Naš dan izgleda uglavnom ovako:
Budimo se, papamo mliječni obrok, još malo se valjamo po krevetu (skupa ili svaka po svojem), presvučem ju.
Onda se malo igramo ili odemo van ako nije prevruće.
Poslije joj dam da se sama igra dok ja operem suđe, pospremim nešto i sl. Ako je nemirna ili se ne želi igrati sama pustim joj koncert na dvd-u koji OBOŽAVA gledati, to mi je super fora da imam malo mira za napraviti nešto po kući ili pripremiti ručak.
Malo se još družimo, mazimo, pojede nešto, presvlačenje i ide spavati (za dnevno spavanje ju nunam na rukama, inače bi uspavljivanje trajalo 3 godine).
Dok spava MD dođe kući, ručamo, ona se budi.
Onda se malo druže njih dvoje dok MD ne ode na drugi posao, ona jede, onda ili idemo van, ili dođe moja mama pa ide s njom van, ili ju okupam/otuširam ako je vruće, pustim ju da se igra dok ja perem suđe od ručka.
Nakon povratka izvana prezalogajimo nešto i spremamo se za spavanjac (kupam ju po potrebi opet).
Popije mlijeko i zaspi sama u krevetiću.
E sad, nekad mi se čini da ju previše ostavljam da se igra sama ili gleda koncert ili se druži s bakom, ali dok ja operem suđe, napravim, ručak,
vješam veš, metnem drugi prati, usisam sobu i slično... prođe dosta vremena... a MD je po cijele dane na svoja 2 posla pa netko mora i po kući raditi...
Ja bih naravnmo bila najsretnija da se mogu po cijele dane igrati s njom...
Na jesen će krenuti u jaslice, ja ću je voditi, bit će tamo cca 5 sati dok ja doma učim za zadnja 2 ispita (i poslije spremam diplomski), dovest ću ju doma na spavanje (vjerojatno, kasnije možda bude tamo spavala, ali onda poslije spavanja ide doma). Malo se družimo dok ne dođe MD s posla, a onda ću ja ići raditi pola rad.vremena od 18 do 22 h, dakle iza 5 odem i kad se vratim ona će već spavati... E to me tek brine, popodne će onda s njom biti MD, ali da li će to biti dovoljno koliko će ona mene vidjeti?
Drugog izbora nemamo, raditi moram, učiti moram, nemrem učit dok su svi doma jer nemam di, noću isto ne, dakle samo dok je ona u jaslicama a MD radi. Takvo stanje neće potrajati vječno, ali ipak... brinem se.
Kako vi usklađujete posao, dnevne obaveze i druženje s djecom (naravno, vikendom ću se puuno više vidjeti s njom nego preko tjedna) i koliko vremena uspijete provesti s djecom?
Uhhh sorry na dugom postu ali baš me muči ovo... :/