Šampito, nadam se da si danas odvjezbala nesto. Ako nisi, sutra ti je zadnji dan fore. Prije biča.
Šampito, nadam se da si danas odvjezbala nesto. Ako nisi, sutra ti je zadnji dan fore. Prije biča.
joj nemojte sad da nisam trebala početi s 30 ds...... jedva sam se natjerala da počnem uopće, sad već preispitujem.... :D gotovo, sad ću odradit ovih 30 dana pa kud puklo i što god puklo.... možda i pukne koji cm ovih mojih 20 kg viška
Dajte neki torr link na pp za callanetics.
Moram se prebaciti na jutarnje termine (napokon), a sve ovo mi je preživčano za početak jutarnje torture.
Ili yoggilian?
Prijavljujem setnju po sumi (uz povremeno guranje malca na bicikli), neravan teren, 3-4 km.
Ideeeessss...koliko ste napisale od kad sam zadnji puta skicnula...
danas: ovo http://www.lovingfit.com/exercises-w...booty-workout/ pa ovo http://www.lovingfit.com/exercises-w...eel-challenge/
sutra cu zwow 41
prijavljujem tegljenje AS i djeteta na treci kat, goredole, na drugi kat goredole, na prvi kat goredole, na drugi kat goredole.
leonisa, nismo rekli da odmah krenens sa teskim utezima
BusyBee, odlicno :yay:
Hady, nastavi, samo oprezno dok ne vidis kako ide i koliko mozes.
Cekana pa di si zeno!
6w6p ima dva levela - 3 tjedna jedan, 3drugi
o, kako je živnulo!
leo, ajde, vježbaj, ženo pa da prošećemo hiltonom
večeras odradila body rev. (week 1)
meni se body revolution trenutno čini kao bolji za početnike od 30d shreda
prošla sam cijeli 30d više puta :D i ripped in 30
no, body rev. mi se čini kao najbolje za start. istina, nisam gledala zadnje workoute, ali, čini mi se da kreće s lakšim prema zahtjevnijem što je i ok.
AM, srećo jedina, donesem ti što god imenuješ!
ribice ili još netko tko radi body rev... s kojim utezima radite?
Ja sam se napokon nekidan premjerila, zapisala mjere i priljepilapapir na ogledalo u spavaćoj.
Jučer odradila cca 95% callaneticsa.
Anci ja radim s 2 kg, na početnom nivou su mi taman.
Utorak: duga setnja, brzi hod (sa psom), 2:30h
Jutros: jogging, otrcala sam 1/2 strafte vise nego dosad.![]()
Napokon sam odradila dizanje u 5 (pomoglo mi mijenjanje sata) par dana za redom.
Pa sam pocela sa tibetancima, a okolo zicam callanetics evolution. Ima tko za podijeliti?
Nadam se da cu doci u stanje kada cu moci ujutro i skakutati.
Ne znam kako vi, ali dolazim doma iza 17h, spavam vec iza 22 pa vecer vise ne dolazi u obzir. Tako da sam napokon uspjela uvesti jutarnje (kakvo-takvo) vjezbanje.
Ja sam sinoć odskakutala 30DS level 1 ali junački, sutra planiram level 2
danas, jm ripped in 30
pon: jm ripped in 30, L1
ut: setnja sa psom, 3-4 km
sri: jm ripped in 30, L1
Posljednje uređivanje od BusyBee : 07.11.2012. at 14:59
ja bi tako rado ubacila šetnju 3-4 km, ali to je nemoguće...
Eh! Blago tebi.
Onda setaj i trazi gdje je obavio nuzdu, da pokupis.![]()
Ja sam tek sad ušla u kuću, od jutros sam u pogonu 300 na sat, osjećam se ko da me valjak pregazio...
Zakasnila sam na današnji pilates i sad mi se ne da doma vježbat![]()
uf,uf....ja sam se ima par dana vratila na posao nakon 1,5g godisnjeg i u pon sam preskocila pilates jer sam se osjecala ko zhabica....
ovo svakodnevno 9h sjedanja pred kompom me dotuce,i onda jos dolazak doma po mrklom mraku....odvikla sam se od toga....
maloprije sam dosla doma s pilatesa,jedva sam se natjerala da odem i sad idem pod tus i lec....mrtvaaa......
mislim da stvarno ne bi mogla odrzati vjezbanje kod kuce,cure svaka cast!
prijavljujem:
ponedjeljak 6weeks 6 pack- L1
utorak: ripped in 30 L1
danas: 6weeks 6 pack -L2
i-ja-i-ja-o, fat blaster 30 min + ab jam 20 min![]()
Ja se opet vratila vježbanju doma, jučer i danas yogillan.
Pauzirala više od dva mjeseca, a ovaj tjedan nisam išla biciklom na posao, a ni na hodanje u zadnje vrijeme ne idem jer mi prija trenutno ne stiže pa me savjest pekla. Nadam se da će me duže peći nego prošli put![]()
A kako su me tek pekle podlaktice dok sam radila sklekove![]()
Ja vjezbam doma, ali danas sam bas osvijestila kak mi se lijepo kockice posloze kad sam u gym- u, puno se bolje opustim i refresham
otkad imam motivaciju i mir pri vjezbanju doma, nikad vise ne bih u grupu, dosta mi je i ona na ekranu
prije sam brze odustajala, i mislila da mi treba grupa kao poticaj
ipak je motivacija dosla iznutra, i trebam samo sama sebi
da ne spominjem oblacenje, odlazak (pa biram teretanu koja nije bas naj i prostor je vruc i zagusljiv, al mi je blizu da ne moram autom), povratak, vruca na hladno ili kisu i gubljenje bar 30 minuta vise nego ovako kad sam sam svoj gazda
a ne volim ici ni prljavije kose, pa slozim outfit da ne izgledam kao da me poplava izbacila i tako
doma ako mi se ne svidja program, promijenim ga odmah ili sutra, mogu psovat na voditeljicu, uzdisat, prekinit ako me inkontinencija natira u wc
ako mi ne pase u osam, vjezbat cu u devet, ili ujutro, nisam vezana terminom
da ne spominjem da u teretani vjezbam max tri puta tjedno, ovako sest, i ukradem manje od sat vremena nase veceri, dok djeca veceraju
uglavnom, home sweet home for me
Upravo: http://www.lovingfit.com/exercises-w...-body-circuit/ i onda jos onaj challenge za pozadinu (taj izazov se radi 3x tjedno, 4 tjedna)
potpis na sve
Plus meni se čuvanje klinaca uvijek zakomplicira, ovako ako nema mm-a a oni se nisu u stanju "normalno" igrati pustim im bez grižnje savjesti crtić da mogu odvježbati.
Jučer sam preskočila, ali prekjučer sam callanetics i dan prije uz 30DS odradila vježbe za noge iz callaneticsa, dakle, noge me ubijaju![]()
Evo javljam se i ja s izvještajem.
Prošli tjedan sam baš zabušavala, odvježbala možda 2 puta i već sam se prepala da ću odustati. Od nedjelje sam se ponovno vratila, kombiniram 30DS sve levele, NMTZ i jučer 6w6p.
Vježbam od 01.10., međutim stvari su se počele drastično mijenjati kad sam promijenila i prehranu od 13.10.12.
Rezlultati:
KG -3,5
Prsa- -7cm...
Struk - -7cm
Bokovi -7cm
Sad tek vidim da se ravnomjerno topim.
Prezadovoljna sam, osjećam se puna energije, a taj osjećaj ne pamtim već jako dugo i tijelo je puno ljepšeg oblika.
Mitovskibravo.
Prijavljujem jučer zumbu.
Sta se ovo pretvorilo u kolektivno tapšanje po ledjima? Meni je vise odgovarao strogi rezim, Storma, daj malo biča.
Ja sam ovaj tjedan odradila Yogillian L1, 30DS L1 i jucer 30DS L2 bez utega, pa nije bilo strasno. Danas opet krecem ovaj ciklus ispocetka. I tako dok mi ne dosadi pa ne uvedem jos nesto.
MIslila sam ubaciti Yogu L2 al mi je u 30DS bilo lakse modificirati trbusnjake nego u jogici.
Cetvrtak - prijavljujem: jogging obavljen, otrcala po "novoj" strafti (nakon 2 tjedna, povecala sam duzinu trcanja, tempo odrzavam istim).
Plus plan za popodne: vrijeme je lijepo, pa planiramo grupno, cca od 16 do 17h, aktivnu setnju s kombinacijom jogginga/trckaranja/hoda/trckaranja/jogginga, duzina kruga bi bila otprilike 3,5 km.
Slazem se s onim sto je za vjezbanje u kuci napisala summer. No, osobno sam trenutno u fazi kada me svako sunce mami van na boravak na zraku, i trckaranje me upravo - zove.
Dizem se u 6:20, nakon dorucka i pracenja curke na sk.bus i kave sa mamama taman mi ostaje dovoljno vremena da otrcim u miru svoj krug prije nego se vratim kuci. Taj krug nije dugacak, za pocetak, ali nisam trcala jako, jako dugo (prije 4 godine sam imala ozbiljnu ozljedu ligamenta i provela mjesec dana u gipsu i jos dva mjeseca u oporavku i ne moram ni spominjati da me je fizicki bilo strah bilo kakvog brzeg hoda - bol je jos bila jako prisutna i svako toliko bi imala i malo oteknuce; cak i sad boli kad se vrijeme mijenja :baba.
I jednostavno me jako, JAKO, veseli - da opet mogu trcati.
I nadam se da necu odustati, nego da cu malo-pomalo povecavati duzinu kruga i brzinu trcanja.
Jillian ostavljam za kisne dane.
Zapravo, vjerujem da bi mi bio samo plus kad bih jos svakodnevno ubacila i neke vjezbe. Dobro bi mi doslo nesto za gubitak viska u donjem dijelu trbuha i kukovima i bedrima, i cini mi se da je za to 30DS odlican -iako priznajem da mi je ta rutina pomalo dosadila (iako ne mogu reci da sam ju svladala 100%).
Gledala sam jucer onaj link za callanetics koji ste stavile ovdje, i vjerujem da je odlican za pocetak, no meni je to, u raspolozenju kakvom sam sada, premirno i prestaticno.
Mogu li kombinirati 30 DS L1, L2 i L3, pa tako mjesec dana - jedan dan L1, drugi dan L2, treci dan L3?
Mislim, znam da je to ustrojeno tako da si, kad zavrsis 10 dana 1. levela, taman u formi da napravis 10 dana 2. levela, to mi je logicno.
Ali, meni doosadiiii..... :kukam:
Posljednje uređivanje od Elly : 08.11.2012. at 09:36
Jučer w1 body rev, week 2, nego ovdje mi nema vježbi za trbuh...a tu mi treba popravka hitno, da li da kombiniram sa nečim još?? nešto kratko..prepuruke molim.
marta, ti nikad zadovoljna
Elly, kako god zelis, bitno je da odvjezbas 6 dana u tjednu.
ribice, mozes iskombinirati bilo koje trbusnjake iz bilo kojeg programa, ili 6 week 6 pack traje 30 min a prva runda je nekih 15-ak min, taman.
nadam se napraviti popis pa napraviti prozivku, neke od vas se prave da ih nema![]()
Posljednje uređivanje od Storma : 08.11.2012. at 09:56
prijavljujem treći dan Rin30, L1
i potpisujem summer
i da dodam da me dodatno demotivira kad u toj grupi budu sve neke zgodne tete koje nemaju šta radit tamo osim izgledat prekrasno dok lagano persipiriraju, dok se ja znojim ko prase
stvarno, taj moj nedostatak elegancije dok vježbam je jedan od glavnih razloga zašto najviše volim vježbat sama
i ja odvježbala jutros
pokušavam se vratiti na 3x tjedno vježbanja, malo se smirila ludnica na poslu pa je vrijeme za pojačati tempo...
i meni paše vježbanje doma, ne bi škodilo kad bih imala malo više mira navečer jer ujutro baš i ne mogu skakati (bojim se da ne probudim klince)
mene više motiviraju ovi treneri s dvd-a nego grupni treninzi uživo, bude gužva, smrdi, a trener ti se ne posveti ni pol posto, jedino kad sam dobila konkretne upute od trenerice i puno ispravki je bilo na pilatesu za trudnice ali smo bile samo 2-3 u grupi
Hm, pitanje: ako npr. jedan dan otrcim rutu + kasnije jos setam/brzi hod (znaci sveukupno cca 1:30-2h) - mogu li si taj dan dozvoliti da ne vjezbam sa Jillian?
Primjerice: od 6 dana u tjednu (racunajmo 1 dan pauze), da li mogu npr. imati 6 dana u kojima jesam trcala/hodala, i 3 dana kada sam uz to trcanje/hodanje i vjezbala?
Ili je to premalo?
(BTW, komplet sam zaboravila da sam jucer uz vec spomenuti jogging i setala/brzo hodala 1h).