Ja sam jutros krenula sa turbo jamom od 20 min, izdrzala sam 10očito nisam spremna za tako nesto a svidilo mi se po koreografiji
![]()
Odradila sam nakon toga jos istezanje i vjezbe od fizioterapeutkinje.
A jeste se raspisale. Neka, poticajno je.
Ja jučer bila na zumbi i trenerica nam kao "neprimjetno" ubrzala tempo. Super trening.![]()
bome da! ne stignem sve hvatati ako nisam duže kod kompa
angelina, baš mi je žao zbog ozljede. nemoj ni pomišljati na vježbanje dok se skroz ne zalječiš. jill ima neke vježbe koje su dosta opterećujuće za zglobove (ja nakon w6 dosta osjećam koljena) pa treba paziti i slušati tijelo, a ne program
hvala anchieu pravu si, jedini pravi put za kvalitetniji život (što god on za koga bio) je trajna promjena navika koje su nas dovele do stanja kojim nismo zadovoljni. dobra stvar što su i dobre i loše navike samo navike i mogu se mijenjati.
ja sam se jednom davno ozlijedila s jillian i njenim 30 day shredom kad sam ga vježbala bosa, tj. u čarapamana parketu
stvarno trebaš bit tupav za tako nešto
istegla sam si ligamente unutranje strane koljena
srećom, nije bilo ništa ozbiljno, ali je bolilo dosta dugo
inače, sada me boli nešto kao ahilova tetiva, tj. onaj dio točno iznad pete
boli me ujutro kad se probudim, ali kad odvježbam prestane me boliti
za sad ignoriram, iako me mrvicu strah jer je mom tati svojedobno iz čista mira baš ta ahilova tetiva pukla (i kako je elastična povukla se skroz do koljena, morali su cijeli nogu razrezat da ga skrpaju)![]()
Odlično je to. I što se vidi da vježbaš, a ne "izgladnjuješ".
Mislim da sam i ja tu negdje kao ova na slici. Samo me trbuh muči.
A jučer sam dobila neočekivani kompliment, moram se malo pohvaliti.Bila sam s djecom u parku na igralištu i nedugo nakon nas su došla dva 13-godišnjaka na ljuljačke. Djeca su se verala po dijelu s prečkama, a ja sam onako bezveze napravila par zgibova kad vikne meni jedan od tih dječaka jesu li to moja djeca i koliko imam godina. Kažem ja da jesu i pitam zašto pita. Ništa, čudno mu je i nasmije se.
Sad, ili me sprda ili stvarno izgledam balavo.![]()
Danas sam vježbala nešto od Tatiane, ali mi treba pola sata dok pohvatam što i kako ide.
Posljednje uređivanje od _Candy Candy_ : 09.04.2013. at 20:18
Ja se mučim s entuzijazmom tj. nedostatkom istoga. Htijela bih previše toga pa na kraju čorak. I vježbat i dijetu (koju ne znam još mislim onu inzulinsku), ne znam šta bih prije, vježbe za guzicu su mi monotone (ponavljaju se tri cd-a non stop) ali rezultata ima samo što sam po tom programu sad u naprednoj verziji pa se kroz jedan dan sad redaju po dva programa pa traje i po sat i pol, malo previše puno,pa sad bih-ne bih rushfit, ili p90x laganini, ni sama ne znam. Uglavnom zapela sam.
Sutra se nadam ustajanju prije Maloga i vježbanju, ma bilo čega.... mislim da ću cardio p90x.
Optimisticna, ja sam nedavno radila super vjezbe za guzicuod Zuzane. Ne traju dugo, a lijepo zateze :D i mislim da je ucinkovito. Idem iskopati link
![]()
Candy Candy, valjda je klincima bilo čudno što jedna mama može zgibove
a trbuh, na našu žalost, trbuh ide zadnji, bila sam našla i neki zanimljiv članak o tome kako se masne naslage najprije tope od udova prema središtu
ja kad smršavim, najprije i najviše mi se to vidi na faci...
guza, aha, ja od callaneticsa dobila guzu
inače imam onu ravnu plosnatu a sad baš fino izgleda![]()
Willow, daj link za prpošnu guzu
Da vidim i to. Mada, zadovoljna sam i ovim vježbama, baš se vidi. I ja sam ravna i plosnata. I ne samo na tom dijelu tijela
Jao, još jednom moram izraziti svoje oduševljenje ovom temom
Kakve bi nam guzice samo bile da je nema![]()
Anci, probaj pronaći pod "Callanetic evolution"
callanetics se inače "reklamira" kao vježbe koje djeluju dubinski na mišiće, za razliku od većine drugih koje djeluju samo na površinske mišiće
e sad koliko je to istina ne znam ali od svega što sam ja probala (razni aerobici, step, teretana) najbrže zateže tijelo
hoću, hvala
danas ovo: http://www.lovingfit.com/exercises-w...tcamp-workout/
Jučer w9 danas w10, Angelina jel si ti to ženo rekla da je w9 lagan,pa kaj si ti od kamena, istina nije jako veliki prijelaz kao na w7 ili w5 ali s mene kapa ko ludo u tih 30 min.
Uglavnom postoji vježba koju ne mogu, ne mogu i da se postavim na glavu ne mogu, ona kada iz stajanja legnu na leđa, zamahnu nogama i opet su u čučnju,
ma no fuc..g way.
Trudim se, ali niš od toga![]()
ovako nešto slično je bilo u ripped in 30
ali se nije išlo u čučanj nego u skok
i meni je trebalo dosta dugo, to su one vježbe koje aktiviraju sve mišiće u tijelu, pa su zato teške
samo se trudi pa ćeš vidjeti pomake, makar malene
ja sam danas prvi put odradila w8
ima i meni jedna vježba koja mi je užasno teška, baš se polomim
onaj worrior stand, s podignutom nogom i ispruženim rukama (u kojima su naravno utezi)
dok vježbam svaki put razmišljam, šta mi ovo treba u životu, ovako se mučit, odustat ćua onda ipak odradim sve do kraja i sutra opet upalim da vježbam, ne znam zašto
valjda je to ta faza kad ti vježbanje uđe u naviku
inače, w7 je ubitačan za trbušnjake, jučer sam ga odradila i baš su mi se od tog jednog puta značajno učvrstili
ribice, ja ti tak od samog početka. teško mi je i uvijek neke vježbe ne mogu, ali kroz 4 tjedna (ja sve radim duplo jer mi nema smisla ići naprijed dok ne savladam lakše vježbe) su nevjerojatni rezultati, sve uspijem odraditi i osjećam se super dok vježbam. onda opet kad idem stupanj više mislim si; omfg, ne mogu ja ovo, pa ta jill nije normalna...a onda druga pomisao; ma ako angelina i ribice mogu, onda mogu i ja
i ide...baby steps
neki dan sam slučajno popipala mišić potkoljenice (onaj veliki) i šokirala sam se koliko je čvrst. baš sam bila happy
prije 2 tjedna sam uspjela i seku nagovoriti na BR. u biti, sama me tražila kad je vidjela moje rezutate. danas smo se vidjele i ona u novim hlačamanije izgubila ništa na vagi, ali puno cm u tako kratkom vremenu
![]()
betty, meni je ripped in 30 bio odličan! super su mi vježbe.
ja sam se danas isto malo mučila s jednom vježbom, teško mi ju je opisati![]()
Aaaa, ribice, nisam rekla lagan, već lakši od prijelaza na w5 i w7. Al zato mi je w10 brrrr i grrrr!
Nisam ni ja mogla onu vježbu unatoč ludjackom zamahu, pa bi se malo pomogla lijevicom i rubom od kauca.
sad je već tjedan da ne Vjezbam, jos me malo boli i smeta dosta. Kad prodje ostavit cu treći level br-a kad jos kila skinem, a sad cu probat chalene, zuzane i tatiane pa sta mise svidi.
meni gornji kalkukator pokazuje da trebam jos 11kg skinut. Znala sam da sam jedina ja realna ovdje!
Joj betty, warrior je grozan, i ja sam svaki put proklinjala jilli i familiju joj!
blaženi moji w5 i w6...definitivno se družimo jo 2-3 tjedna![]()
ja guram dalje chalene
nakon 11,5 tjedana osjecam ponekad malo zasicenje (kad mi je jedan od dosadnijih videa), ali nista u odnosu na to kako mi je bilo s jillian
meni ancin link kaze da sam na 24% bf, tezina normalna
zadnje dane me svi pitaju jesam jos smrsavila a vaga miruje, valjda je do zategnutosti, iako manje vjezbam nego u startu
ne stignem sest puta, sad cesce ulete neke obaveze popodne, putovanja, pa je prije 4-5 puta
za mene jos uvijek respektabilno, umrla bih od smijeha prije da mi je netko rekao da cu toliko vjezbati i jos osjecati griznju savjesti
svime sam u stvari zadovoljna (iako moze bolje, naravno), osim viskom koze na donjem dijelu trbuha
bojim se da se s tim moram pomiriti
najgore je kad ga vidim kako visi npr. u planku, jaooooo
Posljednje uređivanje od summer : 10.04.2013. at 14:25
Prijavljujem 15 minuta plesanja sa djecom ujutro najranije, jel se to racuna?
Jučer sam brzo hodala nekih 2km i plesala pola sata popodne.
Veceras se nadam odvjezbat bar vjezbe od fizioterapeutkinje.
Skuzila sam da mi je vazna temperatura prostorije za vjezbanje, ako mi je hladno ne da mi se pomaknit, al kako je kod nas zatoplilo odma mi je lakse
Willow, imas pp![]()
nego.... često me zatekne večer, oko 21 sat da nisam stigla vježbat pa onda svoje odvježbam do poslje 22 sata. Kad najkasnije idete vježbati? (neću pitat za najranije jer sam neko vrijeme imala treninge na bazenu kao curica u 5.45 ujutro)
Ja nisam večernji tip tako da iza 20:00 mogu samo blejati u tv ili knjigu, otuširati se i leći, kraj priče.
A ovaj višak kože ispod pupka mi je grozan..ja vidim nabore onak opuštene i mislim da mi je jedan dio majčinstva uz strije koji će me pratiti cijeli život, makar kao podsjetnik.
Ja trebam izgubiti 7,5 kg i bar 10 % masti da bi bila super ( sada je oko 31%)![]()
u zadnje vrijeme oko 8-9, prije sam znala i u 10 vježbati. ma ja bih mogla bilo kada, ali moji hoće na spavanac pa moram ranije
Ja jučer odvježbala od 22 do 22.30. Povremeno se znalo dogoditi i kasnije, ali rijetko. Najviše volim vježbati oko 19, 20, ali najčešće vježbam iza 21. Tako se sve poklopi. A ujutro prije posla, ako i uspijem odraditi onda odradim samo vježbe za kralježnicu nakon kojih se ne moram tuširati i sušiti kosu.
Jučer odrađen 6w6p. A danas ću na zumbu.
ja u zadnje vrijeme kombiniram jillian workout sa seoskim cardiom; istovaranje sijena, slame, slaganje drva i tako...
moram reći da sam sretnija no ikad do sad![]()
Mislim da ja ne bi mogla tako kasno ko vi, najkasnije mi je oko 15h. Danas sam ovo http://www.youtube.com/watch?v=JptauSjM17A za 12min 2 runde sa bučicama od 5kg i 8kg za sumo dead lifts.
Što se tiče guzice, uvijek mi je bila ok, al' sad je odlična. Također imam strije i višak kože. :šmrc:
Ja danas odvježbala svoj prvi rushfit u devet ujutro i super mi je sada. Od onda sam kao leptirić. Trening sa 10! Zanima me kako će mi biti sutra ujutro...
i ja sam danas vježbala ujutro
jučer sam osjećala užasan umor i nisam nikako mogla. to se kaže: slušala sam svoje tijelo
odradila jutros pa sam sad mirna jer tko zna gdje će me dan odvesti![]()
Ja uredno vjezbam, ali manje javljam..
Cijelo vrijeme Tatianu.
Za sutra se spremam ovaj novi za upper body..
ja dva dana pauziram jer me muci neka viroza
nadam se da cu sutra nastaviti
pocinjem s vjezbanjem oko 19-20, inace mi je prekasno jer ja uspavljujem djecu
i ja pauziram i jučer i danas. imala sam brdo drugih obaveza, ali sutra nastavljam
vjezbam navecer,treninzi su mi u 20h30....to mi je granica,kasnije ne bi mogla...s tim da je to ljeti puno lakse za odradit nego zimi kad se smrkne vec u 16h00-17h00...
ovaj link na kalkulator na prosloj stranici mi je koma, ja sam na granci pothranjenosti sa BMI-om ( ispod 18.5 je underweight a ja imam 18.6) a sa 23,8% body fat-a....
igrala sam se sa centimetrima struka,on za svaki dodani cm u toj kategoriji poveca BF za 0,5%....
poanta je da prirodno imam siri struk + oduvijek malo spekeca na njemu....i otud nesrazmjer u rezultatima....
kad me instruktor prikopcao na neku spravicu (odnosno ja ju uhvatila rukama) ispalo je da imam cini mi se oko 19%....istina je vjerojatno negdje u sredini....
ja stagniram,trebala bi malo pojacat vjezbanje i ubacit koji trening doma pored ovog sto idem u gym ali se nikako nakanit....konacno se vrijeme proljepsalo pa puno vise setam, i to je nesto....
netko gore spomenuo visenje stomka u planku......jooooj,zazalim kad obucem kracu majicu pa ga vidim kad mi ispadne....
Anci,bacih pogled na ovaj link na Zuzanine vjezbe;cudno izvodi burpee,skroz legne na pod u skleku (stopala joj ne dodiruju pod na momente) i previse siri noge,jel' to zato sto je to kao neka light pocetnicka verzija?
Evo mene na prijavak, u biti prijavljujem ne vježbanje
Jučer i nisam vježbala jer mi je menga počela s nekim grčevima pa sam se prbacila u vrt i jagode i pljevljenje, i danas me donji dio kičme razara...ipak su moji novi mišići slabi.
Danas nastavak pljevljenja.
i ja prijavljujem nevježbanje, najprije nisam spavala kako treba par dana jer je mala virozna, a sad je skršilo i mene![]()
Tko je ono rekao da ljeto pocinje u lipnju? Kod nas 18 stupnjeva u 9 ujutro. Mi sad idemo na foto-hiking, a kasnije cemo se mozda i bucnuti u more.![]()
Moram(o) pozuriti s dovodjenjem u formu.
Salu na stranu, bronhitis me konacno napustio (jos mrvicu kasljem, ali tek tu i tamo, nemam vise napadaje kaslja), pa se vracam zaozbiljno. Zasad je to izgledalo ovako:
- srijeda: jogging, ali kraca ruta nego inace
- petak: kombinirano brzi hod/jogging 2h
- subota: brzi hod 1 h + nogomet s klincima.
Danas se još moram natjerati na C1, a sutra prelazim na W3.
Zategnutija sam definitivno, ali kg su isti :/
Jedem neuredno i nedobro.
Moram to promijeniti pa će i rezultati biti zamjetniji.
Danas i jučer ništa (previše posla, napokon lijepo vrijeme pa se čisti ). ALI u bokovima uža, imam više snage i ojačale ruke. Čudno, vaga i dalje pokazuje 60 kg. Pazim šta jedem (ne jedem slatko, brašno, vrhnje, sir za topljenje) i količinski manje. Da mi je doći na 57 kg...
jučer w5, jutros vaga pokazuje -15 kg, u odnosu na težinu s kojom sam počela prije 4 mjeseca
sretna sam jako, jako, jako, ali još je puno posla do izgleda kakvog sam si zacrtala. doći ću ja i do tamo, samo još puno znoja treba proliti
curke koje puno vježbate, ali ne gubite na težini, prehrana je ključna. baš sam primijetila po sebi; zadnja 2 tjedna sam malo zabušavala s vježbanjem, ne namjerno, ali mi je bilo gužvovito i nisam stigla ni klopati puno...i odoše kilice. prije toga sam imala 2-3 tjedna stagnaciju, a intenzivno sam vježbala, ali sam dosta i klopala...
stalno ponavljamo kako su cm važniji od kila, ali mi je poznata želja vidljivog gubitka kg na vagi. ako zbog ničeg drugog, onda zbog motivacije...kad vam je teško imajte na umu da vježbanjem činite dobro sebi i svom zdravlju, a i ljudima oko sebe boljim raspoloženjem![]()
Svaka cas kavafob!
Moje vjezbanje se preobrazilo u puno setanja otkako sam pocela radit, do posla, u pauzi, pa s malim. A poceli smo I biciklu vozit, mali na sjedalici, I svidja mu se (ajd, da se I njemu neko sjedenje svidja!)
kavofob, svaka cast!!!
i ja stagniram cim se malo opustim u prehrani, sto sam napravila zadnjih par dana
sad se vracam na pravi put, ipak je ljeto pred vratima
kavofob, super, svaka čast!!!
evo mog reporta o vježbanju:
pon i uto: službeni put, ništa (osim hodanja od 3 sata svaki dan)
sri: zumba
čet: insanity u prirodi (trčanje po jelenovcu - uzbrdo i nizbrdo, vježbanje na balvanu)
pet: odmor
sub: hodanje 2 sata
ned: planinarenje po jelenovcu (2,5 h) + malo trčanja
danas zumba
važem se svako jutro, maksimalni rezultat mi je bio 61,9 kg
i da, kupila sam dvoje tenisice za trčanje (mizuno i nike) - koje preporod!
Jučer W3.
Ubili me plankovi i sklekovi (mada sam uspjela napraviti i 6-7 pravih).
Kavofob, moj naklon.
Ja sam morala prošli tjedan na skidanje madeža pa mi rekli da mirujem par dana, za vikensd mi svejedno pukli šavovi pa sad moram stvarno mirovati. ...A taman se bila zalaufala...
I mislim da mi se kile dižu
Morat ću, svaki put kad poželim posegnuti za hranom, do ovog topica da me podsjeti na cilj...
Danas dan lose prehrane pa je osjetno teze.
Radila sam zwow 59 http://litealloy.com/workouts/669
Score 17:50 minuta, 3 runde.