ah,da.....vidi se da sam odbrusila,ha?slazem se,moras bit jaaako strpljiv sa svim tim iscudjavanjima,glupim komentarima i kritikama....zato bi nam trebalo sto vise nasih mama da tamo stave slike pa im zacepe usta! amo transformatoriceeee!
okeeej,dakle ja nesmijem provat Insanity.....jer cu s jedinice doci na nulu....
evo mene.... Jill ripp30 level 2 i 110 čučnjeva s utezima u šutu.
Koliko pisete!
Nove cure, nemojte pobjeci zbog ovih par nadljudi! Shvatite ih, moraju i one negdje pisati
Ima nas i normalnih ovdje :D
Summer, nas me zanima kako ce ti se svidjeti Rickin' body. Moje curke otplesu samnom cijeli workoutno malo smanjenog intenziteta jer im je,kao, tesko.
I opet one o sisama :ljubomornadaska:
Ja sad riskiram jer jos nemam dozvolu da kazem, ali kad vec saljemo fotke, zicajte skuliranu.......preeeekraaasna je
Samo se nadam da me skulirana nije cula da sam ovo rekla.
Skulirana, ako si cula, ja sam morala i bez dozvole![]()
Živa istina. Da ovdje ne pišem ošlo bi moje vježbanje ko zna kud i čekalo trenutak da opet po.i.dim i krenem. Ovako sam u ritmu
Vidim sirius se javila. Sad idem tješit za cice
One koje su na nekim sitnim brojčicama (i ja, i ja) zapravo je suđeno da cice nestanu. Ma nije čak ni Shaun kriv. Ja se ni nisam družila sa njim, a ošle
I ne samo što su ošle nego im se i oblik promijenio. To nam je majka priroda zakuhala. I bench i to neće pomoć da cice dođu sebi. Nema njima spasa. One nemaju mišića u sebi. ALI jačanjem prsnih mišića koji su iznad cica postižemo normalniji izgled i dojam da niže od tih mišića ima nešto. Ono, skoro ko optička varka. Eto, jednom prilikom i MM nešt komentirao kako su mi se cice malo povećale od kad vježbam, a ja prek dana nosala topiće za cure u predpubertetu.
Uglavnom, nebitno što se poveća / smanji - ima se
i ja, a bome i skulirana ih odradil danas.
al ja sam se sama sebi smijala kako sam ih podijelila. počela po 10 (ko i zuzana) i otresala ruke nakon tih 10. onda su mi taman ruke i ramena otupila (utrnula) na 50 i tada sam napravila serije od 25, pa 20 pa 5. totalna idiotarija
cure, ako ikad imate velike brojeve za odraditi, samo ih razdijelite na manje serije, tada poršećete krug po prostoru (kod mene je garaža), otresete ruke-noge, i krenete dalje. tako je toliko teško iako brojevi izgledaju gadno
živa istina!
i sve to se i uživo vidi.
da ne bi netko pomislio da se vidi samo na fotkama
ma jooooooooj, i tako često ispada da je bitno što se vidi. al nema to veze sa tim. ima nešto. to je ko desert.
i zgodno je što si možemo razmijenit fotke i iskustva. al u prvu ruku, kad vidim tijelo koje je u formi ja odmah stavim znak = tijelo koje je sposobno živjet
i tko god to iskusi i doživi, na konju je.
Evey - transformacija je sjajna i super izgledaš! svaka čast.
ah, zaboravila sam nešto: pita me frendica koji je od ovih programa vježbanja najučinkovitiji za mršavljenje. ona ima cca 5 kg viška, inače vježba (nešto tipa 3 x tjedno aerobic) i u dobroj je formi.
iskusnije, koje ste vježbale razne programe, što bi bilo najbolje za nju?
možda da podupla trening? Ne 3 puta nego 6 puta trening? ili bar 5. I to ovo što mi skačemo. nek progugla malo Jillian Michaels ili sisoubojicu Shauna T (njegova nova titula ti sve govori, čovjek topi sve). Ja mislim da je presudno češće trenirati. Javit će se nadljudovi.![]()
ps. ja jedva hodam, Level dva ripp30 je dušu dao za donja leđa i guzu. Odličan je.
ja bih rekla da nađe program u kojem će ustrajat. jer zadnjih 5kg se jako teško skida i osobe koje žele skinut 5kg najčešće zapravo žele oblikovat tijelo i teško da se uopće zna o kojoj se kilaži radi.
inače se vjeruje da duge kardio dionice i treniranje izdržljivosti mršave. ali ja bih svakako to mijenjala sa HIIT-om.
tako da je recimo od jillian BR mani baš ok - 2 dana HIITa različite skupine mišića i 1 dan cardia. pa ponovno.
Insenity mi definitivno izgleda bolje od T25. sudim prema fotkama rezultata drugih i prema ono malo što sam probala. al ne mislim na insanity programe po fitness centrima. to mi je nešt skroz drugo.
nek proba nešto od tog dvoje pa vidi što joj bolje paše.
al zadnjih "5" je najgadnije i treba nešto u čemu će guštat dok vježba
Cure... ja prijavljujem da zbilja i dalje svakodnevno misilim na vježbanje.. neki dan sam nešto malo i pokušala, 20 min nečeg za penziće s bloga od kavofob i onda još 15 min one Jigllean, Gillian... ako se već zove... već sam zaboravila... to je bilo umjesto 1 kruga oko Jaruna, a u zamjenu za slike od kavofob![]()
![]()
evo, kavofob, prijavila sam, iako sam rekla da neću.![]()
No... moj pragmatičan um se pita da li su ove transformacije moguće i nakon 40-te?
Nekako imam dojam da ste vi sve mlađe i da vam to ide s lakoćom... da kad bi ja krenula da bi to trajalo i trajalo i da bi prije izgubila volju nego postigla rezultat.
ma daj
naravno da možeš, kako ne bi mogla
gledala ja davno nekad na Opri kako je žena krenula u borbu sa 42 godine...
kasnije je izgledala bolje od osamnaestogodišnjakinja
naravno da ne možeš očekivati elasticitet kože kao kod djevojčice, ali zategnuti mišiće, očvrsnuti i biti u dobroj gormi - možeš uvijek :45:
o čemu ti pričaš??
http://pinterest.com/pin/481463016384245303/
idem bit pragmatična
1) transformacije su moguće i nakon četrdesete
2) ja sam 36, znam za spajalicu da je starijai dosta ih je vidim mlađe
3) i svim mlađima, nikako ne ide sa lakoćom. a ne
4) kad se krene traje kolko treba trajat
5) ako ne kreneš, trajat će u beskonačnost
6) gubitak volje ovisi o tebi, ne o godinama. a ima ovdje i društva koji pomažu da se ne izgubi volja
jesam dovoljno pragmatična i jasna![]()
jutros 8,5 km borbe prsa u prsa s vjetrom, no stigla bez da me je kiša opralaJoš da me i na povratku sreća posluži.
O godinama neću. No moja forma ionako o njima ne ovisi, nikad nisam bila tip koji je lako dobio mišiće bez obzira koliko vježbao.
Ajme, koliko vas je : oduševljena:
Svi oni koji pišu "ne znam zašto sam ovdje"... znate vi jako dobro. Dosta vam je svega, i želite nešto napraviti. Super, tu ste, idemoDivite se nadljudima koji ovdje pišu, jer su to postigli manje-više dosljednim vježbanjem kroz duži vremenski period. Duži kao pola godine, godinu, nekoliko godina. Ima nas koji vježbamo pa radimo pauze pa onda patimo kad opet počnemo vježbati. Srećom, tijelo uistinu pamti, i brže se vrati u formu.
Ima nas visokih, niskih, s većim i manjim cickama, različite dobi; u raznim programima, bez programa...
Zajednička nam je dobra volja i motivacija. Pomoći ćemo vam kao što su nama pomogle žene koje su prije nas tu pisale (a neke i dalje pišu).
Pridružite nam se. Svi su dobrodošli.
ja imam 37,5 pa sta, pa sta
moram pohvaliti evey, kapa dolje, zeno!
skulirana, ne srami se, salji, salji!
i moje sise su manje, i chalene je sisoubojica too
s pune D kosarice sam dosla na srednju C
zao mi ih, drage su mi bile, i ne samo meni
al dobro, ostalo je nesto za tjesenje
anci, pocinjem veceras, javim ti, ali znas mene, di je ples, odmah je dobro![]()
Je li ovo ona teta iz Technotronica? AAAAAAAAAAA, koji blast from the past. Odoh skakutat
http://www.youtube.com/watch?v=a6xDiPubxVU
vidim da se i o mojim godinama pise
jucer bila u kupovini hlaca na snizenju, pa i velicina im je snizena
e da i Apri izgleda super, kad vec skica
skuliranaaaaaaaaaaaa a meni fotke???
sirius aj zatvori temu pa otvori nastavak, pls
alex, imem ti ja dva utega od kilu, meni su napokon prelagani :jeeeeej:
al čekaj malo, tko kaže da morate imati utege? sve se može početi i bez utega.
Je...kratice!
Da konačno počnem kužiti što zapravo radite.![]()
i ja cu za ovo poskociti, nisu mi dragi topici sa 500 stranica
A zašto mi ne bi imali pdf koji bi se zvao npr "vježbom do zdravlja"? (već vidim admine kako me proklinju)
e da u linkove stavite i linkove na kavofobicin blog i na fitmama site
Isusek cure, nije me bilo 2-3 sata... što ste vi sve natrkeljale
Od svega moram komentirati Skuliranu, nisam se usudila prije preporučiti fotke, ali kad je zhang probila diskreciju, moram i ja reći - žicajte ju svi. Žena je prekrasna
chris blue :naklon za godine, svaka čast. i ja se nadam tvojoj formi u tim godinama. A da me se ne shvati krivo, to su super godine, samo većina ljudi ne razmišlja o vježbanju i fit formi kad pređe 30.u, kamoli 40.u
Za curke koje su tek krenule sa škicanjem, moram staviti link na svoju priču o putu do vitkosti i prije svega, kvalitetnijeg života... pisala ju noćas do pola 3, red je da ju sad reklamiram![]()
predajem se. Odem očitati struju a vi nalupate stranicu. Ko vas može pratiti?? (a meni milo što nas ima puno)
šta se cica tiče.... ni Jill ih ne voli. Počelo me boli kad dojimo. Pale su. Ili možda, dolazi jesen pa i one sele na jug (ko Rodan)?
je, stvarno je lijepa
i prije je imala čaroban osmijeh, ali sad je baš prekrasna