narucila sa te stranice,manji su im kalupi,dundo koji me zvao u vezi narudzbe me pitao koji br. inace nosim i kad sam rekla ugl 38,nekad i 39 preporucio da uzmem 39 i tocne su mi!
narucila sa te stranice,manji su im kalupi,dundo koji me zvao u vezi narudzbe me pitao koji br. inace nosim i kad sam rekla ugl 38,nekad i 39 preporucio da uzmem 39 i tocne su mi!
Ne znam je li me zena s bicem prozivala, ali prijavljujem da sam vec peti dan totalno rasturena prehladom.
Cim popusti vracam se polako, imam osjecaj da mi je sva kondicija iscrpljena ovom virozom.
Prijavljujem anginuali i jučer w4 od body rev, mislila sam da će mi biti bolje kad odvježbam ali šipak... do utorka me sigurno nema
![]()
Gotov rest week, pa danas zwow 43, za 2 runde mi je trebalo 19:22. Oni chair climbersi su puuunoo tezi nego izgledaju...
Odrađeno i jučer i danas 30 DS level 3. Još dva dana, pa prelazim na nešto drugo.![]()
odradila cardio 1, treći tjedan body rev.
krepala totalno, već sam pisala kako me cardio ubija.
ja sam summerin negativ![]()
Ja sam prosli tjedan vejzbala 5 puta. SUbota mi je kao bila slobodna, al na kraju nisam ni jucer odvjezbala, skupila mi se djeca na glavu i na kraju sam pobjegla van.
mene je opasno steglo u križima. ni na posao nisam mogla otići :jeremija:
way to go, girls!
anci, tangerina
ja sam na svojih standardnih sest puta
sinoc zavrsila cetiri tjedna, sad se mislim bi li ponovila program ili nesto novo
bacit cu oko na body rev, ali chalene mi je draga, a turbo fire mi se cini prenaporan jos
razmislit cu do veceras
na vagi mali minus, na opsegu veci, po jos cm-dva doli![]()
mjerim struk di je najtanji, pa oko pupka, bokove i bedro
to me je najvise zanimalo![]()
ja sam kupila u intersportu, mislim da je to cijenom bilo ok
samo se ne sjećam koliko sam platila :D
Jutros zwow 42, nisam bas zadovoljna s vemenom, 21:29, ko parna lokomotiva sam bila
ja sam danas odradila, ali nekako neraspoloženo :dani:
prekinula sam body rev. nakon 20-ak minuta i stavila samo cardio i to malo radila, ukupno oko pola sata
ustvari, malo me demotiviralo kad sam počela razmišljati kako imam trbuh unatoč vježbanju. bolje je nego prije, ali mi sporo nekako :D
možda da više skakućem :summer:
Posljednje uređivanje od Anci : 19.11.2012. at 21:47
Danas- stara rekreacija,jučer-početak vježbanja, neki Latino fitness od R.Sopek (prekrojena zumba..vikend aktivan
Nadam se da i sutra nastavljam,s obzirom da mi je ovaj tjedan užasssss
na poslu
ja odskakala fat blaster, 30 min hiit cardia
i plesala jos pola sata
za kraj malo trbusnjaka u kucnoj radinosti
wow, kako je dobro bilo
anci, a gdje je tocno tvoj trbuh?![]()
muž mi je na putu, na poslu luidnica, čak sam pozvala mamu da mi pomogne jer moram ostajati duže raditi. e sad, s mamom i djecom u isto vrijeme samo mi je važno preživjeti, vježbanje ovaj tjedan otpada - na redu je večernje čišćenje (moja mama velika je higijeničarka).
Najjeftinija verzija ti je da si napuniš dvi plastične bočice od pola litre vode (npr. bočica jane) i s tim vježbaš, to ti je otprilike pola kila. Ne znam di sam dobila tu ideju al ću je za početak i ja primjenit, fali mi još jedna bočica![]()
Konačno se mogu pohvalit, sinoć pilates i jutros jillian 30dsl1![]()
Posljednje uređivanje od zhabica : 20.11.2012. at 08:18
ja sinoć odradila yogillian
to je strašno kako sam izgubila kondiciju za bilo kakve sklekove :/
zhabice, ma možeš ti sa više od po kila, stavi radije pijesak unutra
mislim da su bučice od 1kg otprilike 30kn par. Ja sam posudila tatine koje su mu ostale iz faze kad se trudio vježbati. Odmah sam krenula sa 1,3kg :D
zhabs, predložili su mi plastične boce
ali mislim da bi mi buć(č?)e bile zgodnije držat u ruci, plastična boca je prilično široka za dlan
tangerina tnx, to mi je skroz ok!
Sinoć zumba i na kraju puuuuuuno trbušnjaka.
Trenerica nam je jučer stavila neku glazbu na koju smo prije umirali, ali jučer sve odradile bez riječi do kraja.![]()
nisu nesto skupi utezi, a puno su zgodniji za ruku od boce
ja imam od 1,5 kg, prvo su mi bili teski, sad se mislim nabaviti i teze
evo ima ih ovdje, od 20 do 100-tinjak kuna
http://www.fitness.com.hr/shop/oprem...FYpY3godsWIAow
Prijavljujem: subota, nedjelja i ponedjeljak - po 1h brzog hoda.
Danas pauza (koma ciklus, bas se ustajem po tabletu. :/).
Ok, nagovorile ste me :ko_da_je_tribalo_puno: kupit ću si utege![]()
Inače sam jutros uspila odradit Jillian do kraja al sam u par navrata krepala, ono jedva sam odradila cijeli set do kraja.
Zhabac je umirao od smijeha, a mm kaže da mu je uljepšalo juitro moje skakutanje![]()
mi smo imale neprospavanu noc koju smo morale nadoknaditi ujutro pa nismo otisle na fitnes, na NJEGOVU zalost jer sam se, kako je jutros rekao, taman pocela zatezati
tako da cemo danas odraditi doma uz prigodnupjesmu http://www.youtube.com/watch?v=Xbt30UnzRWw
![]()
e rikavam! pjesma je baš prigodna!
ja sam tu, vježbam.. ne vidim nikakve promjene
u zadnje vrijeme dok vježbam pustim ovu stvar http://www.youtube.com/watch?v=wk8WFekFS0I
oću i ja biti Tifaniiiiii![]()
AM, jos malo pa ce i divljenje pocet
vis leonisa, rekla sam ti ja da ce ti vjezbanje dobro doc
a ja sam vec bolje, samo me sve zateze :kez: Kosjenka, MM ima rover ( to je bio jedini nacin da on nastavi vjezbat) pa koji put i ja veslam. jucer sam vukla drzeci zategnute trbusne misice (the core) i danas me boli neki mali prema preponama, ko bi rekao da i tu ima misic lol
sto me sjetilo kako su me u pocetku boljeli misici izmedu rebara, samo sam cvilila "kako samo bole, i koliko ih samo ima!" lol
Ja sam i danas odvjezbala 30dsl2. Cak vise ne umirem pri tome.
summer
to sam htjela da kažeš! :D
možda sam bila napuhnuta jer mi je danas 1. dan ciklusatako da danas preskačem, baš nisam od volje. i jako sam umorna pa ću se odmoriti uz dextera. sutra obećajem nastavljam normalnim tempom.
i ja si razmišljam uzeti teže utege, skoknut ću do intersporta radi probe
al max 2-3 kile po utegu. sad imam kilu i pol.
lower body jam + ples, zajedno 1h
jos dva tjedna cu ubijat vrijeme sa raznim programima iz ovog sto imam, a onda picim na 20 tjedana turbo fire-a
(necu odmah pocet jer slijedeci tjedan putujem i tri veceri nema vjezbanja)
bas se radujem turbo vatrici
na tijelu primjecujem samo dobre promjene, zatezanje misica, sve je cvrstije, izdefiniranije, bas sam happy
ja sam mislila do nedavno, da imam upalu mjehura ili, pak, da mi nesto ne valja s maternicom. no izgleda da su to donji trbusni misici i da imam upalu njih...sto znaci da imam i donje trbusne misicesamo ih trebam ojacati da ne budu tako sramezljivi.
ripped in 30, L2, treći dan
osjećam da mi se guza učvršćuje
još da je prehranu korigirat, di bi mi bio kraj![]()
Posljednje uređivanje od betty blue : 21.11.2012. at 12:26
danas mi se ne da vježbat uz jillian. jel se pika plesanje? al ono baš baš plesanje?
ja, kad mi se ne da vjezbati, uzmem malu u ruke i plesemo. al bas plesemo.
skacem, dizem ju u zrak...nesto kao parovi na ledu, al bez leda![]()
leo, uzmi moju u ruke i plešipa da vidiš vježbanja
ja ju više gotovo uopće ne nosimtj. odnesem ju od kreveta do poda u dnevnoj i obrnuto
nego, htjela sam podjeliti ovo s vama, za sve one koji se, kao ja, uvrijede kada nitko ne primjećuje njihov trud
http://media-cache-ec5.pinterest.com...RLbf0NN4_c.jpg
hvala, al ne bi :D
to na levelu 6 mozda![]()
betty blue, odličan reminder, ja zapnem već na prvom. Uvijek se čudim kako to da sam već tri puta vježbala, a još nemam trbuh na kockice :D
jučer 30day shred.![]()
tang, ne znam zašto ali meni je ovaj http://media-cache-ec3.pinterest.com...q1VMnvxe_c.jpg nekako najmotivirajući