Stranica 151 od 189 PrviPrvi ... 51101141149150151152153161 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,501 do 7,550 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    Willow ti nas zezaš?
    što predlažete nakon jm 30 ds?
    pa ja bi nastavila sa BR možda od w1,2 ili probala i neku veću
    od JM još recimo, onaj BFBM i NMTZ. ili kombinirat malo killer buns&thighs, killer abs, extreme shed and shred. sve te imaju više razina pa se odabere

meni je nakon tih 30ds najviše smetalo trajanje. pa sam tražila nešto što će ispast oko sat vremena. ovo 3 gore je oko 45 min.
    onda sam radila još nešt od bob harpera. njegovi su na nekih sat vremena i to mi je bilo ok.

shauna (i ostale) sam naišla na torrentima.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    iako me malo frka kad vi napredne vježbačice kažete da je nešto odlično, to mi znači i prilično teško
    ne mora biti. odnosno može biti teško i tebi i onima koji duže vježbaju.

super stvar je kad se radi sa uglavnom body weightom da napor ovisi o tome koliko se skoncentriramo na vježbe. ako razmišljamo o mišićima koji rade, svaki put ih upregnemo, ako to nije dosta ubrza se tempo i sve se mogu umoriti. i većina vježbi ima modifikacije pa postoje i lakše i teže varijante.
    ja sam jednom sa susjedom išla vježbati 30ds lev1 nakon što sam vježbala već o ho ho. uzela teže bućice, poduplala tempo i oznojila se. ok, nakon toga sam još odradila svoje ali i na ovome sam radila.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je nako 30ds najbolje sjeo 6w6p, mada super su i ove BR vježbe.
    meni 6w6p nije sjeo. dugačak ciklus vježbi (15-20min) i onda misliš da je gotovo, a kad tamo sve ispočetka. ne dalje nešt drugo nego sve isto. aaaaaaaaa to me bilo ubilo. killer abs mi je puno draži.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ja došla prijaviti današnji uradak.
    bila sam totalno lijena u jutro. nije mi se dalo nikako i taman kad smo trebali krenut vježbat, u 7 sati, probudila se najmlađa i onda sam ja pametno predložila mužu nek on ode, ja ću ostat doma pa ću kasnije nešto.

kasnije jesam, taman usred dana dok mi je sunce pičilo u garažu (stvarno znam ubost vrijeme).
    napravila ja od T25 cardio alpha i to mi je bilo odlično, odlično zagrijavanje. pošteno se naradila ali se nisam umorila do kraja.
    pa sam ošla napraviti total body circuit. odradila ga. uglavnom ok. na kraju mi već bilo gadno pa sam umjesto onih pauk sklekova radila obične sklekove al sve u svemu ok. drugi put biram prostor sa malo više zraka i ručnik za brisat ruke/podlogu. radim na tatamiju al sve je bilo mokro. počelo se upijat u njega. užas. teklo iz mene. al krivi prostor/vrijeme sam odabrala.
    probat ću slijedeći put speed i ab intervals pa ću vidjet kako i što dalje kombinirat. i dalje mi ne sjeda baš po mom

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

inesica ideeeš!

cure, zlatno pitanje - usporavaju li hormoni nakon poroda - dojenje - izostanak menge - neispavanost i umor - proces mršavljenja i izgradnju mišića?

naime, čini mi se da sam ovim tempom vježbanja i prehranom radila prije trudnoće da bi već nakon tjedan-dva ošlo nešto dolje, sad se ne dešava još ništa, osim povećanja izdržljivosti tijekom vježbanja....

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

za izgradnju mišića, osim pravilne prehrane, treba i dosta pravog odmora i spavanja jer se tijekom sna, cca 2-3 sata nakon zaspivanja i ukoliko u tijelu nema inzulina i ako je proces probave hrane završio, oslobađa hormon rasta. kod nas odraslih to je daleko manje nego u djece, a kod žena još je i puno manje testosterona koji su isto graditelji.
    tako da ako je životni ritam neuredan onda izgradnja ide puno teže.
    odmor, odmor, odmor

recimo kod BR od jillian ista grupa mišića radi se tek svaki treći dan. upravo iz razloga što se tijekom odmora izgrađuju mišići. al moraju imati i informaciju da se troše pa je vježbanje neophodno
    Posljednje uređivanje od Inesica : 14.07.2013. at 18:22

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

što se mršavljenja tiće, da ono je sporije. organizam se brine za svoje interese.
    nekako obično kile koje dobijemo u trudnoći odu tijekom jedne godine. ukoliko se ne radi o ekstremnim kilažama i sa kolko tolko normalnim aktivnostima.
    i da ako se radi o 3 kile one odu i prije

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ekoi, bravo za napredak, ja sam isto bolja, iako sam jučer napravila pauzu jer sam putovala na more. danas me ništa ne boli, ali ja u životu nisam napravila muške sklekove (ni na treninzima boksa godinu dana to nismo radili) pa nisam ni sad baš zagrijana.
    danas sam i plivala, intenzivno 30 minuta, pješke na more i nazad, to je po 15min još, i vježbanje, so i'm happy!

moram malo poraditi jače na bedrima i preponama (taru mi se noge dok hodam, fuj) ima netko prijedlog?

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

prijavljujem napredak u planku na 2:55min...u biti ovo je prvi put da ga doma radim odmorna,dosada bi to bilo u toku ili cak na kraju treninga u gymu kad smo na izmaku snaga pa bi mogla znatno manje izdrzat...MM impresioniran...pozvala ga na revans ali se izvlaci da ga bole nozni prsti,LOL....

onda sam jos malo nesto vjezbuckala,ometala me stalno N,jako joj je zanimljivo sto se valjam po lopti i skakucem,a tek sam na kraju skuzila da mi je iscupala komad strunjace.... to ja vjezbam jer me pere griznja savjesti sto veceras opet idem na veceru pa ko da unaprijed potrosim to sto cu pojesti!

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Inesica prvotno napisa Vidi poruku
    što se mršavljenja tiće, da ono je sporije. organizam se brine za svoje interese.
    nekako obično kile koje dobijemo u trudnoći odu tijekom jedne godine. ukoliko se ne radi o ekstremnim kilažama i sa kolko tolko normalnim aktivnostima.
    i da ako se radi o 3 kile one odu i prije

vis ja sam nakon poroda se udebljala svaki put bar 3-4 kg, a iz rodilista stizala s kilazom s kojojm sam zatrudnila. nakon prvog poroda udebljala sam se 3 kg, ali to nije bilo strasno s obzirom na kilazu s kojom sam zatrudnila. ali jos 3-4 kg nakon drugog poroda i jos seljenje pa boravak u autu me ubio. evo u ovih godinu dana sam pala na kilazu nakon prvog poroda. sad ja bi ponovno na kile od prije trudnoca ali to nema smisla, tad bi stvarno izgledala kao vjesalica. ali zelje su zelje

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

a di si se ti našla u ovom kontekstu. ti si bila mršava
    ovo se odnosilo na one sa viškom kila nakon trudnoće, miša mu

recimo ja sam najviše kg imala prije prve trudnoće pa + nakon. pa sam prije druge trudnoće imala manje u startu al se opet nakupilo pa sam skinula opet na manje pa se nakon treće opet nakupilo na o ho ho. pa sam sad na kilama koje sam imala u doba rasta, tamo sa 14 godina. uvijek me bilo.
    sad me je najmanje a i mogu svašta
    i to je baš fora

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ekoi - meni su definitivno hormoni poremetili kilažu. Prehrana izbalansirana, baš pazim, svaki dan kuham hrpu povrća i nema baš UH, vježbam, postila sam 15 dana u komadu. Prije trudnoće sada bih bila ko manekenka pod ovim režimom. Ali to ne znači da nam je sve to izgovor. Ovih dana ću si priuštiti termo deku i malo znojenja.
    Da, susjeda iz stana ispod misli da se mm i ja sexamo jer kome bi palo na pamet da ja vježbam na terasi u ponoć.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

palčice, LOL

Danas Ab Intervals, baš mi se svidio, točno po mojoj mjeri. Jedino što bi uz njega još nešto trebalo da znoj poteče.

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

čitala sam da dojiljama i dalje treba oko 500 kalorija dnevno više, kao što je trebalo i u trudnoći. nadam se da smanjenim unosom jela i ovim svakodnevnim vježbanjem ne ugrožavam proizvodnju/količinu mlijeka?

palčice, ti si vegetarijanka?

da, nema izgovora zbog hormona koji nas šoraju! živjele mi žene i naši hormoni! što bi mi bile bez njih!
    sad kad dođem na more a tamo sveki skup sa babama iz sela gledaju mene luđakinju kako u vrtu skačem jumping jacckse i preko imaginarnog užeta za preskakanje...

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Danas: 12 km biciklom, 15 dužina olimpiskog bazena, Jillian 30 ds, 5 tibetanaca ( 21 ponavljanje).

i sve bi bilo ok da se nije uz to našao 1 sladoled i 1/3 pizze :/. I bol u koljenu od petka.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U petak joggirala; u subotu brzo hodala; jucer se odmarala.
    Danas sam se obukla za trcanje, pa kad se vratim, Shaun T - 6 Minute Abs + Hips, Buns & Thighs.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Dodirko prvotno napisa Vidi poruku
    Danas: 12 km biciklom, 15 dužina olimpiskog bazena, Jillian 30 ds, 5 tibetanaca ( 21 ponavljanje).

i sve bi bilo ok da se nije uz to našao 1 sladoled i 1/3 pizze :/. I bol u koljenu od petka.

jesi li ikada imala ikakve nuspojave od tibetanaca? (tipa čirevi ili neko slično čišćenje?)

i da....
    Posljednje uređivanje od Optimisticna : 15.07.2013. at 07:41

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ne, tibetanci su mi uljepšali život. Radim ih već cca godinu i pol.

Nisam niti znala da postoji neki tip čišćenja. Počela sam ih raditi kada sam bila jako bolesna pa neznam da li je tada bilo neko čišćenje ili nusproizvod svih tegoba koje sam imala.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ekoi, bila sam cijeli život (i veganka nekoliko godina). Sada jedem ribu.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Dodirko prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, tibetanci su mi uljepšali život. Radim ih već cca godinu i pol.

Nisam niti znala da postoji neki tip čišćenja. Počela sam ih raditi kada sam bila jako bolesna pa neznam da li je tada bilo neko čišćenje ili nusproizvod svih tegoba koje sam imala.

I ja sam radila tibetance i bili su mi super- nezahtjevni, brzi, djelotvorni, ali nastupilo je čišćenje poslje par mjeseci u obliku čireva (jedan na bedru, drugi na ramenu)- nešto strašno. Tibetanci su mi se zamjerili i bilo me strah nastaviti dalje i znam da sam u stvari pogriješila. Trebala sam nastaviti. Zanimljivo mi je bilo i to što sam intenzivno sanjala dok sam radila tibetance.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

evo odradila ja cardio, uspjela sam sve hvatati osim što sam se malo švercala na onim high knee kicks, inače sam baš zadovoljna, preznojila se i fino sam se osjećala poslije treninga
    meni je to za nijansu teže nego 6w6p level 2

sviđa mi se što je stavio 2 žene i odličan mi je timer i natpis što se trenutno vježba i što ide iduće, ajd da konačno polovimo te engleske nazive

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nakon ovog videa, jedva čekam nastavak današnjeg treninga sa Shaun T-jem

Bacite oko, za motivaciju http://www.youtube.com/watch?v=HHS_zFerTqo

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Curke, što su tibetanci?

Baš me veseli, kad god otvorim forum, vježbači su na samom vrhu

Idem se sad motivirati...

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo tibetanci . Frend mi ih radi godinama, kaže da se preporodio

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Odličan motivacijski video. Početak motivira na više razina

Sad mi nedostaje Insanity.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo tibetanci . Frend mi ih radi godinama, kaže da se preporodio
    Tnx, bacila sam oko, preporučit ću ih mami. Rado bih ju nagovorila na neko vježbanje, ovo bi baš bio prikladno.

Što je sa "čišćenjem". Rado bih da mi netko pojasni malo više

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Tibetanci su koncentrirani na pokretanje ustajale energije u čakrama. Vježbama tj. pozama se "masiraju" - stimuliraju žljezde i tako se pokreće ustajala energija. Zagovornici tibetanaca te vježe još zovu i fontana mladosti jer tvrde da je moguće usporiti, zaustaviti ili čak preokrenuti proces starenja tj. propadanja tijela (npr. kosa prestaje sijediti). Vježda zaista djeluju na unutranje organe i pokreću proces čišćenja. Puno žena dobije vaginalne infecije npr. a ja i jedna moja rođakinja smo doble čireve (ona je čak morala piti antibiotik). Moguće su i glavobolje itd... nus pojava koliko očeš.
    Inače ih vježbaju redovnici na Tibetu (zbog toga su to "tibetanci vježbe")

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Optimistična, hvala na detaljnom odgovoru

Koliko često se vježbaju, u kolikom trajanju? Nakon koliko su se kod tebe pojavile nuspojave?

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

vježbaš koliko se sječam pet poza (tj. rituala - nadolaze mi sjećanja polako ) svaki dan, možeš i poželjno je uz još redovno vježbanje. Počinješ sa po tri ponavljanja svakog rituala. Kad se počneš osječati ugodno o svim ritualima, povečavaš za dva ponavljanja. Dakle ne radiš u serijama nego samo jedna serija od svakog rituala - poze po tri pa pet, pa sedam.......ponavljanje sve do 21 čini mi se (ili 30??!!!- Dodirko help!!!!!!!).
    Ja sam nuspojave dobila poslje par tjedana. Inače oni tvrde da su te nuspojave i cilj, to znači da je samoiscijeljenje tijela počelo i da si na dobrom putu, a ne znam... da se valjda pretvoriš u tridesestogodišnjaka do kraja života.
    Muškarci imaju još dodatni ritual, poželjno je da se suzdržavaju od sexualnih odnosa (ako im je život mio i budu željeli život produžit za puno-puno) i da tu sexualnu energiju koriste za samoicjeljenje. Uz to mogu prakticirati i onaj duboki OOOOOOOMMMMMMMMMMM (vibracija djeluje na štitnjaču).
    Posljednje uređivanje od Optimisticna : 15.07.2013. at 11:21 Razlog: nije pošeljno nego je poŽeljno

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Optimistična, mogu samo iskomentirati (na ovaj zadnji pasus) meni je to u rangu onog istraživanja po kojem bi si za ohoho godina produžili život da jedemo 80% od potrebnih kalorija dnevno,
    mislim, što će ti takav život kad ne možeš tu i tamo pojesti čokoladu

kvaliteta života

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mene ne zanima produženje života (možda zato što sam još u cvijetu mladosti )

Zanima me kvaliteta života sada i iskreno, mnogo je bolja otkad ne jedem čokoladu

Optimistična, hvala ti na podjeli iskustva. Nadam se da će se Dodirko javiti s detalnijim info. Zanima me što, koliko i kada se vježba, ful upute

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Zanima me kvaliteta života sada i iskreno, mnogo je bolja otkad ne jedem čokoladu
    Ha ha haaaa to apsolutno razumijem mnogi kad čuju kako i što jedem, ono kao u stilu "ali ti ne jedeš ništa fino", ajme, a ja se toliko guštam u paleo slasticama, sladoledima i ostalom - nikad u životu nisam toliko uživala u hrani. Nikad. A kad smo kod čokolade, uuuuuu moja domaća mi je najfinija. Sad ste me dobro sjetile, možda je vrijeme da je opet napravim

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Pa ima logike ako se zna to vježbaju monasi na Tibetu... di su njima žene (nema ni samozadovoljavanja)? Osim toga valjda su u tome vidjeli onda poveznicu - celibat-vježbanje-produljenje života.
    Kavofob pogledaj si onaj filmić na youtube. To ti je to.... I kad dođeš do 70-te prestaneš se sexati i počneš OOOOMMMMMMM-ati i pomladiš se.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Tnx Optimistična

Još da se riješim ptice bez da dušu ogriješim i vječna mladost mi je zagarantirana

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

kakve ptice? di je ptica? ko ima pticu?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

kavofob ima kosa koji joj non stop daje ritam kojim bi trebala vjezbati, a ona se neda, pa bi sad taj kljuc kljuc, maknula

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

aaaaahaaaaa....
    ne znam iz kojeg razloga sam mislila da ona misli na goluba, ne znam zašto.... ne znam odakle mi...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    kavofob ima kosa koji joj non stop daje ritam kojim bi trebala vjezbati, a ona se neda, pa bi sad taj kljuc kljuc, maknula

Luda si

Ali dala si mi mnoštvo ideja pa krećem

(a bome sam i vidjela da je moj ptičji problem bezazlen, kroz što sve ljudi prolaze s golubovima)

Nego, on topic...

Danas mi je na rasporedu Lower Focus + Cardio. Jeste radili jedno za drugim ili ujutro jedno, navečer drugo? Koliko je teško odraditi u komadu?

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

iskreno rečeno ja sam jedan dan jedno drugi dan drugo. rest day mi je bio stretch. stretch ne doživljavam kao vježbu

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Danas mi je na rasporedu Lower Focus + Cardio.
    Sad i ja vidim to! Pa kakav lažov, gdje je to 25 min dnevno, tc tc tc

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kavofob, u alfi možeš raditi ili zajedno ili odvojeno, vidjela sam da bi u beti trebalo vježbati jedno za drugim

btw. u svim komentarima piše da je total body najteži u alfi, malo mi je sad lakše

anchie, ja sam to odmah skužila, podvala
    Posljednje uređivanje od Willow : 15.07.2013. at 13:39

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

A curke jeste skužile da istezanje svaki dan sve više produžuje, na absima je 3,5 min.

Mislim, nije da mi tih par min toliko znači, ali mogla bih ga tužiti za lažno reklamiranje. Želim osobnu ispriku face to face, po mogućnosti no clothes involved

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja cu to probati nakon godisnjeg.
    u alfa level-u ne treba ona traka?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Želim osobnu ispriku face to face, po mogućnosti no clothes involved
    i ja, i jaaaaaaaaa!

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

spajalica, ne treba

kavofob
    je, reklamira se samo 25 minuta dnevno, pa ispadne da je 25 min. vježbe + još istezanje koje uopće nije uračunao
    onda petak šok 2x 25 minuta i istezanje još 7-8 min. = skoro 60 min.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Kaj ima u petak?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lower focus + cardio

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

lower focus + cardio

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I to još sve se mora odraditi 2x, jer ovaj moj nije isti kao ovaj Spajalicin, moj je s velikim L a njen je s malim l

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •