Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: koliko kcal putem dohrane?

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno koliko kcal putem dohrane?

nedavno sam naišla na podatak koliki je dnevni unos kalorija putem dohrane potreban za 6-7mj bebu, ali nisam upamtila.

ako me netko može uputiti na link

puhovi obožavaju smokve avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

čarobna formula: koliko dijete želi!
    ništa ne forsirati, ne brojati žlice, grame, ni kalorije. možda će neki dan pojesti punu zdjelicu, pa nakon toga tri dana ništa - nije uopće važno, pustiti dijete da se navikne na hranu svojim tempom, najvažnije je još uvijek, i još dugo će biti, majčino mlijeko. ne gurati hranu silom, prevarom, ne pokušavati mu ubaciti još jednu žlicu.
    opustite se i uživajte. hrana je uživanje, a ne dužnost ili posao koji treba obaviti.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj puhovi obožavaju smokve prvotno napisa
    čarobna formula: koliko dijete želi!
    ništa ne forsirati, ne brojati žlice, grame, ni kalorije. možda će neki dan pojesti punu zdjelicu, pa nakon toga tri dana ništa - nije uopće važno, pustiti dijete da se navikne na hranu svojim tempom, najvažnije je još uvijek, i još dugo će biti, majčino mlijeko. ne gurati hranu silom, prevarom, ne pokušavati mu ubaciti još jednu žlicu.
    opustite se i uživajte. hrana je uživanje, a ne dužnost ili posao koji treba obaviti.

Evo, i ja sad nemam kaj za napisati....Sve je rečeno.

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Slažem se s vama, al s obzirom da imamo problema sa dobivanjem na kilaži bilo bi mi korisno znati.

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

i mene ovo zanima.
    zapravo, čisto kao neki orjentir jer moj malac jede koliko mu se da.
    ja to pokušavam svesti na razumnu mjeru i količinu jer on bi zijevao dok god vidi žlicu.
    e sad, jesam li ja razumna, drugo je pitanje pa bi mi dobrodošao takav podatak.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •