Stranica 70 od 189 PrviPrvi ... 2060686970717280120170 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,451 do 3,500 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kad sam prije mjesec dana ubacila vježbanje u rutinu, MM je danima umirao od smjeha, vjerojatno je mislio da ću odustati prije nego sam poćela (plus nije bio baš neki prizor gledati mene kako jedva izvodim vježbe i dahćem ko pas). Nakon nekoliko dana poćeo je djecu izvoditi van iz kuće da bih imala mir za vježbanje, nakon nekoliko tjedana počeo je pričati da bi se i on trebao baviti nekom fizičkom aktivnosti (ima gadnih problema sa kralježnicom , a profesionalni je vozač). Uglavnom zadnja dva dana osim standardnih vježbi odradim i 40 minuta hodanja po šumi praveći društvo mužu. Mislim da je na putu da kroz koji dan uzme utege u ruke i odradi koju vježbu za leđa.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    Nda, prozivka
    tu sam, preskocila sam jucer, visa sila.

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Prijavljujem 1,2 kg manje u ovih 6 dana. Jedem normalno osim što ne jedem navečer poslije cca 19h. Super mi je osjećaj da sam konačno poduzela nešto za svoje zdravlje.

Citiraj Dodirko prvotno napisa Vidi poruku
    Prijavljujem Jillian 1. dan level 1.

Uff.... da li ću ikada to moći do kraja!?
    hoces hoces, a onda ces doci na level 2 i isto ces pomisliti. no kao sto je receno u jednom filmu svakoga dana u svakom pogledu sve vise napradujem

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Kad sam prije mjesec dana ubacila vježbanje u rutinu, MM je danima umirao od smjeha, vjerojatno je mislio da ću odustati prije nego sam poćela (plus nije bio baš neki prizor gledati mene kako jedva izvodim vježbe i dahćem ko pas). Nakon nekoliko dana poćeo je djecu izvoditi van iz kuće da bih imala mir za vježbanje, nakon nekoliko tjedana počeo je pričati da bi se i on trebao baviti nekom fizičkom aktivnosti (ima gadnih problema sa kralježnicom , a profesionalni je vozač). Uglavnom zadnja dva dana osim standardnih vježbi odradim i 40 minuta hodanja po šumi praveći društvo mužu. Mislim da je na putu da kroz koji dan uzme utege u ruke i odradi koju vježbu za leđa.
    bravo sirius.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Yogillian level 2.
    Nije bilo preteško. Onaj žablji stoj na rukama ni približno nisam uhvatila točku ravnoteže, na trbušnjacima sam zadnju vježbu radila s rukama pod guzicom i malo sam kratila izdržaje, ali sve skupa odlično. Da, i mosta sam naprvila tri, a one barem dvostruko za to vrijeme. Radila sam sa Bashirom, my man Bashira i ja
    marta, probaj, nije teže od level 1, nego drugačije.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Čitam vas i bildam se mentalno. Još malo pa počinjem, a i baka će sa mnom izgleda. Moram malo proučit te vježbe koje ste mi preporučile za nju, prvi put čujem za njih.
    Stvarno se moram nekak organizirat da imam bar pola sata dnevno za vježbanje. Super sam se osjećala prike kad sam vježbala, nisam čak imala ni toliku potrebu za junk hranom, iako sam si je tad mogla i više priuštit nego sad. Zanimljivo mi je da kad jednom počneš, tak se lako zakačiš, postaneš ovisan, ali pozitivno. Znala sam iskoristit svaki slobodan trenutak za neku kratku vježbu, onak usput.
    Baš mi nedostaje taj osjećaj

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Prijavljujem 7. dan 30DS...primjetila sam da sam malo pomaknula razinu vježbi, npr. idem dublje u čučanj itd., ali još uvijek mislilm negdje na pola da ću umrijeti. Užas su mi ti jumping jacks ilitiga jackass-ovi , pa još u spoju s preskakanjem preko užeta, strava, noge peku, ali osjetim napredak.
    Zanima me jel vama lakše vježbati u neko određeno doba dana. Ja vježbam oko 21h i nekako mi se čini da mi je tada energija polako na nuli i da bi mi bilo puno lakše vježbati u neko drugo vrijeme

Šuška avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mitovski X na sve

Ja vježbam oko 11 sati, nakon jutarnje kave i doručka.
    Sad sam na godišnjem pa mogu.
    Ne znam kako će biti kad počnem raditi.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja ne vježbam baš ovih dana, precrknuta sam nekako dok dođe popodne. Jedino ujutro poslije posla napravim "mini trening" da bar nešto napravim: 10 sklekova, bike abs i neka od vježbi za guzu.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja odvježbala jutros, baš sam ulovila tempo i počela vježbati svaki drugi dan i super se osjećam

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Svaki drugi dan vježbam, odradila 9. dan 30DS level 1. Napredak osjetim. Još malo pa level 2.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    ja odvježbala jutros, baš sam ulovila tempo i počela vježbati svaki drugi dan i super se osjećam
    I ja prijavljujem Jillian 30DS Level 1 - prvi dan.

Fino sam se oznojila, osjecam se fantasticno, iako vjerujem da me sutra sve boljeti. Sad pod tus. :D
    Netko rece da tijelo pamti vjezbe, itekako se slazem. Trbusnjake sam napravila bez po muke, to mi je oduvijek islo dobro. A bojala sam se da cu krepati. Tek na kraju, kod cross-trbusnjaka sam osjetila muku.
    Najgori su mi bili jumping jacks - ali to zato sto me od ozljede mrvicu boli straznja strana koljena. Nisam se tu forsirala, stala bih kad bi pocelo boljeti, a izbrojala sam da one nakon toga naprave jos 5 ponavljanja, znaci - zadovoljna sam.

Za iskusne jillianasice pitanje: vjezbe gledam s Youtube-a, nisam ih skinula.
    Znaci, 30DS Level 1 je svaki dan isti - i tako 30 dana?
    i tek onda prelazim na Level 2?

P.S. Ako budem vjezbala svaki 2. dan, bit cu super zadovoljna.
    Posljednje uređivanje od Elly : 02.08.2012. at 14:38

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    I ja prijavljujem Jillian 30DS Level 1 - prvi dan.

Fino sam se oznojila, osjecam se fantasticno, iako vjerujem da me sutra sve boljeti. Sad pod tus. :D
    Netko rece da tijelo pamti vjezbe, itekako se slazem. Trbusnjake sam napravila bez po muke, to mi je oduvijek islo dobro. A bojala sam se da cu krepati. Tek na kraju, kod cross-trbusnjaka sam osjetila muku.
    Najgori su mi bili jumping jacks - ali to zato sto me od ozljede mrvicu boli straznja strana koljena. Nisam se tu forsirala, stala bih kad bi pocelo boljeti, a izbrojala sam da one nakon toga naprave jos 5 ponavljanja, znaci - zadovoljna sam.

Za iskusne jillianasice pitanje: vjezbe gledam s Youtube-a, nisam ih skinula.
    Znaci, 30DS Level 1 je svaki dan isti - i tako 30 dana?
    i tek onda prelazim na Level 2?

P.S. Ako budem vjezbala svaki 2. dan, bit cu super zadovoljna.
    Ne , nego 10 dana vježbanja, a onda se ide na L2. Ali ti možeš prilagoditi sebi, npr.ja sam prešla na L2 nakon 16 dana vježbanja , a i sad ponekad napravim L1 ako nemam inspiracije ili energije.
    Što se tiće jumping jacks...meni oni škode, u jednom trenutku sam vjerojatno istegnula tetivu sa njima. Ne radim ih , nego trčim na mjestu visoko dižući noge .

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

OK. Zbunilo me to 30 day - mislila sam, mjesec dana = prvi level.

Super za vlastitu prilagodbu. Idem sad pogledati kako izgleda Level 2. Uskoro putujemo na ljetovanje, pa da zapamtim vjezbe (da, planiram i tamo vjezbati).
    Posljednje uređivanje od Elly : 02.08.2012. at 15:06

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja se za sada dobro drzim. Tjedan2/13 je u tijeku, vjezbam 6 dana u tjednu. Jos sam na prvom dijelu bodyrev (Workout 1 i 2 i Cardio 1) ali mislim da si moram malo pojacati, onako kad jill kaze: if you think you're badass
    Nista me ne boli i dok vjezbam pricam s MM pa cu u neke vjezbe ubaciti utege.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

odbij, prevruce mi je i jos se oporavljam od farbanja. eto.

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

u odnosu na prije 15 dana, struk -1,5 cm, guza (mamicujoj) -1 cm. vaga -1 kg.

jučer odradila 35 minuta na steperu uz vježbe za gornji dio tijela

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moze popis svih koji trenutno vjezbaju 30DS - Level 1?
    Da usporedimo iskustvo?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moze popis svih koji trenutno vjezbaju 30DS - Level 1?
    Da usporedimo iskustvo?
    idi par stranica unatrag, tamo su iskustava da po dan. :D

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Thnx, Sirius.

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Danas odradila 5.dan level 2 30DS.
    I ide mi sve bolje, čak uspijem i par sklekova. Al ne baš ono pravi pravi, nosom do poda, meni nos dođe do pola.
    Čak sam kupila i tajice za vježbanje do ispod koljena i sportski topić i sad imam još više volje. I kupila sam jako udobne tenisice za 149 kn. Al stvarno su udobne, ko "prave".
    Zna li netko s koliko teškim utezima ona radi?
    Ja radim s 1,5 kg.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

zakurio mi micek, ne spavah, pa sam sretna da se gibam, a ne popiknem se,inače ovdje se zažarilo, plivam po valovima i crknem. Ali čim se naspavam krećem iz početka. Jovonanovo, jupi ;/

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Ivanna prvotno napisa Vidi poruku
    Danas odradila 5.dan level 2 30DS.
    I ide mi sve bolje, čak uspijem i par sklekova. Al ne baš ono pravi pravi, nosom do poda, meni nos dođe do pola.
    Čak sam kupila i tajice za vježbanje do ispod koljena i sportski topić i sad imam još više volje. I kupila sam jako udobne tenisice za 149 kn. Al stvarno su udobne, ko "prave".
    Zna li netko s koliko teškim utezima ona radi?
    Ja radim s 1,5 kg.
    Hahahaha i ja sam si kupila isto takve tajice i topić i sad nema šanse da odustanem, ako zbog ničega onda zbog toga. Ne znam s kolikim utezima ona radi, ali svaka ti čast na 1,5kg...ja sam uzela od 0,75kg i na nekim vježbama su mi prelagani a na nekima preteški.

Odrađen 8. dan 1. level 30DS...danas je već lakše, ne plazim po podu već onak nekoliko cm iznad poda . Idemo dalje!

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pisi mi tri dana minusa. sutra udajem sestru pa cu valjda u kolotecinu. ovo je valjda dobra isprika?

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Meni doktor još ne radi, i ne znam smijem li vježbati. S čežnjom vas pratim... tako bih se rado znojila s vama...

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prijava: Jillian 30 DS - Level 1 - day 2.
    (bez dana pauze)
    Vjezbam cardio, sklekove, lunge & lift (i ravne i bocne) kao Anita, a ostalo kao Natalie .

Blaga upala bicepsa, jucer sam nakon tusiranja uzela jedan aspirin kao preventivu radi upale. Danas ju osjecam, no danas sam igrom slucaja radila sa tezim utezima (jucer 0,75 kg, a danas sam imala nadohvat ruke samo utege od 1 kg), tako da opet slijedi tusiranje (cekam da se prestanem znojiti ) i jos jedan aspirin. Nadam se da se upala nece rasiriti.
    Manji bol na lijevoj nozi iza koljena, vise napravljenih 'preskoka uzeta'.
    Najbolje mi je to sto pshicki pozitivno djeluje - totalno se iskljucim iz svega drugoga i skoncentiram se samo na pokrete. To me bas opusti.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

najs, najs. minuse pisem
    anamar, jupijejeje, vis kako fino ide
    da, kupovanje tajica i topica i ostalog je kul.

spajalice, ne udajes se ti al ajd, ne udajes ni sestru svaki dan
    marta, farbala si lamperiju to cu ti uzet u obzir

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Prijava: Jillian 30 DS - Level 1 - day 2.
    (bez dana pauze)
    Vjezbam cardio, sklekove, lunge & lift (i ravne i bocne) kao Anita, a ostalo kao Natalie .

Blaga upala bicepsa, jucer sam nakon tusiranja uzela jedan aspirin kao preventivu radi upale. Danas ju osjecam, no danas sam igrom slucaja radila sa tezim utezima (jucer 0,75 kg, a danas sam imala nadohvat ruke samo utege od 1 kg), tako da opet slijedi tusiranje (cekam da se prestanem znojiti ) i jos jedan aspirin. Nadam se da se upala nece rasiriti.
    Manji bol na lijevoj nozi iza koljena, vise napravljenih 'preskoka uzeta'.
    Najbolje mi je to sto pshicki pozitivno djeluje - totalno se iskljucim iz svega drugoga i skoncentiram se samo na pokrete. To me bas opusti.
    Bravo za tebe. Upala se vjerojatno neće proširiti. Mene je boljelo sve nakon odvježbanog 1.dana, napravila dan pauze, i 2. dan sam odvježbala uz manje bolove i upala prošla. Evo jučer sam odradila 9. dan 1 levela i valjda sam čučnjeve išla malo dublje pa sam malkice osjetila mišiće na guzi. Ali pozitivna energija je ludilo.

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pozdrav svima. Citam vas vec duze vremena.Prosle godine sam odradila 30 days shred i bila zadovoljna. U zadnjih 15 dana isprobavam trcanje, rolanje, BFBM, 6W6P RIPPED IN 30. Iskreno nekako mi je najdrazi BFBM ali mi je 45 minuta predugo (za moje ukucane. ne mene!),
    Danas se prijavljujem jer sam se konacno odlucila za bodyrev. Odradila 5 dana prema njenom planu (1,2,cardio1, 1, 2) . Uz to 2 dana ubacila 6w6p . Sutra ce pasti ili cardio ili neko rolanje.
    U nedjelju pauza.
    Voljela bih skinuti kojih 5-7 kg, ali ako i ne bude to bila bih zadovoljna smanjenjem obima trbuha .

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Odradila 9. dan Level 1 30DS. Zadovoljna napetkom koji osjećam prilikom vježbanja.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Inace, vjezbam redovito, samo se ne prijavljujem redovito
    na moru navecer, u parkicu sa svojim i burazovim klicima. Vjezbanje im je bilo highlight of the day, preslatki su bili
    ucjena je bila, tko ne slusa, ne moze vjezbati
    Posljednje uređivanje od zhang : 03.08.2012. at 23:03

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Švrćo prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo za tebe. Upala se vjerojatno neće proširiti. Mene je boljelo sve nakon odvježbanog 1.dana, napravila dan pauze, i 2. dan sam odvježbala uz manje bolove i upala prošla. Evo jučer sam odradila 9. dan 1 levela i valjda sam čučnjeve išla malo dublje pa sam malkice osjetila mišiće na guzi. Ali pozitivna energija je ludilo.
    Thnx!
    Na 30 DS Level 1-day 2, dodajem i 45 minuta besprekidnog plivanja (sto kraul, sto prsno). To ce sigurno pomoci i za eventualnu upalu misica.
    Nakon toga je pala jos i lagana setnja od cca 1h, trebali bi misici biti dovoljno opusteni da sutra mogu odraditi day 3.

Jako mi je bitno da ne preskacem vjezbanje; bojim se ako preskocim jedan dan, preskocit cu i drugi, pa treci... A imam jos malo dana do odlaska na ljetovanje, moram zapamtiti vjezbe, broj ponavljanja i redoslijed.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Elly, jel imas pristup internetu putem mobitela?
    ako imas, ne moras na moru raditi 30ds, ukucaj na yt "zwow", imas 30 razlicitih treninga i vecina je bodyweight

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imam, ali plan je da se apsolutno odmorim i budem 200% offline. :D
    No dobro je znati da imam alternativu, pogledat cu taj zwow. Hvala!

P.S. Ipak malo osjecam misice, zaboravila sam jucer popiti aspirin . Idem sad u setnju.
    Posljednje uređivanje od Elly : 04.08.2012. at 08:25 Razlog: dodala PS

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Elly, jel imas pristup internetu putem mobitela?
    ako imas, ne moras na moru raditi 30ds, ukucaj na yt "zwow", imas 30 razlicitih treninga i vecina je bodyweight
    Pogledala -are you trying to kill me? Jillian 30 DS je prema ovome piece of cake!

Mislim da cu ja ipak nastaviti jillianasiti na ljetovanju .
    Zuzanu cu ostaviti za buducnost, kad budem bila puuuuuuno vise fit.

Dodajem: bucice na ljetovanju mi nisu problem, dovoljne su mi boce vode umjesto njih (ako si radi toga mislila preporuciti bodyweight vjezbe).
    Posljednje uređivanje od Elly : 04.08.2012. at 13:59

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mogu se te vjezbe modificirati, dobro je sto su on line i nema ih puno pa je lako za zapamtiti dok si na odmoru.
    i vecinom su bodyweight pa ne moras nositi utege..

kad se sjetim proslog ljeta, isto sam radila jillian pa sam na more nosila utege, 20kg utega, po 2; 3 i 5kg.. I cd-ove, i tenisice.

ove godine sam nosila samo tenisice.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja nosim tenisice, mogu si zapisati redoslijed vjezbi i broj ponavljanja (a nadam se da ce se tu ukljuciti i male sive celije koje ce valjda ipak nesto zapamtiti) a za utege cu koristiti pune boce vode.
    Mogu ih i drugi dan na plazi napuniti pijeskom.

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

radim 3 dan po ovom linku... jel to to?

http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

teško mi je

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Dodirko prvotno napisa Vidi poruku
    radim 3 dan po ovom linku... jel to to?

http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

teško mi je
    Je, to je to; Jillian 30 day shred, level 1.
    Ja ipak danas imam upalu misica; osim 1h setnje ujutro, ne znam jos da li cu moci vjezbati danas... cekam da navecer malo zahladi, onda pada definitivna odluka.
    Bole me svi misici u rukama i osjecam trbusne.
    (nakon juceranjseg dana 2, nije pomoglo ni tusiranje, ni plivanje, ni setnja jucer protiv upale misica. ).

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Najjaca upala misica je drugi dan od pocetka vjezbanja. Nakon toga postaje bolje. i treba nastaviti vjezbati, misici se u vjezbi zagriju i upala brze prodje...

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Najjaca upala misica je drugi dan od pocetka vjezbanja. Nakon toga postaje bolje. i treba nastaviti vjezbati
    Znaci da 'pregrizem' i vjezbam i danas?

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mene je malo strah trbušnjaka jer su mi rezani mišići donjeg dijela trbuha prije 8 mjeseci. Nadam se da će biti sve OK, a upravo TO i radim jer sam dobila "šlauf" i opušten trbuh.
    Sutra ujutro krug oko Jaruna na rolama i nastavljam.

Raduje me što radim nešto za sebe i što sam napokon počela razmišljati o svom trbuhu. Od operacije sam ga mrzila, želim ga ponovno prihvatiti pa makar i sa velikim ožiljkom i svim neravninama koje ima.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

naravno,i na kraju vjezbanja ce te puuuno manje bolit! pogotovo ako se na kraju dobro istegnes!

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

da, vidjet ces, kad se zagrijes, skoro neces niti osjetiti upalu.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Stigla doma pa imam svu svoju opremu. Nisam sa ovim svime vjezbala 2 mjeseca, jos od prije operacije.
    Danas opet time challenge, 4 vjezbe:
    - 20 kettlebell swings (7,5kg)
    - 15 sandbag clean&press + push up (10kg)
    - 20 dragon kicks (iz zwow 29)
    - 10 bent ower rows (5kg utezi)

vrijeme mi je 22:11. Nisam bas zadovoljna, ali jos je dobro i ispalo jer su me vrapci svako malo prekidali. Moram se prebaciti na jutarnje vjezbanje jer je jedino tada mir

Šuška avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pitanje za cure koje rade na orbitreku.
    Počela sam prije 4 dana voziti pola sata navečer orbija
    (uz 30DS ujutro).
    Od jučer me neopisivo bole koljena. Jesam preforsirala?
    Da prorijedim, smanjim trajanje, nešto drugo?

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, vidjet ces, kad se zagrijes, skoro neces niti osjetiti upalu.
    Prijava: 1 h setnje + Jillian 30 DS - 3. dan

Izdrzala, i zaista, bol u misicima ruku je sad laksa, podnosljivija (hvala na podrsci! ). E. vjezba kraj mene (onak, djecje ) i bas sam joj dok sam radila bocni lunge & lift rekla da su me misici vise boljeli dok nisam radila nista danas, nego sada dok vjezbam.
    Jedino: probala sam sa utezima od 1 kg, i bolni misici su me danas zatezali/boljeli/nisam izdrzala puno dizanja u prvoj vjezbi snage koja ide s utezima, pa sam - za danas - ipak uzela bucice od 0,5 kg.
    Plus: cak mi se cini da sam lunge & lift (onaj prema naprijed) radila dublje.
    Sad pod tus, aspirin za upalu, i zadovoljna u krpe.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jeeeee!

tak i moji vjezbaju kraj mene, prekomicni su... Mali dubi na glavi, mislim, na nogama i glavi. To mu je omiljena vjezba.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

prošlo 15mj od poroda.dobila 21kg u trudnoci.sad imam skinuti još 2kg.
    trenutno imam 57kg.
    izbacila sam skroz kruh(a inace sam ga jela sa svime),puno šetam....trcim za malim.i nosim lanaform pojas(otvorila sam bila temu o njemu).

Šuška avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Jučer završila level 1 30DS.
    Danas pauza jer me još malo bole koljena.
    Sutra se bacam na level 2.
    Strah me

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •