Ja mislim da ću veliki L danas, a mali c sutra. Rest day je istezanje, Optimistična ima pravo![]()
Ja mislim da ću veliki L danas, a mali c sutra. Rest day je istezanje, Optimistična ima pravo![]()
ajde to probajte pa javite koji je tezi upercase ili lowercase
i vidi nje, stvarno ce maknuti onog kosa da bi se lakse svercala![]()
aha spajalica, a kad ti startaš?
ajmo cure, tko će još s nama?
ja ne bih preporučila početnicima ali ovako na prvu mogu loviti svi koji su barem koliko-toliko u formi,
tu je Tania koja jako modificira vježbe i nisu (pre)teške
u svakom slučaju, ja sam odlučila da mi je nova najbolja frendica ona plavuša, Tanju pogledam tu i tamo da vidim što radi![]()
ja odlazim u petak na svoj veliki put i nema me 10-tak dana, a onda se prikljucujem familiji ovisno di su, a o tome ovisi i kad cu ja startati.
imam samo tolko još vremena da kopi pejstam; http://www.youtube.com/watch?v=0YNsg2kegBA
jadna žena sve je isprobala na njoj od jednom.
Ja primjenjujem onaj trik s pranjem zubiju.
Inesica hvala na prijedlozima
mada meni baš paše to što ne traje više od pola sata
taman za mene, iz više razloga
jučer mi je bio odmor ali sam puuuno pješačila šumom
večeras treći dan jm level 2
ma ja sam na početku početaka još
al se ne dam![]()
Uf, Lower Focus s upper L i F- težak, cijedim se i ne pada mi napamet nadoštukati Cardio na ovo. Noge mi se tresu, mislim da bi samo pobrala koju ozljedu.
aha čučnjeva i varijacija koliko očeš... ni ne znaš koliko su jake noge dok ne napraviš tolike čučnjeve. hop sqatbila sam sva ponosna na sebe....
Dok ne iščitam zaostatke, što sada vježbate?
evo je, postrojavanje
ja se razgibavam onako rekreativno,
a cure se uglavnom upoznaju sa Shaunom i njegovim Focus T25.
ja cu nakon GO.
Storma, kasniš
brzo nam se pridruži, isprobavamo T25
ja jutros odvježbala speed 1.0, baš sam čitala vaše komentare, na početku lagano (ja onako skakućem s upitnikom iznad glave što mu je to) a onda se zadnjih 10 minuta slijevalo s mene
zna Shaun što radi
i da, i ja sam se malo gubila u onom naprijed-nazad-lijevo-desno, bit će bolje drugi put
ali di mi je plavuša? ova mi se ne sviđa isto kao ni Tania
inače me jučer predvečer baš ulovio umor (poslije onog cardia ujutro) i skroz lagani muskulfiber u rukama (iako bi čovjek rekao da samo noge rade)
uglavnom, mislim da se najkasnije do kraja tjedna pridužujem svima koji imaju crash u Shauna![]()
ja jucer total body, ajme ne da ih nisam mogla pratiti s tom količinom sklekova, nego ni blizu. Nisam radila ko Tania, radila sam kao oni, al brate mili jedno 5x manje nego oni
Sve si mislim da bih taj trening morala iz dana u dan dok ne ojačam dovoljno da ih mogu pratiti
I onda jučer režem slaninu, i momački si porežem kažiprst... aaaaaaaaaa :mlotek: tako da se nadam da u današnjem abs porogramu nema sklekova plankova i ostalog jer se ne mogu osloniti na prst.... samoubit ću se![]()
Juče sam uradila 2 fit test u Insenity-ju i mogu da se pohvalim ima napretka.
switch kicks 70/93
power jacks 46/54
power knees 84/88 ovde definitivno ima najviše mesta za napredak ili sam zabrljala kad sam prvi put brojala
power jumps 28/35
globe jumps 10/13
suicide jumps 19/22
push up jacks 21/ 27
low plank oblique 63/76
Loša vest je da vaga ne pokazuje nikakav dobitak na masi, a to mi je cilj. Moraću, malo strože da povedem računa o jelu. Žao mi je što vas nisam poslušala pa se detaljno izmerila na početku. Premerila sam samo obim struka i kukova i tu nema promena. A kad se pogledam u ogledalo imala sam osećaj da su mišići veći, naročito na nogama. Valjda će za 2 ned i vaga da pokaže neki pomak.
IvanaR, ali insanity ti je koliko sam ja upoznata više program za "rezanje" a ne dobivanje mišića
ako hoćeš mišiće i dobivati na masi, vježbaj nešto drugo, ove iskusne će ti preporučiti što, mislim u svakom slučaju nešto anaerobno s utezima![]()
ivanaR, ne znam tvoju situaciju, ali ako ne želiš skinuti masno tkivo nego samo dobiti mišiće, onda mislim da bi trebala preskočiti sva skakanja, i raditi samo vježbe koje rade (tipa sklekovi, čučnjevi itd)
Znam da bi tegovima bilo najlakše, ali trenutno ne mogu u teretanu, a kući nemam tegove pa moram bodyweight. Zgodan mi je Intensety jer oni vežbaju sve vreme, pa mi je to motivacija, kao da imam društvo. Teže bi mi bilo da moram da radim na suvo xy iskoraka, čučnjeva isl. Dok vezbam sam definitivno pod anaerobnim opterećenjem sudeći po pulsu. Ma mene hrana sabotira, jer sam morala da izbacim sve mlečne proizvode i jaja. Oni su mi bili bukvalno osnova ishrane i sad se već mesecima mučim da navučem proteine i kalorije iz drugih izvora.
ma mislila sam da radiš s njima, al kad oni skaču ili sprintaju u mjestu, ti lagano samo, al kad oni sklekove rade onda ti momački s njima
a mene baš zanima, kavofob i ostale koje ste vježbale insanity kakva je razlika između insanityja i focus T25?
meni velika... speed i cardio su mi neusporedivo lakši na T25. Na insanityju sam zaista psovala dok sam skakala i panično gledala koliko još ima do kraja i jel mogu izdrzati nekako
plud što u drugom mjesecu insanityja treninzi traju oko sat vremena
Posljednje uređivanje od anchie76 : 16.07.2013. at 10:43
Anchie, žao mi je za prstU absima nema sklekova, ali se sve vježbe rade na podu, nadam se da ćeš moći modificirati da ti ne smeta prst.
Willow, razlika je velika. Insanity je dosta teži, ali je puno veća nabrijanost, barem kod mene bila. U Insanityju sam mogla puno više dati od sebe.
U Ins je cardio dio intenzivniji, ali daje pauze za pijenje vode, po 30 sec svako malo. Meni je to dosta da se oporavim i skupim snage za dalje. Puno pažnje posvećuje i istezanju, tako da trening je dug, ali istezanje je 10-15 min.
IvanaR, ne moraš na prazno, ima drugih programa koji nemaju naglasak na cardio. Primjerice, Ripped in 30 od Jill bi ti bio super, samo preskočiš, odnosno polako odradiš cardio vježbe bez dizanja otkucaja. On je koncipiran na 3-2-1 sistemu (3 min vježbe snage, 2 cardio, 1 abs).
Možda još bolje Zuskini zwowovi, bude Zhang došla pa će ti dati najbolji savjet![]()
a jel vi te njihove filmiće skidate na torrentu ili? vidim da ih na you tubu nema, ili ja ne znam naći....?
Ah, na Mljetu konacno. Danas zadnji w10, pa sutra c3 i idem na w11, w12. Puno bicikla i plivanja. Sto poslije? Mozda opet 6w6p, 2. Level. Jel T25 isto cardio pretezno?
T25 je pretežno cardio.
Sasa, jesi probala zwowove? Čini mi se da si ti spremna za zwow![]()
Idem nači sve što ima od Shawna, očito će biti zanimljivo
A odakle početi sa Zuskom? Sada mi je FB prijateljica, vidim i stranicu, ali sam se pogubila.
Otišli smo kratko na more, što se produžilo na gotovo 2 tjedna lol neplanirane stvari obično super ispadnu. al sad treba vježbati, gvalja je i dalje tu, možda i veća. tijesto.
Mislim da je tijesto krivo za gvalju. UH.
Očistila. Willow, bojim se da će otići još kila, a gvalja ostati tu gdje je.
ma mora i ta gvalja jednom krenuti, mučimo istu boljku![]()
Meni sve otprilike jednako odlazi, što znači da svugdje ima pomalo viška. Ne znam što bih radije; da svugdje ima malo više ili da je sve fit, a samo jedno mjesto zeza :češčešizauha:
Trbuščić barem nije teško prikriti oblekom
Danas me oduševio odraz gornjeg dijela trbuha. Počinju se nazirati prve pločice. Ispod sloja sala ofkors, ali kad napnem mišiće i svjetlost padne pod pravim kutemvide se
ili točnije - ja ih vidim, moram pitati md-a umišljam li ili su stvarno tu.
Pretjerala sam sa sklekovima, 25 kom. i jučer imala paralizu ramena i prsnih m. I pojela previše keksa od pira (dijete ludo, ja umorna i očajna, no nije isprika, znam). Ali u nedjelju trčim utrku u Opatiji pa danas teretana i trčanje za vrijeme da se u nedjelju ne sramotim.
vau palčice, odradila si 25 sklekova u komadu ili u serijama, muških?
ubija me moja unutarnja napetost. kad got osjetim takvu nervozu, dođe mi da nešto pojedem, da se umirim, oduvijek sam imala taj problem. i ništa drugo me ne može opustiti u tom trenu osim hrane... kompulzivni jelac? mislim ne trpam se do besvijesti, na kraju krajeva na svojih 160 cm imam 55 kg, ali ne mogu odoljeti tom impulsu, jači je od svega. tako eto, ja svaki dan imam 2 doručka, dva ručka, dve večere i još voće između, jedem ko hobit. jel ima još hobita među vama?![]()
da, ko u vojsci kad neš zgriješiš, za kaznu odmah marš na pod i sklekovi! i onda još k tome kak bi Jillian Michaels savjetovala, operi zube, popij vode, zalij si hranu s nečim odvratnim što inače ne bi jela, obuci tijesne hlače da osjetiš kak si debela i marš na pod radit sklekove!
ma ne znam kakve su sad to pak promjene, al ja odtkako vježbam i kakti pazim na prehranu - gladna sam cijeli dan i samo mislim na hranu....
To je to ekoi. Izbor namirnica. UH te brzo dignu i isto tako brzo spuste. Hrpa žvakane zelenjave i preoteina izgleda lagano no mene drži cijeli dan ili jedan dobar smoothie.
Odrađujem po mm prepisanom principu ovako sklekove
- 10,8,6,4,4 komada u serijama pa sljedeći dan 10,8,6,6,4, pa 10,8,6,6,6 - povećavam za dva broja i cilj mi je da s ene zgazim (no, jesam, samo nemojte njemu reći) i napravim 20 u komadu. I da mi se muž divi.
u svrhu mišićne, a u kućnoj radinosti, mogla bi probat od bob harpera
ovak, bob harper: inside out method - pure burn super strenght
traje oko sat vremena, obrade se sve grupe mišića, trebaju ti bučice. možda jedne lakše jedne teže. najbolje krenut pa vidjet.
nema puno skakanja i svakako bi bilo dobro dan pauze između u početku
ja brljavim sad već drugi dan. sutra ću se morat sabrat
Niš od mog skakanja večeras. Ono kad sam skakala bez tenisica sam malo izgleda izvrnula nogu, nije me baš nešto bolilo ali je evo večeras zglob buknuo. I dalje me ne boli ali otiče naočigled.![]()