-
razvojni skok...refluks...!?
prije nego iznasem moj "problem" zelim sve na forumu da pozdravim. citala sam vas tokom trudnoce a sad kad sam postala mama skoro dvomjesecne djevojcice odlucila sma da vam se pridruzim.
Naime, moja kcerka vise nego dobro napreduje, iskljucivo je dojena beba na zahtjev. u zadnje vrijeme doji vise nego sto je gladna cini mi se. ovako idu od prilike nasi podoji oko 23h, oko 3-4h, oko 6-7, oko 10 i onda svako, skoro, sat-sat i pol do nekih 13-14h dok ne zaspe, spava 4-5 sati pa kad se probudi nastavljamo sa cestim podojima, onda dolazi vecernja nervoza pa ponekad kolike...dok nezaspe...poslije dojenja nastojimo je sto vise nosati da podrigne i uspjeva joj veoma dobro ali problem je sto izbaci usput i "sir", ponekad povrati ali to sve smrdi na kiselo, primjetim da joj i kao neka voda curi malo niz usta sto ima jak kisel miris...citala sam o refluksu i sve se slaze osim tezine koju ona ne gubi hvala Bogu. pricala sam sa pedijatrom on kaze da kao nije nista zabrinjavajuce jer napreduje dobro ali meni ipak kao mami prvacicu nije svejedno sto mi dijete ima kisel zadah, i sto povraca poslije jela jer me zbunjuje jel sve to od prejedanja ili ipak je nesto drugo u pitanju. moze li biti da razvojni skok 6-te sedmice traje ovoliko dugo!?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma