-
molim vaš savjet
joj cure...koga ću gnjavit ako ne vas....
inače sam dijabetičar na inzulinu i ovo mi je druga trudnoća....
prva trudnoća bila je super od početka do kraja...kad sam došla u 36 tj. u petrovu čekala sam carski u 38.tj. ali je moja cura spasila situaciju i prije krenula van...tome se nisam uopće nadala ali sam na kraju bila prezadovoljna...uspjela sam roditi vaginalno (što nije čest slučaj kod šećeraša) curu od 3000g u 37+5 tj.
sad sam na vaginalni porod računala kao po defaultu...kontam kao drugi porod bi trebao biti lakši, ja komplikacija šećerne bolesti nemam kad ono šok na UZV.... :shock:
moja druga cura s punih 35 tj. ima 3200g a ja o carskom uopće nisam razmišljala do sad....znam samo da će proći još 3 tj. do poroda i da bi ovim tempom ona mogla dobiti još 1000g....
znam da se već pisalo o tome ali bih voljela posložiti vaša iskustva...ne znam da li uopće više postoji mogućnost vaginalnog poroda (na predzadnjem UZV dobila sam kompliment da imam dobru zdjelicu) :?
što ako porod opet ranije krene....kao prvi put...kako onda s carskim???
(onda mi je i vodenjak skroz puknuo)
kako ide sa spinalnom (toga me nije strah jer sam primila prvi put epiduralnu)???
jedino što mislim da ne bi bilo dobro je da mene i bebu izmuče pokušajem vaginalnog poroda pa me onda opet pošalju "pod nož"...prva cura je ostala bez kisika jer je porod dugo potrajao....više od 12h
dajte cure vaše mišljenje...znam da sam zbrčkala post, ali koliko god me prvi put iznenadio vaginalni porod, sad sam još više iznenađena mogućnošću carskog reza
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma