eto na, opet posteda. sumnjive ste :mrgud: samo polako Kosjenka rekla bih da ti je tempo ipak malo prezestok. I prestani jest! :bič:
cakma danasnje izvjestaje, ajmo cure, pocet cete minuse dobivat
eto na, opet posteda. sumnjive ste :mrgud: samo polako Kosjenka rekla bih da ti je tempo ipak malo prezestok. I prestani jest! :bič:
cakma danasnje izvjestaje, ajmo cure, pocet cete minuse dobivat
Evo jučer se nahodala s psom, još se štedim od vježbanja.
Mogla bih danas početi, mada sutra mi počinje fizikalna terapija. Ja i cca 50 staraca.
Ali nema veze, barem sam negdje u vježbanju najbolja.![]()
ja bila na moru, pa danas pocinjem ripped in 30
cudo da nisam vec rekla, ok, od ponedjeljka cu
al vratila sam nesto kila, hvala sladoledu i gaziranom, pa 'vrijeme je da se krene'
A ja mislila da sam ja jedina koja na moru dobiva kile,![]()
ja sam na 1800 kcl, pratim na fit dayu i kcl i nutrition report, na preporuku dr. , jer mi je jako važno da jedem sve raznovrsno. I dobro mi ide polako učim automatski što stane u 1800 kcl, ali zeznem do sto ako radim od oka, odnosno ako ne upisujem real time nego naknadno.
Nema majci da joj promakne il ispričnicu il kružne radit
Ja za danas nisam zgriješila, kažem za danas...stignem još.
Idem sada kosit pa možda opalim barem 20 minuta BFMB-a.
Uglavnom pravila sam odlične popečke od tikvica, brdo tikvica, malo luka, malo samljevenih zobenih i jaje i ispekla na malo maslinovog ulja.
Ja sam (opet) na day2 30DS, ali sama doma i sa praznim frižiderom.
prijavljujem odrađen današnji trening. čim se otuširam, sjedam za forum da se pohvalim![]()
šutila sam dok nisam odradila propušteno
danas smo prespavali jutarnji kružni
I evo me sad s tenisa sa sinom. Puni sat preko mreže molim lijepo.
Ali mi je prisjelo sad kad sam ugledala usisavač koji me još čeka :/
odrađeno cca 80% bfmb-a.
Jela zdravo samo pivo sam si sad uzela![]()
sad ćeš odma krepat
ja nisam vježbala danas :pucajte_u_prsa_junačka: jer (svjesna sam da su sve to samo izgovori) sam provela jutro u pedijatrijskoj čekaonici (cijepljenje :pucajte: ), pa nakon toga u mupu, vadili putovnicu za malu, pa ortoped, pa onda parkić, pa uspavljivanje...
(ako mi ide u prilog, moja djeca imaju 2 mjeseca i 3 godine)
a dobro je, dobro, krenule ste, tako treba.
bravo, cubana, sirius, uhvatite tempo i bit ce lakse. stvarno.
tangerina ti si super krenula, treba li te uopce ganjati?
pikula, odlicno, usisavac moze i pricekati![]()
summer, odlicna logistika,
kosjenka, smijes pivu jer si kosila, treba se nagradit
betty blue, od tebe zasad ne ocekujem vjezbanje svaki dan al pratim te, da se ne opustis previse. nema pucanja zbog cijepljenja, i ja cijepim svoju uostalom (ne ja nego med sestra)![]()
super, vidimo se sutra. danas.
Ja nisam vježbala, ali imam ispriku, nisam cijeli dan bila doma.
Samo sam u 21 izvela psa na sat vremena. Pola brzo hodala, pola klafrala.
Danas idem na terapije, ali idem s biciklom, pa ajde i to nije zanemarivo. Par km dolje, par nazad.
Storma, mene trenutno ne treba naganjat, ali čim se prestanem ovdje hvalit molim te da isučeš bič![]()
dakle, 3 dan-krepana i na andolima zbog upale mišića.
ja danas tucem plocice ( sa zidova kupaonice) :kez:
sirius, boli, znam, ali jos samo malo i bit ce bolje. casna pionirska![]()
laumi, vis da smo nasli za sto sam rodena :kez:
što se mora, mora se.
Ja sam na moderiranojprehrani već 9 mj. (LCHF, sa brljanjem koje su više iznimke nego pravilo).
U tri mjeseca sam smršavila 7 kg. i nakon toga je sve stalo (i tako 6 mj.) . E, sad ako hoću još smršaviti (a hoću, jer stvarno nisam stala mršaviti jer sam dovoljno mršava) moram ubaciti fizikaliju i srezati (i ) unos (količinski).
slazem se s tobom. reguliranje prehrane moze jdnim dijelom srediti stvari no vjezbanje je potrebno da bi nastavila dalje. o zdravstvenim prednostima vjezbanja ne moram![]()
ja danas odradila treći dan i nije tolko strašno kolko sam očekivala da bude ali sam izgleda istegnula neki mišić na lijevoj nogi jer me samo taj jedan jedini boli
monti ide ali svaki dan malo kiksnem
ali se definitivno bolje osjećam![]()
danas jurnjava po gradu, samo peciva i kave, sendvič i sladoled - jedino dostupno, a i nisam stigla zbrajat
moram se natjerati na trening makar me vrućina tramvaja spržila do kosti, osjećam kako mi lubanja pulsira
pa kad si jurila po gradu, mogla si i ništa ne pojest
ili u prvom dućanu, umjesto peciva pojesti breskvu
ili već nešto što smiješ
ne može mi nitko reći da su u gradu zagrebu dostupni jedino pecivo, kava, sendvič i sladoled
Joj nisam mogla ne jest od 8-18h, a vjeruj mi sve se preklapalo, jela sam ono što se moglo kupiti na tramvajskoj stanici - takav dan. Već sutra je izzi lajk a sandej morning pa ćemo samo sjeckati krastavce, poširati, filetirati dok klima pirka
Evo olakšanja- fitday kaže : dvije kave, tri breskve, kefir light, integralno pecivo sa zrnjem x 2, sladoled, i wrap - 1835 kcl
Sad se imam volje i prisiliti na trening.
Hvala cure što me bodrite![]()
odradila i ja drugi dan ripped in 30
skacem ja, skacu djeca, umirem od smija
raduju se vise od mene - hm, radujem li se ja uopce?
i kad ja crknem na zadnja dva-tri skleka, vicu, mama sta si stala, teta jos radi :storma_i_bic:
ajmo ajmo
ja sam malo rusila plocice, pa cuvala djecu pa svastanesto pa gulila neku pglupu plasticnu masu s poda.
neke mi se nisu javile ccccccc
da, i nasi su coporativno padali u ekstazu na jumpin jacks![]()
Ja sam isto odradila sinoć yogillian broj 5.
Iako mi se baš nije dalo, natjerala sam se na još jedno vježbanje prije najavljenog toplinskog vala (vidim da sam ja ovdje jedina baba koja se stalno na meteorologiju referira). Rekla sam sama sebi: idem krenut, makar vježbala lakše i sporije. Na kraju, kad sam krenula, nije bilo tako strašno.
i živili naši mali navijači![]()
Summer, je li i u Ripped in 30 plavuša radi lagane vježbe, a crnkinja teške? primjećujem pattern![]()
Dobro jutro. Jučer odradila terapije, bicikliranje na 35 stupnjeva, duuugu šetnju s psom.
To bi bilo i sasvim dovoljno da nisam cijeli dan gladna ko vuk, naravno i nahranila sam tog vuka u sebi.![]()
u prvom levelu da, mada mislim da se kasnije zamijene, ne sjecam se vise
bas cu pogledat kad dodjem doma
mene zatezu misici, nemam andola doma
ali feels good
heheh a nis, pitaj hoce li joj trebat popodnejako si ljubazna : srceko:
umirem
opskrbit cu se, samo nisam imala sinoc za odmah zvaknit
Prevelika gužva tokom dana pa gosti do kasno navečer.
Najveći je problem što su uz goste išli i kolači.
Jučer sam se nasmijala, ukucam u tražilicu kolač sa šljivama a ono ova tema na vrh liste.
Storma jesi ti nešto prčkala po postavkama forum, da nam umjesto recepata izbacuje stop debljanju?
Ha, ja sam citala ovu temu i odlucila konacno poceti s vjezbanjem nakon stopedeset godina truljenja. Pa sam skinula 30DS i skuzila da i nisam u taaaako losoj formi, zapravo stanje je cist ok. Nakon desetak dana izasle su na vidjelo stare ozljede i stvari kojima se trebam vise pozabaviti. Zapravo dosla sam ovdje reci NIJE TO TAKO STRAŠNO TEŠKO.
I preporuka, mrknite si sta vec mrknete za bolove, pol sata prije vježbanja. Onda sve ide lako.
Zapravo sam dosla pitati Stormu i vas ostale jeste kupovale kakve one topiće za vjezbanje? Imam sportski grudnjak koji i nije neka sreća, pa bih uzela nesto sto mogu navuc preko da malo bolje pridrzava.
bravo marta!
kosjenka, to je i meni najgore, kad me uhvati brz tempo i ne stignem pravo sjesti a kamoli vjezbati. a danas?
o prckanju po postavkama foruma...paaaa, ja nisam admin samo mod al imam vezuma to je tako, kad se neceg primis sve te vodi tamo 8htjela ti to ili ne
)
ja imam neke topice koji imaju unutra onu traku ispod cicki (vidi se da nemam pojma o vjezbanju) pa mi ih drzi kako treba. imam i dva topica sa integriranim grudnjakom (sportskim). puno je lakse skakutat. grudnjaci mi nisu prakticni jer me kopca na ledima bode kad lezim :kolut ocima: