlasci u 7, razvažanje vrtić, škola, posao na drugoj strani grada) mila majka.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    jedva cekam osposobit sobu za vjezbanje - ali nju prvo treba raskrcit od kesa i kutija
    prekasno ne mogu (vertex ) jer ipak skacem po parketu i ne znam koliko osjete susjedi ispod, a jadni, ionako ih maltretiraju djeca citav dan
    Učini to čim prije, ja jesam i odlično je.
    Imamo ormar sa prednjom stranom tri metra ogledala, ljestve na zidu, ruče, štrik za penjanje to je za djecu i curu koja
    gimnasticira. Na podu su tatami strunjače, sad planiram neki ekran na zid staviti da nam je lakše vježbati

Uglavnom, super je, ujutro djeca prvo trče tamo i igraju se, a nama velikima evo isto dobro dođe.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja danas odradila, povećala sam ponavljanja na 30 i pojačala tempo. Jučer sam se ubila od plivanja i uzbrdica pa nisam. Danas sa mjenjala jutarnju plažu za pranje veša, čišćenje, kuhanje samo da uguram svoj trening. Ove uzbrdice me slome, a trening mi baš daje snagu za cijeli dan. Vježbam ujutro čim se dignem.
    Ali kile idu na gore, a ne na dolje... Ubili me sendviči i gluposti na putu valjda. Sad sam na otočkoj lean cuisine. Sve lešo i zeleno. Voće za večeru. Samo se moram čuvati sladoleda, vina i koktela koji se ovuda podrazumjevaju pod GO

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja ako i vježbam vježbam oko 22 sata, vježbam pola sata, tuširanje i krpe...

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Učini to čim prije, ja jesam i odlično je.
    Imamo ormar sa prednjom stranom tri metra ogledala, ljestve na zidu, ruče, štrik za penjanje to je za djecu i curu koja
    gimnasticira. Na podu su tatami strunjače, sad planiram neki ekran na zid staviti da nam je lakše vježbati

Uglavnom, super je, ujutro djeca prvo trče tamo i igraju se, a nama velikima evo isto dobro dođe.
    uh, ovo tvoje je savrseno
    nemam ja to, mi smo u stanu, trenutno je jedna soba slobodna jer su djeca zajedno, mozda jos godinu dana
    pa tu samo mislim napravit prostora, stavit televiziju i dvd player i orbitrek pa da se mogu zatvorit i vjezbat bez malih napasti

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, unatoč činjenici da me je nakon jučerašnjeg cijelodnevnog peglanja i kvrčenja u krevetu 80 širine cijelu noć lijepo
    prištekalo ispod vrata, uh, probala sam JilllianM30days, šta da kažem, totalno sam bez snage, smijeh jedan. Mali od 4 godine je radio bolje sklekove od mene.

Nakon toga sam odradila neki kratki pilates, to mi je pasalo s obzirom na to koliko sam zakržljala.
    I onda neki lagani hip hop workout i zaključak je pao, treba raditi vježbe prema želji i vlastitoj spremnosti.
    Ja ću si kao početnik prvo jedno vrijeme raditi pilates i poslije toga hip hop da se oznojim,
    a kad dođem u neku formu počet ću sa Jilian30dys i tako dalje...
    A na kraju plesa me je počelo u stopalu nešto zatezati, uglavnom, treba biti oprezan, moram si neke tenisice kupiti
    možda bi mi bilo pametnije nego ovako bosa.

Sutra ili večeras nastavljam dalje
    nema potrebe za lakšim tempom, nakon 5-7 dana ćeš uhvatiti ritam, na početku možeš i bez utega.
    Kad sam krenula sa programom na početku nisam mogla pratiti tempo i plazila sam po podu kakon tih 25 minuta , ali nakon 10 dana sam mogla odraditi sve. Sad sam imala pauzu od 8 dana , zbog bolovima u koljenu i godišnjeg, i prvi dan nakon tih osam odradila sam tih pola sata kao od šale. Znaći treba se ufurati i krenuti. Kad vidim kakvih sve programa ima JilllianM30days L1 mi se čini kao program za jaslićare, pa se nadam vrtićkom i predškolskom za koji tjedan kad nabijem kondiciju. :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jel koja od vas kupovala nedavno prostirku ? treba mi nova za yogillan , ova stara je nekvalitetna i u raspada se od vježbanja

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

jesam ja u intersportu 79 kn.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

oka, dobre tenisice svakako nabavi. I dobar grudnjak ako si više od br.2.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala spajalice .
    baš sam sad na pauzi bacila oko u Rozistepu i imaju neke Yogamatten za 135 kn. Čine mi se dobre, jedino što su malo teže

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

imaju i u intersportu i skupljih, ali moja skrta dusa nije iskesirala, gledala sam ih sa zacakljenim okicama, onako sa svojom torbicom i sl. dodatcima, ali 200 i nesto kn me probudilo i ruku mi poslalo na ovu od 79 kn

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Moja skrta dusa je u konzumu kupila podlogu za plazu za 25 kn. Ako ju unistim, znaci da sam ipak vjezbala pa cu mirne duse kupiti si bolju.
    A u sparu sam kupila neki putni set za vjezbanje za 79kn. Ima u njemu resistance cord koji se koristi u bodyrev.

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Cure, može pomoć? Moja mama bi htjela skinut jedno 7-10 kila uz vježbanje i pravilnu prehranu. Jesu li ovo preteške vježbe za nju ili bi mogla radit nešto od ovog? Možete mi preporučit s čim bi bilo najbolje počet.
    Ima 61 godinu, nema problema za zdravljem, relativno je ok kondicija samo treba skinut malo kila. Ja sam joj dala tibetance da se malo ufura za početak, ali što dalje?

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    nema potrebe za lakšim tempom, nakon 5-7 dana ćeš uhvatiti ritam, na početku možeš i bez utega.
    Kad sam krenula sa programom na početku nisam mogla pratiti tempo i plazila sam po podu kakon tih 25 minuta , ali nakon 10 dana sam mogla odraditi sve. Sad sam imala pauzu od 8 dana , zbog bolovima u koljenu i godišnjeg, i prvi dan nakon tih osam odradila sam tih pola sata kao od šale. Znaći treba se ufurati i krenuti. Kad vidim kakvih sve programa ima JilllianM30days L1 mi se čini kao program za jaslićare, pa se nadam vrtićkom i predškolskom za koji tjedan kad nabijem kondiciju. :D
    Jasno, jasno, ali to ja zbog ovog priklještenja oko lopatice (taj položaj skleka previše trenutno boli) koje mi se dogodilo nočas (sve se urotilo protiv vježbanja ) i da jučer nisam ovdje pisala da krećem nema šanse da bih danas vježbala (ne želim pokleknuti u startu!) i bila bih namrštena cijeli dan zbog bolova, a ovako mi je lakše jer nisam
    kukala već vježbala i baš sam sretna!

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    budite oprezne sa svim vjezbama koje opterecuju zglobove. pazite kad radite iskorak, koljeno ne smije preko vrha stopala
    sinoc sam sestru u 22h nagovorila na vjezbanje,par sam ju puta opominjala na koljeno ali tesko je vidjet da li radis pravilno bez ogledala....

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dobila sam info da se u Hervisu za 179!!! Kn prodaje podloga za vježbanje koja je u Lidlu na akciji bila 39 kn. Hoću reci, moze se naći jeftino. Ja sam 30ds vjezbala na rebrastoj lezaljci za plažu ali jogu ne mogu na tome.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    uh, ovo tvoje je savrseno
    nemam ja to, mi smo u stanu, trenutno je jedna soba slobodna jer su djeca zajedno, mozda jos godinu dana
    pa tu samo mislim napravit prostora, stavit televiziju i dvd player i orbitrek pa da se mogu zatvorit i vjezbat bez malih napasti
    I mi u stanu, ma to sam ja djeci napravila, a ja se sad uguravam da slijede primjer
    Ja čekam da krenu prije na spavanac, a to će tek najesen pa da zatvorim vrata i da sam samo svoja!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja sam dosad vježbala na nikakvoj podlozi, doduše na nekom frotirskom prekrivaču
    podlogu planiram kupiti već neko vrijeme, a uvijek se sjetima kad već dođem doma

pogledat ću ovo što Cubana nudi trenutno ne znam ni što je to resistance cord :D

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ajoj, sad sam izguglala
    to je ono što se zove zub eliminator

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

toliko ste me nabrijale sad na to da jedva čekam probati...nadam se da ću se snaći gledajući nju preko youtube-a
    dok ne nažicam nekog da mi skine i sprži na dvd

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Dragonfly prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, može pomoć? Moja mama bi htjela skinut jedno 7-10 kila uz vježbanje i pravilnu prehranu. Jesu li ovo preteške vježbe za nju ili bi mogla radit nešto od ovog? Možete mi preporučit s čim bi bilo najbolje počet.
    Ima 61 godinu, nema problema za zdravljem, relativno je ok kondicija samo treba skinut malo kila. Ja sam joj dala tibetance da se malo ufura za početak, ali što dalje?
    ako je statican tip ja bih joj preporucila callanetics, ono willowino cudo. (ne, nisam pocela, trosim svo raspolagajuce vrijeme na sklanjanje krsa po kuci. )

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

hvala na odgovorima za utege.

jučer sam imala krizu, jedva sam se natjerala vježbati, jedva sam i vježbala, ali na kraju sam ipak uspjela odraditi. nadam se da danas neću imati tih problema.

moj je cilj, vježbati 5 ili 6 puta tjedno, 3x callanetics, 2 ili 3x neki življi program.
    kad nisam na plaži, vježbam oko 19. kad jesam onda u 22 ili oko 12, ovo ujutro je moguće samo neradnim danom.

Dragonfly, možda da malo pogledaš te programe za vježbanje po youtubeu, pa da procjeniš bi li ona to mogla vježbati. meni je teško ovako napamet dati preporuku.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Dragonfly, nek proba callanetics + hodanje (duge brze šetnje)

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

odradila BFBM , ali samo 20 minuta, ne ide više- krepavam.
    Budem svaki dan povećavala za 5 minuta ili više, prema mogućnostima.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Ivanna prvotno napisa Vidi poruku
    Mene bole skočni zglobovi. Neznam jesam nešto istegnula ili sam krivo stala dok sam skakutala, ali boli. Pogotovo dok skačem.
    A danas bi mi trebao biti deseti dan levela 1 30DS. Žao mi je napravit pauzu jer bi mi to mogao biti prvi korak ka odustajanju pa bi ipak trebala malo odvježbat danas koliko mogu.
    Ja bi da me bole mišići, bar malo, ali ništa, samo zglobovi. Ko da niš nisam radila.
    Možeš vježbati i dalje ali smanji malo intenzitet, barem dok se ne zagriješ i dok ne prestaneš osjećati bol.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    odradila BFBM ,
    to sirius, sad si fakat sirius

nego isto odradila do zadnjeg seta vjezbi, pocela kisa i odjednom moji i Nerini uletitl. ja u gacicama i sprtskom grudnjaku. otisla se otusirati, ber coolinga i tog zadnjeg seta. mada iskreno dobro mi je doslo sto su uletili jer sam vec lizala prasinu s poda

u sobi 29.4 stupnja, vlage neki 70% koma. jedva sam odgulila bilo sto, a ktome sam danas i dobila. no idemo dalje, sta ne?

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Dakle, cure stvarno ste mi ogromna inspiracija!
    Nakon što sam pojela 2 palačinke i pola vrečice čipsa i ogromne grižnje savijesti odlučih ja konačno odvježbati 30DS.
    Ne sjećam se kad sam zadnji put vježbala, tako da me moja nekondicija nije uopće iznenadila. Nakon prvih 10-tak minuta sam mislila da ću ostati bez zraka, da ću se srušiti i umrijeti, ali izdržala sam do kraja. Sad jedva hodam i imam špageti ruke i noge, a nisam radila s utezima, to će još malo pričekati.
    Veseli me da se konačno pokrenem i napravim nešto za sebe, a ne da samo kukam nad svojim špekecom.
    Nadam se da ću ovog puta izdržati, jer me inače brzo napusti početno oduševljenje kod ovakvih stvari, ali prvi put vježbam doma uz kompjuter i sviđa mi se, a i super je zaviriti na ovaj topic svaki dan po motivaciju.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jedva cardio.
    Note to self, ne jesti kolače na poslu, ne piti pivu s mužem za ručko-večeru i ne se prejesti sat vremena prije vježbanja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •