-
Tu sam. Proučavam knjigu koja govori o vježbama za trbušnjake. Došla sam do fantastičnih otkrića. Moram pročitati do kraja pa uključujem i to u program.
Ne važem se. Znam da gubim, ali me kile ne zanimaju jer prošlo sam ljeto upravo zbog toga odustala. Imala sam više kila iako izgledala bolje - valjda zato jer sam dobila mišićnu masu.
Jučer nisam bila na orbitreku, ali sam se bavila slaganjem ogromnih lego kocki (kaže moja cura) - utovar i istovar bala slame. Mogu reći da je bilo znoja i znoja. Nisam navikla na takve aktivnosti.
Orbitrek ti uglavnom drže i u Merkuru (onaj s Top shopa) gdje možeš uzeti na čekove ili na neku drugačiju odgodu, s minimalnom početnom uplatom. Znači, ne trebaš lutriju nego skupljaš novce od nutele koju nisi kupila. Tak ja radim. Od skupljenog novca mislim kupiti koš za košarku, loptu jesam. To su mala mita koja me raduju kad znam da su to nepojedene napolitanke, nutele, mota, čokse, čipsovi koje će mi pomoći radovati se vježbanju.
Da se primijetiti kako je zatišje na orbiju kad je obitelj na okupu tako da danas opet na orbi idem nakon sumraka.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma