I jel se ovi MC racunaju kao lijeva+desna jedan rep ili je svaka za sebe po jedan rep?
i meni ovo zgodno.
znači radiš 2 minute i zapravo ni ne očekuješ da ćeš napraviti JJ, ali tamo za 6 minuta, kao moglo bi se stići?
jao
bome ću morat probat. sad bi al me glava rastura. još od jutra lagano krenula i vidim kako se mjesec puni. moguće da gnjavi.
a ja sam zadivljena MC. danas u tom zshredu isto su bili ti do lakta. i uvijek mi na pameti kako sam se mučila sa bilo kakvim. a sad ih štancam. baš me idu.
ovih današnjih 100 burpeeja isto je bilo tih, ona ih zove, natjecateljskih, sa lijeganjem na pod i skokom i ja još pljesnem. a u CF su taki pa su natjecateljski. meni ok.
danas kdo zshreda:
100 sekundi preskoka užeta (visoki skip, svakih 25 sekundi ubrzat tempo. to sa tempom sam ignorirala. bila sam sretna što sam ritam ulovila)
100 skoka knee tuck (dotaknutkoljenima dlanove)
100 weightet squat hops (ja bučicama od 2x3kg)
100 MC (stopalo kraj dlana)
100 burpees - leći, skočiti, pljesnuti iznad glave
na vrijeme.
meni je inače mrvicu veči izazov AMRAP al ok, ovo je čista izdržljivost i tamo negdje u jednom trenu je vljda svejedno. sretni smo što smo živi i dalje štancamo![]()
Evey, i ja bi slike!
Nakon tjedan dana neaktivnisti zbog temperature, vikenda na moru i jos nekih sitnih zdravstvenih problema, napokon se i ja prijavljujem: standardnih 3,3 km za 22 min, prosjecno 9,17 km/h. Radila sam više pauza ali sam i trčala što je moguće brže.
Idem sad malo detaljnije pročitati što ste sve napisale...
Što vas je lijepo vidjeti da se same javljate :jeeeeeeeeej:
ja sam još na jillian
sviđa mi se taj level 2 jer tek sad odrađujem bez da umirem
mislim da ću sljedeći tjedan ipak preći na 3
kad vidim što vi radite ja padam na guzicu od respekta
samo pišite, veliki ste motivatori![]()
ja sam dobila usb s jilian
balarosa
počela bih odmah ali nemam utege (svaka škuža nađe muža)
javim kad krenem
Evey, koja transformacija! Odlicno izgledas, bas ono lijepo utrenirano tijelo! Svaka cast!
Elly
U duhu smajlica :D krenula sam danas u brzo hodanje i na kraju istrcala oko 4 km, a oko 3 hodala.
Super mi je ovaj workout koji je chris stavila. Bravo, vi nadljudi!
Tko je ono napisao 100 burpees? Inesica? Ajme :respect:
evey, i ja bih slike
svaka cast svim curama, neke vjezbe mi je tesko i zamisliti, kamoli odraditi :respect:
odradih 6w6p zadnji put iako mi je drugi dan periode i imah grceve
bye bye jillian
sad moram odlucit sta cu od shauna, focus ili rockin body
zazelila sam se plesa pa mozda prvo budem rb, a focus kad bude malo hladnije, ovdje je jos uvijek prevruce i budem mokra ali doslovno od glave do pete
ovo je za alex :yeah right,nemas doma boce vode od 0,5l u koje mos ubacit pjeska,graha,stogod...il neke 2 gambele?
excuses,excuses,excuses...
mi smo se po prvi put takmicili sa trenerom,on je sebi zadao tezu verziju a nama dao laksu:
100 jumping jacks
100 zgibova na TRX-u
100 sklekova,noge na kikiriki lopti
100 burpee-a
100 jumping jacks
kazna:koliko sekundi ova prva/najbrza zakasni za njim,toliko iduci put radimo burpee-ja.....
ja sam bila najbrza,a iduci put moramo napravit "sitnicu" od 240 burpee-a (zakasnila sam pisljivih 4min za njim)...
pratila sam ga do sklekova,na burpee-jima sam se raspala....po 10 sam ih radila i rikavala...
ocu i ja te fotkeeeeee
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 19.08.2013. at 22:12
http://www.youtube.com/watch?v=7MGljX4bbps
na ovo misliš kada kažeš da si napravila 240?![]()
samo sam došla vidjeti što alex ovdje radi :kidam nalijevo:
ahahaha curke, baš ste me nasmijale
ja guram zadnji tjedan alpha faze focusa i mislim si kak je taj shaun prepredeni; focus počeo prilično podnošljivo, ali svaki tjedan sve više gura total bodyja u raspored
enivej, odradim ovo i vraćam se BR-u
skulirana je još jedan nadljud, nove curke, uopće ne obraćajte pažnju na ovo što nadljudi rade ili se motivirajte formom koja se stječe nakon godinu-dvije treniranja
još sam pod dojmom evey, izgleda odlično!
evey super izgleda! bas super!
kavofob, otkuda kreces tj.nastavljas sa br?
evey - žicam također.
Roda fitness ratnice - ne mogu vas više pratiti. Lude ste u pozitivnom smislu.
Neka neka izmisli dry plus navlaku za usb. Od znoja mi polako odumire izgleda, jadničak.
Večeras jedva i samo 6 km, nije mi se dalo, natjerala se jesam, tjedan djetetovog ludila uzeo danak. Da, mogu tri zgiba.![]()
I kavofob ima smokve u fizideru ,pa je svejedno tu .![]()
Posljednje uređivanje od sirius : 19.08.2013. at 22:47 Razlog: Za rossu
a ja imam stablo pa sam tu....
ja vise nesmjem na FB Fit Mama stranicu,toliko me snervaju neki zavidni zenski komentari da sam im danas morala nesto napisat...![]()
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 19.08.2013. at 22:50
meni je smiješno što imam motivaciju za vježbanje kad vidim što vi radite a zapravo sam miljama daleko i nikada vam se neću približiti čak ni da skužim o čemu pričate.
Večeras mi se nije dalo, no škicnula sam malo na topic i nakon toga rasprostrla prostirku![]()
Hvala svima, moram priznati da je lijepo čuti tolike pohvale
A ja baš danas jurcam cijeli dan okolo i nisam stigla odvježbati svoju turu InsanityaSve si mislim da odskačem sada, ali mislim da ne bi baš bilo u redu prema susjedima.
Inače, prije mi je bilo malo neugodno žicat fotke kad nisam imala ništa za razmjenu pa bih sad molila neke fotkice.
Zapravo nisam upratila tko sve ima, zapamtila sam neke - sasa, zhang može fotke? :pliz:
sasa, krećem od w7 i 8 i mislim drljati po njima jedno mjesec dana, pod pretpostavkom da ću uspijeti pratiti tempo. zadnji put kad sam probala nije išlo, ali je to bilo prije 2 mjeseca, čini mi se da sam dovoljno ojačala za to vrijeme.
sirius, moje smokve davno promijenile lokaciju, isto kao i mousse
larmama, iznenadit ćeš samu sebe koliko ćeš napredovati u kratkom vremenu... a možda i klingonski progovoriti, samo češće navrati
skulirana, nevjerojatno je koliko ljudi, tj. žene znaju biti kritične prema drugima... nijedna im transformacija ne valja, a ako valja, onda to nije ista osoba ili je photoshop...
Nisu prave sise najčešće .![]()
ahahahama meni je ova današnja lijepa s pravim ili silikonima, nevažno. tijelo je lijepo oblikovano i bilo bi mnogo bolje da ju zrcalo ne izdužuje.
sirius, ziher bi i u tvoje sumnjali da te vide
kad smo kod sisa, moje su pošteno počele nestajati. mislim da je to to bilo od sisatosti. btw. bench, bućice i sl. ne mogu zadržati sise, jel tak?
Ne bi moglo, imam 68 kg na 170 cm![]()
evey, mijenjam sise istog trena za tvoja ramena i ruke
Shaun T - ubojica sisa![]()
skulirana, mislim da sam skužila koji je tvoj komentar na fit mamimislim da su kavofob,inesica i storma super pristojne kad odgovaraju na te komentare tipa tonijeistaosoba i slično...ja bih već sto puta pukla i pitala neke od tih žena što traže na fitmami...imam osjećaj da puno njih traži instant rješenje (nije da ih sve krivim, puno žena je možda i bilo u sličnim zabludama pa ih informacije poput ovih na FM mogu dovesti na pravi put) i da iz nekih komentara izvire vjerojatno potisnuta zavist ili nešto slično.
evey,ajd šibni fotke i meni na pp. obećavam da uskoro šaljem fotke svojih transformacija iz prve trudnoće, a za koji mjesec ću se valjda opet imati čime pohvaliti