summer, ma nemam ni ja baš zapravo ciljeve, nego mi je storma tako strašna s ovim bičem da sam brzinski nešto smislila
AdioMare, pogledaj na you tube "Yoga meltdown" od Jillian, tako se zapravo zove taj program. Prvi level je cijeli tamo.
dodaj i Body Revolution
a nasla sam i Shred with Weights i The Biggest Winner! How to Win by Losing
Callanetics. Znas moju kicmu, i Callanetcis je jedini nakon kojeg me nije kicma boljela (al me boljelo sve ostalo lol).
Sto se trbusnih misica tice, oni se tijekom trudnoce razmaknu i jos neko vrijeme (a nekima i duze) ostanu razmaknuti, i ako je tako, ne smijes raditi "vanjske" trbusnjake nego samo "unutarnje". Zato, prvo provjeri kakvo je stanje.
Aj neka netko nade link, ne stignem sad
Posljednje uređivanje od Storma : 06.11.2012. at 13:28
BusyBee, ti ocito vec imas teoriju. Kreni.
:google vanjski i unutarnji trbusnjaci:
nisam znala da postoje. :faint:
Drage sve, bas vas je lijepo citati. Jako ste motivirajuce i inspirativne.
Ja vec dosta dugo vjezbam na nacin da napravim dva koraka naprijed pa jedan natrag pa stojim na njemu jako dugo pa dva naprijed, pa... i tako u krug. Poprilicno je frustrirajuce. Uz vjezbanje svakdnevno i setam (psa) po sumi (Storma, citas?), ali mi to ne pomaze u skidanju kila.
Pocelo mi se dogadjati da me noge bole poprilicno intenzivno i neobjasnjivo (negdje duboko, bas ruzan osjecaj), da me bole zglobovi (sake, prsti) i da se opcenito osjecam usporeno i prepospano (ocito mi je metabolizam skroz smrdan). Viska kila imam i to previse (jesam li jedina u ekipi?) pa ni to nije zanemariv razlog za redovito vjezbanje.
Citajuci vas (pa nakon toga istrazujuci malo vise), konacno sam otkrila i tajanstvenu pojavu cudnog izgleda vlastitog trbuha, koji se, kad se nagnem stojeci prema natrag ili kad u lezecem polozaju odignem samo noge od poda (i glavu), ispupci i "zasilji" u podrucju od pleksusa prema pupku. Kad sam samu sebe "testirala", cinilo mi se da mogu uvaliti samo jedan prst medju trbusne misice (kad se probijem kroz zastitni sloj), ali provjerit cu jos jednom.. definitivno nesto je cudno u toj zoni.
Jillian imam skinutu odavno, vise toga, Boba Harpera i cijeli niz biggest loser vjezbi isto i jos masu drugih izvodjaca/ica i vjezbi...ne bih se trebala zasititi i dosadjivati onoliko brzo koliko mi doista sve dosadi. Mozda je zbog toga sto mi je jedino realno vrijeme kad mogu vjezbati (a i najbolje mi pase), rano jutro pa svako jutro vazem bi li se radije jos malo gurala s mirisnim djetetom pod toplim pokrivacem ili iskocila iz kreveta i isla na mucenje (ne znam zasto se tako osjecam jer se tijekom i nakon vjezbanja stvarno osjecam jako dobro, fizicki i psihicki). Dobra strana je sto volim vjezbati (kad krenem), tijelo mi trazi da nastavim pa ako se uspijem na to fokusirati, a ne na izgovore, moglo bi biti ok.
Eto, toliko od mene.. molim stormu da me ne gnjavi prvi tjedan dok se malo ne ufuram i ne pohvatam konce, a onda se sluzbeno prepustam bicu.
Storma, krenula sam jucer. JM, Ripped in 30, L1.
i meni je uvijek najteže počet, a onda se zarazim
i pomaže imati pinterst board za vježbanje (bar meni), kad mi dođe da odustanem, malo bacim pogled da me ponovno motivira
iskopala link http://blog.vecernji.hr/fiziofanatik...-kod-trudnica/ (ovome bi mogla proviziju naplatit lol)
e da, ja moram pribrojit i ples
svaki dan jos barem pola sata plesem
nabijem sluse, divlju glazbu i udri
dok vjesam robu, skupljam robu (majkemi, na youtube ce me neko stavit dok tresem rucnike i mrdam bokovima na balkonu), dok cistim, katkad dok kuham, prije vjezbanja za zagrijavanje, s djecom, ... to mi je sad super uzivancija
http://www.youtube.com/watch?v=cA_6wUpaejw
di cu naci ovakav triko?
mislim, jel ti mene mozes zamislit da ovo izvodim?
iako ovu vjezbu zagrijavanja "poletit cu" radimo i na fitnesu, a ovu "razapni me na krizu" radim navecer kad vise ne mogu podnjet bol...
takvi trikoici su opet u modi
ja te percipiram kao vrlo energicnu, zato pocni sa 30DS. Ali Callanetics je zbilja dobra opcija ako nekoga muci kraljeznica, ili ima visak kila koji opterecuje zglobove. ne moram ni spominjat da je bakica u videu zakon! bacio MM oko i kaze, "ok, sad mi je baka nabila komplekse, idem se zakopat"lololol ali je nakon nekog vremena i on poceo vjezbat (doduse ne callanetics).
a imas i Callanetics revolution![]()
Pomaže u motivaciji i dobra podrška okoline, a i dobra ekipa (kao tu na forumu).
A i svaka mrvica pomaka na bolje je isto super motivacija, odnosno svaki milimetar manje npr. u struku i bokovima ili recimo milimetar više se možeš sagnuti u pretklonu ili možeš jedan trbušnjak više napraviti. I onda tako svaki dan po malo, pa i hlače počinju normalno stajati a ne zatezati. To te dodatno motivira.
Zato samo naprijed.
Jučer odradila sat vremena zumbe (završetak s gomilom trbušnjaka i istezanja).
upravo gledan 30ds i sve je bilo ok, pa cak i skakajuci jack s 15 kila viska, dok se nije doslo do sklekova. mislim, ono, helooou? si luda?
cunjeve cak i imam![]()
leo, sklekovi su i meni najgori
ali na njima se najviše vidi pomak
ja kad tek počnem ne mogu napraviti NITI JEDAN JEDINI normalan sklek
onih ženskih mogu napraviti par (polovičnih)
a kad završim, ipak mogu malo više, i ne umirem dok ih radim
Polako, počni ženske pa malo po malo. Ja sam počela sa ženskim na 30ds level 1, a sada na level 3 radi sklekove kao Natali, ne oslanjam se na koljena.
Hahaha, ja sam ona koja spominje 200-kilase i kantice.![]()
mozda najvaziji dio: prestanite se vagati, i pocnite se mjeriti. vazni su centimetri![]()
ma bilo sto. ako ti nesto ne odgovara, prebacis se na nesto drugo. prva dva tjedna smijes plakati, cvilit, zapomagati, psovati, proklinjati a onda ce se sve sredit. najozbiljnije.
Ej cure, ne bih vam preporucila 30DS za pocetak, pogotovo ako imate viska kila. Bolje Yogillian za pocetak dok ne uhvatite bar malo forme, jer nema skakanja, a ono je dobar put za ozlijedit nesto, pogotovo ako niste ko ja vjezbale 15 godina.
Meni treba motivacija!!! Da me najterate da počnem. Radila prije 30 day, sa itekako sjajnim rezultatima. I onda prestala iz nekog razloga i sad se to već doooooobro produžilo. Hoću motivaciju, sad, odmah!![]()
šteta što mene ne tangira taj tvoj bič, valjda se dosta samobičujem
ali ako ima koji dooobar psihijatar ...![]()
Posljednje uređivanje od AdioMare : 06.11.2012. at 15:35
To meni ili? Nisam u toku, pa ću garant ispasti glupa!I debela.
Samo sam htjela isprobati kako to Storma radi, dok nje nema.![]()
Curama koje nikad ili 15 godina nisu vjezbale, preporucujem i biggest loser vjezbe (vodi ih bob harper.. nelos prizor).. ima raznih: kardio, jacanje, gipkost, ... mogu se kombinirati, a ne traju dulje od 20 minuta svaka komponenta.
za Merlina
Posljednje uređivanje od BusyBee : 06.11.2012. at 15:52
vidi kako ja i anamar isto mislimo, al ono doslovno
zaboravih reći da je bič prejak (može ga se fino uparivati)![]()
dobro si rekla, ne triba tebi marta, ti se dovoljno samobicujes![]()
a majketi di si 2007 izvuklapa mijenjaju se prioriteti s vremenom, sad oces odma rezultate i kajsad?
![]()
inače, mislim da na onom CDu ima i Jillian Yoga, al moram pronac svoj da budem sigurna, mozda nam summer moze potvrdit.
ja znam da sam vam svasta sprzila :dobrica:
samo se ne sicam jesam li tad imala yogu, ripped nisam sigurno
e da, jos jedna nuspojava vjezbanja, da imam na sebi ovu majicu s avatara, vidjelo bi se vjerojatno gt mlk![]()
ajde početnice ja preporučam callanetics 3-4 x tjedno,
nije preteško a garantirano ćete vidjeti i osjetiti promjenu za mjesec dana,
okolina će za ca. 3-4 mj. reći wow, super izgledaš
skoro kao liposukcija![]()
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...0102/334449698
evo linkić na rezultate jedne tete nakon 6 mj.![]()