cure moje drage zaista mi je teško i zbunjena sam do besvijesti...
No krenuti ću sve ispočetka za one koje ne znaju. Početkom srpnja imala sam ET smrznutih blastocisti,bio je to 2 pukušaj,ali 1.put sa blastocistama. Mirovala sam od 1.dana transfera.Možete misliti kako smo bili sretni kad je beta pokazala 993! Na ultrazvuku u 5.tjednu (tako računaju od zadnje menstruacije) vidjela su se 2 gest.mjehura- nismo mogli vjerovati našoj sreći!!![]()
Zaista sam disciplinirano ležala,ništa po kući nisam radila,nisam odlazila na more...jučer navečer kratka šetnja i kratko me probolo u leđima. Na ulošku mala smeđkasta mrljica ali ništa više pa sam popila normabel i otišla spavati. Jutros sam se probudila s osjećajem da ću dobiti mengu i gaćioce pune krvi...Odmah smo odjurili u bolnicu,doktor je na UTZ vidi JEDAN gest.mjehur sa naznakama embrionalnih oznaka ali bez otkucaja srca...Kaže da je ovaj drugi izgleda odustao i da će se to samo očistiti. Kontrola u četvrtak. Ne znam što da mislim,krvarenje je kao da imam mengu,boli me,utrogestane i dalje stavljam vaginalno ali ne znam kako se ponašati... u totalnom sam strahu i molim se za tu preostalu ribicu.Pomozite mi savjetima molim vas
![]()
![]()