I da... Bravo mitovski, super rezultati![]()
ima neki program za android, JEFIT, koji nudi razne vjezbice za dijelove tijela (nisam ni pogledala, samo skinula, brat je jucer bio odusevljen)
Hvala cure!
Stvarno sam jako zadovoljna, nisam očekivala da će se promjene na tijelu tako brzo vidjeti. Kad sam počela vježbati i moj trbuh je vježbao samnom tj skakao gore-dolje i to me užasno iritiralo, međutim nakon skoro mjesec dana vježbanja to se smanjilo, pa za nekih 80% i prvi puta nakon poroda-carskog reza (2,5g) počinjem biti zadovoljna izgledom trbuha.
Kako sam počela mijenjati i prehranu, počela sam se super osjećati. Nema više onog tromog-vučem se ko crknuta mačka osjećaja i to je tako dobro. Počela sam uživati u vježbanju.
Zanima me jeli nužan 1 dan pauze i ako je zašto je to bitno?
U ovoj prehrani koju sam navela par stranica prije obavezan je 1 dan kad za ručak možete pojesti što god želite i desert ( ali poslije toga 6 sati ne jedete) i tako sam ja sa strahom jučer sebi napravila domaću pizzu i poslije pojela palačinku s nutelom i jutros sa strahom stanem na vagu kad onočak imam 100gr manje. I iako mi je bilo fino nije mi se svidio onaj dobro poznati osjećaj nakon takve hrane, kao da mi je kamen pao na želudac i tromost pa sam se u 22h natjerala odvježbati. Danas nastavljamo po starom.
Dan pauze je stvarno nuzan (osim ako nisi prof.sportas i imas iza sebe nutricionistu, masera, ect) jer ti se misici trebaju oporaviti. Taj dan odmora je najcesce ono sto muci pocetnikejer imaju osjecaj da nesto propustaju. Ne brini, svi koji duze vjezbaju su to prosli.
Dakle, dan odmora osigurava da ne dodje do pretreniranosti, i krace receno da misici ne pocnu sami sebe trositi. Kada vjezbas, dolazi do mikropucanja misicnih vlakana i ona se na tim mjestima obnavljaju. Ako ih svakodnevno 'kidas' bez da im das odmora, dolazi do kontraefekta, trosenja misica i poslijedicno ozljeda... uglavnom, misici se razvijaju dok ih odmaras.
Ako se ne varam, ti vjezbas sa Jillian, to nisu neke prezahtjevne vjezbe i dan odmora tjedno je ok. Kod jacih vjezbi (pogotovo sa vecim opterecenjem) trebaju i dva dana tjedno odmora...
Ja sam odnedavno uvela i rest week, svakih mjesec i pola- dva, i mogu ti reci da to isto godi organizmu...vazan je balans u svemu tome..
Imas na www.lovingfit.com negdje clanke o danu/tjednu odmora, ako ga nadjem, stavit cu link. Do tada malo prosurfaj, odlican je site..
Zhang hvala na objašnjenu. Kažeš da Jillian nisu prezahtjevne vježbe? Jaoooo meni onda sam stvarno jako zakržljala, jer u početku sam umirala, sada ih puno lakše odradim, ali svejedno nema šanse da bih sada prešla na neki teži nivo.
zhang misli da njoj nisu prezahtjevne(zna zhang da ju volim) teske su onima koji dugo nisu vjezbali. s druge strane, vidjet ces i sama, cim prodes ovo i krenes dalje, koja je to forma.
storma
ja danas: http://www.lovingfit.com/exercises-w...gh-it-workout/, sandbag od 10 kg.
da....bit ce da nisam mjerilo. Ali svejedno ja sebe ne smatram nekim ludim primjerom..ali dobro, tko mi je kriv kad ja sebe usporedjujem sa zmajevima tatianom i slicnima![]()
Posljednje uređivanje od zhang : 28.10.2012. at 18:18
pa, ja mislim da nisi daleko od tatiane. daj sliku. slikuuuuuuuuuuu
onda smijes i malo pite pojest:kez:
Hahahaha
Moj izgled je skroz ok, jedino je tu malo trbuha koji je posljedica trudnoca, ali ja sam zapravo govorila o snaziizgled je nesto sto dodje usput (ako se pazi na prehranu)..
Kad vidis sto ona moze, i kad znas koliko je to tesko, skontas da je duuug put pred tobom....
A fotke...a ne bih to bas javno.. :sramezljiva:
Ali jedno druzenje uz kavu bez seceramoze
Damn, ako je pms moze i secer u kavi, i pita od jabuka...kad je bal
Gleda me jos pola pite![]()
Posljednje uređivanje od zhang : 28.10.2012. at 20:08
Meni se nazire struk
Ono, cudo! Nikad nisam imala neki, nakon 4 trudnoce, pogotovo. A sad izvirio!
Mitovski, kao sto zhang kaze, dani odmora su vazni. Meni nekako ispada da odmaram svaki 5. Ili 6. dan. Ne radim pauzu po rasporedu, nego po osjecaju. Moj problem je sto uvijek pokusavam napraviti vjezbu sto bolje i pravilnije, :jogistica u dusi: i onda imam muskulfiber vec deset dana, svaki dan neki novi. Ali isto tako tocno kuzim kad moram odmoriti, nije to ono "bas mi se danas ne da" nego "danas trebam odmor".
Vozila biciklu po jogu po Firulama i Bačama, zalili me valovi na Firulama, al svejedno... super je vozit biciklu po jugu i prolazit između valova.
Jadranka i Elly, jel se vi to ekstremnim sportovima bavite?
Ja sam od danas opet zube na klin stavila, jučer djelomično odrađen Callanetics(pomagač mi je previše pomagao), danas 30 DS level 2
Vikend bio vježbački uspješan - 30 DS level 2 i level 3. Danas zumba![]()
i ja sam redovita, zavrsila prvi tjedan fat burning elite
ima jedan hiit video, taj me posteno zadise, na ostale sam vec navikla
i mene je jucer mucio moj dan odmorasve mi nesto fali, nemir me drzi...
ja isto ne mogu vjerovat koliko mi se trbuh ucvrstio, bas sam zadovoljna, taman sam se pomirila bila da tu nema pomoci
i ramena i ruke sve bolje definirani (noge su mi misicave oduvijek)
kilaza polako ide dolje, kao i cm, od veljace
struk -7 cm
bokovi -7,5 cm
bedro - 5 cm
tezina -7 kg i sve mi hlace presiroke![]()
Summer, hiit ako te ne zadise (da ne kazem ne obori) nije pravi hiit.
tko bi mene natjerao na ovakav program he he
meni super 2-3 x tjedno i to je to
ajde vježbačice (barem vi iz ZG) mogle bi se stvarno naći na kavi da usporedimo rezultate, što kažete?![]()
Meni sutra tocno godina otkad idem 3x tjedno na pilates....u posljednje vrijeme (kako nas je samo 6 u grupi) smo rekle da bi isprovale malo zesci trening pa kombiniramo i cross fit....imala sam upale misica nakon nekih treninga,ali nista se nemoze usporedit sa muskulfiberom kojeg danas imam od - pazite sad,igranja Wii sporta preko vikenda sa MM-om!
Boksali smo,ja se posteno uzivila,razmahala i nokautirala ga skoro u svim mecevima....Ruke mi otpadaju....
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 29.10.2012. at 17:44
tako ti i treba kad se na muzu izivljavas![]()
Kad si rodila?
Posljednje uređivanje od zhang : 30.10.2012. at 06:14
Prijavljujem i jutros vec odradjeni jogging.
Jucer je umjesto Jillian pala jos jedna setnja,
Danas popodne takodjer imamo zaplaniranu setnju, koja u stvarnosti vise izgleda kao brzi hod/trcanje jer se setamo sa prijateljicinim psom.![]()
Dva sata na (hladnom) zraku i suncu.... sutra je prognoza kisa, pa sutra onda kucno vjezbanje. Bitno je da se ne prekace.![]()
Bravo cure, ja izdržavam, jučer odrađen 8. dan level 1. Onda ću nakon 10.og dan odomra, pa prelazim na level 2. Imam osjećaj da i nakon ovih 8 treninga, kao da mi se salo malo stisnulo
Hady, osjecaj te ne vara, zbilja se brzo vide rezultati.
Prijavljujem da sam krenula sa pilatesom 3 puta tjedno, šta je čini mi se više nego dovoljno za početak.
Za sada mi trenerica govori jednostavnije oblike vježbi nego za cijelu grupu i to nisam izdržala cijeli trening pa ću polako, kad se osjetim sigurnom povećavat napor i težinu vježbi.
Veseli me čitat ove vaše uspjehe pa se nadam da ću jednom doći i ja do te faze i vratit se u formu. Ah.
naravno da hoces, zhabs
ti si imala (i jos imas) super tijelo, tvome ce se bit lakse vratit u poznatojer kako te ja vidim, samo stomak je problemcic
Danas: http://www.bodyrock.tv/2012/10/23/po...d-hot-workout/ i duze istezanje nakon toga...
Sutra bih mogla neki od Tatiane za cijelo tijelo....
Jucer: ujutro jogging + kad sam cekala E. mini-jogging po kvartu (malo da skratim dosadu dok stigne sk. bus, malo jer je bilo zima, malo jer volim sto mogu ponovo trckarati)
+ popodne 1h setnje/brzog hoda.
Danas: jogging obavljen.
Kasnije vise necu stici nista jer putujemo.
Preko vikenda sam si zadala puno hodanja (jogging ako budem u prilici), a ako bude bas ruzno vrijeme onda svakodnevno plivanje na bazenu.
Ne dozvoljavam si preskakanje!
Bravo Elly.
Ja jučer odradila 30 DS level 3, a danas zumba.![]()
Danas: http://www.bodyrock.tv/2011/07/29/30...-dont-give-up/
Zanimljivo je pratiti napredak. Ja si rezultate pisem u jednu tekicu. Dakle:
20/12/2011 - 43:03
05/02/2012 - 32:02
31/10/2012 - 26: 40
Sandbag 10kg, umjesto ugi-ball je bio uteg od 5kg. Cak mislim da sam u prosla 2 puta radila varijante za pocetnike, ovaj puta su sve bile kak se spada
Mogla bih malo zarotirati te starije vjezbe da vidim kakvi ce sada biti rezultati...
Iksić!
Ja ništa, već mjesec dana, bit će...Teško mi je naći termin. Morat ću navečer, ali ako ja uspavljujem malu, užasno mi je teško pokrenut se na vježbanje. Ali hoću, počevši od večeras, fali mi.
Da ne govorim da sam prije ove ogromne stanke bila uspjela ledbit malo iznad zemlje u "čataronga" skleku, što je bio SF ne tako davno. Sad je garant to opet samo plan za budućnost.
summer, ti se nećeš ljutit što ću te dobro promotrit kad se vidimo sljedeći put? Mislim da neću moć odolit da provjerim rezultate :D
vertex![]()
Večeras mi je pilates :jump: još me bole mišići od prošlog puta, al neka, neka :hehe:
prije sat, dva popele sam se na krov: s balkonske ograde, po snjegobranima, primila sam se rukama za dimnjak i povukla svoju cijelu težinu. onda sam razvlačila najlon (nešto curi na novom krovu). dolje sam se spustila na guzu i muž me uhvatio.
ovo iskustvo me učilo svjesnom nekoliko stvari: dobro da vježbam jer sam stvarno jača, trebam se još razjačati, trebam manje jesti da mi od muža ne ostane palačinka.
hvala vam što ste ustrajale na ovoj temi jer ja inače ne bi sama od sebe dizala utege nego kolače.
Odvježbala, yes!
mamitzi, volim tvoj smisao za humor :D
Danas: http://www.bodyrock.tv/2011/05/28/60...urner-workout/
23/12/2911 - 34:39 za samo 300 reps
01/11/2012 - 31:09 za svih 600 reps
Tek po ovome vidim napredak. Prije toga (prosinca prosle godine) sam godinu dana vjezbala sa Jillian, Bobom,...pa cak i Insanity pa mi je svejedno, kad sam se prebacila na ovaj tip treninga, bilo za krepat. Zato sam u nekom postu ranije rekla da Jillian nije zahtjevna, s njom dodjes do jedne tocke nakon koje je napredak mali.... a ovdje se zapravo stalno 'natjeces' sa samim sobom...
Sutra mislim da ce biti dan odmora...