Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 129

Tema: ZPB 2005. (23. dio)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    daaaa, daaaa kako ne
    dobila ja sve tri
    nisam htjela biti pa tražiti još
    He,he-ma dobit ćeš još,samo ih očito nije ili dovoljno smanjio ili nešto šteka, možda bude još tokom dana !!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

u zadnje vrijeme imamo nekih, hm, problema s odlaženjem na spavanje
    i to i dnevno i večernje
    neki dan nije htio zaspat do pola 5 popodne :shock: i onda je spavao do 7, a navečer ne moram niti reći da je jedva jedvice zaspao u pola 1 :shock: :shock: :shock:
    čitavu noć se naravno nije mogao smiriti, jer nije navikao i onda sam odlučila da nema više spavanja tri sata popodne i to do 6,7,8 navečer jer to mu niti treba niti je za njega dobro.
    Sasvim mu je dovoljno sat, sat i pol, a ako je poslije 5 onda i kraće jer nema baš nikakvog opravdanja da preko dana spava 3 sata, onda navečer ne može zaspati u nekakvo normalno vrijeme i onda po noći tulum

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

e trak, jel mmi to opet soliramo
    razbježalo se društvo po obali 8)
    mogle su bar ostavit raspored kad se koja vraća, da znamo ako soliramo da se dopisujemo na pp da nas ne bi adminice što privatiziramo forum

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Očito da je suša ne samo u Hratskoj,već i na forumu
    A šta će tek biti kad ti odeš??

Dopisivat ću se sama sa sobom ko luda baba

Spavanje...uh,ne znam,neću ništa reći da ne ureknem .

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ma neću ti ja baš tako skoro, stigne se koja i vratit, ako nas prije toga ne ukinu

dole je puna kuća pa nam se ne gužva, iako ja osobno volim da smo koji dan s bakom i dedom ipak se malo lakše diše - pogotovo što se oni ranije dignu, ko i patrik, pa odu s njim u šetnju, a mama natrag u krevet 8)

Kao trebali bi od drugog tjedna na godišnji, ali zapravo se još uvijek ništa nismo dogovorili kad ćemo na otok

a dotle, ti i ja i gora zelena

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ma, zapravo sam htjela reći da mi se ni ne ide dole kad vas nema
    da ste malo bliže pokupili bi vas usput, a kad se kuća isprazni imamo i mi luftiće za spavanje, nema toga samo u splitu

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Luda si

Samo da kažem da je geeeenijalan osjećaj staviti dijete u krevet ,poljubiti ga i izaći van iz sobe a on ubrzo solo zaspe :D

A mislila sam da ću ga uspavljivati do škole

Uh,baš ja i mm jučer pričamo kako nam je bilo super na Cresu, a čak je jučer i Roko rekao da idemo na Cres,a mi popadali od smijeha...
    A ja ne znam još ništa za drugo ljetovanje,znat ću tek par dana ranije kad vidimo situaciju,ali ništa prije kraja 8. mjeseca!!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Super ti je avatar, a šta će tek biti kad ti pošaljemo sve slike, vidjet ćeš ,ima geeenijalnih , jedna je Patrikova slika stvorena za avatar,iako je i ova super

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Samo da kažem da je geeeenijalan osjećaj staviti dijete u krevet ,poljubiti ga i izaći van iz sobe a on ubrzo solo zaspe :D
    da, znam, nažalost i mi smo nekad tako dok moje dijete nije skroz naskroz poludilo za tom svojom mamom
    pa na početku kad je krenuo u jaslice nije bio takav
    sad je to već prava ovisnost
    evo danas idemo baki po njega jer već dva dana plače za mamom i ne prestaje
    ajme, ovaj mile će srušit čitav grad. Čitav dan mi se cijela zgrada trese pod nogama. već godinu dana čekam kad će više kraj tome, ako tu ne izgradi manhatan, bolje mu je da mi se više pokazuje na oči

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Super ti je avatar, a šta će tek biti kad ti pošaljemo sve slike, vidjet ćeš ,ima geeenijalnih , jedna je Patrikova slika stvorena za avatar,iako je i ova super
    ma da, nemam pametnijeg posla, a naišla sam na super on-line program za smanjivanje slika (ima topic na admin pomaže u nevolji), pa eto tako, reko da probam jer prijašnjom tehnikom su mi se sve zautile samo tako.
    Ali čim stignu nove, ma imat ću novi avatar svaki dan

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    evo i mene. mi koristimo ovo vrijeme za malo duže šetnje, pa dok se uspavamo . i sad na kraju sam odustala neće pa neće , ja zaspala i naspavala se a ona smočila cijeli krevet s vodom ( znate ono ljeto nam se vratilo a mi pjevamo flašica nam se vratila ). i kad sam vidjela da je prošlo 4 a ona ne spava ajmo dizanje. od spavanja do spavanja mora joj proći 5 sati i kad bi mi onda zaspala s tim da bar još pol sata nema šanse.
    ja se nadam da ćemo mi na more u nedjelju il ponedjeljak. mi htjeli 23.7. al MM šefovi rekli da će oni baš tad i znate šta još su u zg, e pa to je za po pi***, hoće li ga pustit od ponedjeljka baš me živo interesira.
    preko tog programa si i ja smanju avater meni je super čak sam si ga spremila u favorites.
    napokon smo na drugoj strani :D

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

eh da zaboravih
    jel moguće da mi Kala preskače pop spavanje tj da ga pokušava izbaciti? malo mi je to rano zar ne :?

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Evo i mene, s posla naravno......
    Tek da se pohvalim da sam doživjela slijedeće; dijete mi ne izlazi iz mora po sat vremena i potom viče "papatiiiii, joooooš, daj jooooš.....!!!" :D

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mial-meni se to čini ipak rano,no svako dijete je za sebe. Ja bi voljela da Roko spava bar do 4 godine,a za sada vidim da nema šanse da ne spava,nekad sam trči u sobu :D !

I nadam se da ćete otići što prije na more ( i da ćete imati lijepo vrijeme) i riješiti se pelena i bočice!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

:D Lea !!
    traktorka i ja se nadam, već lagano pucam po šavovima baš mi treba malo promjene. ma i meni se čini da je to prerano za spavanje al baš me to malo muči. joj da joj vidite oči sad, al bori se.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I naravno bravo za LEU !!!! :D :D

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ooooo društvo se povećalo.....
    mial pa nećeš nam valjda i ti na more
    ajmo svi sad lijepo u internet kafiće, pa na rodu, kakvo brčkanje s djecom na plaži, tko je to još vidio na godišnjem, pa kaj ne znate da je to potpuno out ove sezone jaaaaa to ne bi nikad
    lea :D :D
    još će nam zpb-ići svi proplivat ove sezone
    i mi kupili plivalice, pa ćemo plivat ko naš frend Roko :D :D :D
    spavanje - patriku je nemoguće odvaliti cijeli dan bez spavanja, pa makar zaspao i u 8 navečer, kad je već kao vrijeme za noćno, ma probudit će se bar na sat vremena i onda tek opet i to uz veliku muku. i to je isto kako kad - nekad sam traži pavati već u 11 prije podne, a nekad mu treba i do pola 5, 6 predvečer :/

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Joj kako vam ja zavidim...
    mislim onima koji su bili ili jesu ili idu na more.....
    ali tješim se...slijedeće godine ćemo dečki i ja otići na nekoliko tjedana, obećala sam sama sebi.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jutro svima !

Evo mi progledali ,jaaako nam je dosadno,jer su nam svi frendovi na moru,srećom pa nisu one vrućine više pa smo se opet bacili na haranje po parkovima !

Ja sam već zaboravila da smo bili na moru, definitivno ne treba ići tako rano,onda nam ostaje još cijeli 8. u gradu ,jedino ako uspijemo još jednom,e onda je to ok!

Jučer me Roko izbacio iz takta,vrištao je pred stanom da hoće unijeti neku glupu ogromnu šibu unutra,mislim kako da ne,još mi samo panjevi trebaju u kući. Toliko se rasplakao,a ja na rubu živčanog sloma,i ništa mu ne pomaže,a kad se smirio došao i kaže mama oprosti,neće Roko više plakati :shock: ,a ja mu naravno sve odmah oprostim

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ah, traktorka ista nam je sudbina
    patrik isto jučer od kad smo došli doma, udri jadan opet ispoljavati te svoje frustracije. plače, vrišti, više ni sam jadan ne zna zbog čega, hoće gledati Medu (babytv), upalili mu Medu, on i dalje vrišti, plače, jer više nije važan medo, nego je važno to da se zalaufao, pa kad je krenuo, da se oddere do kraja.
    Kad je došlo vrijeme za kupanje, ne da se skinuti, umoran, hoće spavati, a sav zmazan, ljepljiv, moram mu bar oprati ruke.
    I nekako uz tešku muku uspijem ga skinuti, u sekundi oprati ruke i guzu i već se popeo iz kade van, naravno vrišteći :shock:
    I onda kad smo se obukli i kao sad idemo spavati, onda smo se još sat vremena selili iz kreveta u krevet, oči mu se sklapaju, al neće on zaspati, ide on dalje, ruje po ladicama....ma grozota....ponekad mislim da mi nemamo zločestih faza, nego da su nam onda kad nema vrištanja - dobre faze
    Sve mi je to jasno jer dijete nema nikakvog reda u svom životu koliko se god mi trudili da mu ga omogućimo. Te je malo doma, te je malo na moru, te je kod jedne bake, te malo kod druge, pa onda opet par dana u vrtiću, pa onda opet malo na more....jadan, niti jedan dan nije siguran što ga danas čeka, iako sad kad razumije uvijek mu kažemo kamo idemo i obajasnimo i onda slušamo negodovanje jer uvijek bi on ono drugo. Kad smo doma, eto ga odmah kad se obučemo na vratima, ide on van. Kad smo vani - on bi doma. Kad smo kod bake, on bi u park. Kad idemo u vrtić, on bi baki. Uglavnom, nikad mu nije po volji, postao je prava pravcata stara baba, a što bi tek bilo da uopće ne ide u vrtić????

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    e ove viroze mi je navrh glave, nočas sam ja bila na redu. cijelu noć sam se družila sa svojom frendicom školjkom. grlimo se nas dve a ja razmišljam ajme pa još 10 roditi bilo bi mi lakše nego ovo još minutu
    baš si i nisam neku usporedbu dala s obzirom da je to kod mene za poželjeti ( brzo ,bezbolno ), al tako mi palo na pamet.
    Kala jučer cijeli dan proljev i evo danas isto, ali to nju ništa ne muči jednako je mirna (čitaj nemirna ).
    dakle što se mora tiće idemooo :D i to kako sad stvari stoje u Split. pa molim ljepo drage spličanke može brojček na pp pa da se malo i koja preporuka za plažicu.
    sinoć Kala zaspala u pol 9 i jutros do 9 :shock:
    a što se tiće tih faza i fazica pa kod nas je to postalo normalno. ak ne vrišti onda je neka psina na pomolu mama jedva čeka 9 mj. da krene u vrtić pa da se malo više mogu posvetiti malom a i da mi se uši malo odmore

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Samo da Vas brzinski pozdravimo!

Kod nas sve po starom, osim što, hvala Bogu nema požara :D , na žalost luđake(piromane) nisu uhvatili .

Momentalna faza: bacanje svega i svačega niz balkon ili preko ograde

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj wana prvotno napisa

hvala Bogu nema požara :D , na žalost luđake(piromane) nisu uhvatili .
    :D , a za piromane

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A gdje nam je MARUŠKA ?? I kako napreduju radovi :?
    Niti piše,nit se javlja ?

Mial-pa valjda su sad kad ste se svi izredali te viroze iza vas !!!
    I suuuper za more,ja sam se bila preporodila !!
    A i Roko i mm !!

Wana-super za požare!! A kod nas ta FAZA bacanja traje već godinu dana !

Stijena-nadam se da će mm danas stići poslati slikice

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

od silnog žuganja nema vremena se ni javit

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    od silnog žuganja nema vremena se ni javit
    Skoro , al ipak mislim, da je u svom stilu, dostojno otišla na GO, a kasnije će prigovarat i

Ma pop***** ću, J se danas 5 puta popiškio u gaćice, nije tako ne znam od kad,pitam ga svako pola sata, decidirano odbija otići na wc, a onda se nakon 10 min popiški u gaćice, ili pak ga i odvedem na wc, popiški se pa za 10 min ponovno u gaćice i kaže, "neka, stat ću malo mokar". Da se nije malo prehladio, jer, jučer baš i nije bilo pretoplo, a on, naravno, 2 sata nije izlazio iz mora :/ . Vidit ću sutra.

svima,hvala Bogu da je požar ugašen, jer tramuntana dereeeeee!

Stijena-Patrik je ko bombončić, mogla bih i ja, nakon ljeta, osvježiti avatar

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Wana-možda se ipak malo prehladio,pa je to samo reakcija, pogotovo ako je inače sve ok sa piškenjem

Kod nas je sve ok,osim što i dalje ne traži sam,ali se ne popiški nigdje osim wc ili lonka :D

Ja solo,Roko kod bake,a mm slaže nešto u podrumu. I ubijam se od hrane,sjela za komp,i potamanila cijelu Domaćicu !!

Joj što ne volim kad nikog nema,sram vas bilo

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

traktorka, cijelu domaćicu :shock: :? ????
    pa kud to stavljaš da se ne vidi
    meni već od dva keksića iskoči još jedan šlauf
    a zaaaaatoooooo se ne javljaš, tamaniš domaćicu, ahaaaaaa, a slike u albumu nisi ni pogledala kak su suuuupeeeerrrrr
    ako hoćeš koju i u svoj (a bio bi red ) javi se, pa ćemo nešto izmislit!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jutro !

Ma super su slike draga,kao da ih je profesionalac slikao 8)
    Definitivni bi i ja trebala obnoviti album (ionako imamo oko milijun Rokovih slika) samo da mi ima još tko staviti . MM kaže da on to ne zna,a ja nemam vremena za proučavanje na koji način se to radi . Tako da će moje dijete prije u školu,a njegove fotke će ostati od kad je prohodao

A domaćica....hm...nit sam trudna,nit je pms....malo sam se opuštala...

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    Stijena-Patrik je ko bombončić
    wana
    traktorka, to je taaaakoooo jednostavno, pa tko ti je radio ovaj album?
    ma daaaaaaj, svi hoćemo vidjeti rokove profi fotke
    ako su ovakve profi ko patrikove, onda ih je stvarno šteta ne pokazvati
    ako mi, amateri pokazujemo svoje, onda bi ti trebala imati već tri albuma

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Radio nam je jedan mm-ov prijatelj ,i pokazao mm-u,a ovaj je rekao da je zapamtio-moš misliti . I ja bi voljela staviti nove fotke jer ima presavršenih-a tek da vidiš fotke Cresa.....kao raj na zemlji

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Oću i ja muža profi fotografa (Trak-a da vi ipak dođete kod nas na more pa da vas usput iskoristimo-ko Stijena npr.) 8)
    MM ne da nije profi fotograf, nego ga to uopće ne zanima, zato ja zajedničkih slika sa Jurom imam svega nekoliko i baš su bezvezne
    Đe me nađe, pogodi me ravno u

E zato ću ja čim se vratim sa godišnjeg platiti profi fotografu, otići sa Jurom na Sustipan, pa da vidiš naših slika...

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Wana-nema problema-stižemo -sve za još malo sunca i mora !!

Moje prijateljice uvijek traže mm-a za fotkanje svoje djece ili nekih događanja(ne svatova i većih zbivanja) jer on to obožava i ima živaca !

Ali,eto -džabe nam mrak fotke,kad ih nitko ne vidi

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ali,eto -džabe nam mrak fotke,kad ih nitko ne vidi
    :? Pa imaš par vrlo lijepih u potpisu

Uopće vas ne stignem pratit, samo da napišem da smo se riješili dude! :D Uopće ju ne traži i čak brže zaspi bez nje. I već par puta je zaspao i bez mene....

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bravo Lovro,ma tko još šljivi dudu :D ,a i dobrodošao u klub samouspavljivača (kuc,kuc)!

Pa imam samo par fotki u potpisu,ali su stare godinu i pol,a sve od tada su puno,puno bolje i slikane boljim aparatom,a i fotograf se usavršio 8) ,ali su očito samo za kućnu upotrebu,jer se dotični fotograf nije educirao za stavljanje fotki na net !

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    uh evo mene danas ko ptičica a jučer mrtvac. jučer kad je MM došo s posla reko mi je AJME ŽENO NA ŠTA LIČIŠ! a tako sam se i osječala a k tome sama s dvoje djece.
    danas sam bila sa Kiarom na prvoj pikici pravi dečko super je podnio da se malo pohvalimo 6500 i 59 u mjesec i pol dobio 13oo i 4 , sitan al dinamitan, dobra mu kravica ima puuuno mljeka a on to dooobrano koristi
    Lovro :D svaka čast
    traktorka pa to ti uopče nije problem pogotovo kad već imaš album, ak si za ti napišem šalabahter. kad sam ja sama uspjela skužit kak to ide e onda budeš i ti

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    uh evo mene danas ko ptičica a jučer mrtvac. jučer kad je MM došo s posla reko mi je AJME ŽENO NA ŠTA LIČIŠ! a tako sam se i osječala a k tome sama s dvoje djece.
    danas sam bila sa Kiarom na prvoj pikici pravi dečko super je podnio da se malo pohvalimo 6500 i 59 u mjesec i pol dobio 13oo i 4 , sitan al dinamitan, dobra mu kravica ima puuuno mljeka a on to dooobrano koristi
    Lovro :D svaka čast
    traktorka pa to ti uopče nije problem pogotovo kad već imaš album, ak si za ti napišem šalabahter. kad sam ja sama uspjela skužit kak to ide e onda budeš i ti

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

auuu šta uradi nije namjerno i nemam pojma kako

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Pe da se onda i ova kravica pohvali Leda ima 10660 g i 71.5 cm

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Paulita prvotno napisa
    komad i pol nema šta :D

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

e sram me bilo stijena dečki su pravi bomboni, kad se Kala probudi ide odma na gledanje samo neznam kako će odabrati

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Paulita prvotno napisa
    Kravice, svaka čast! :D
    Ovo su impresivne smjere!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Vauuuuuuuuuu Leda !!
    A ja mislila da je Roko bio velik,sad baš pogledala i on je bio tada 9100 i 74 cm !! Svaka čast :D
    Bravo i za obje kravice

MIAL-nešto mi je i Stijena pp-jala ,i nisam ništa shvatila,ako stigneš ajd i ti,ali jednostavnim riječnikom

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

smjere=mjere

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Vauuuuuuuuuu Leda !!
    A ja mislila da je Roko bio velik,sad baš pogledala i on je bio tada 9100 i 74 cm !! Svaka čast :D
    Onda sam ja bila slaba kravica, ovo su Leine mjere sa 12 mjeseci.....

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ah,nije ni svaka kravica ista

Tvoja Lea je očito sitne ili nježne građe,za razliku od mog DIVA!!

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

hej curke drage, ne stignem vas sve čitati (kakve su to krave u opticaju? :shock: ), samo vam svima šaljemo slane puse sa mora.
    jakov je proplivao, bari slovenke po plaži i priča za ne povjerovati.
    mora da je ovaj morski zrak učinio svoje.
    8)

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj josie prvotno napisa
    hej curke drage, ne stignem vas sve čitati (kakve su to krave u opticaju? :shock: ), samo vam svima šaljemo slane puse sa mora.
    jakov je proplivao, bari slovenke po plaži i priča za ne povjerovati.
    mora da je ovaj morski zrak učinio svoje.
    8)
    krave = mame doilje
    bravo Jakove
    i mi uzvračamo slane al od znoja , još malo :D :D :D

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj josie prvotno napisa
    hej curke drage, ne stignem vas sve čitati (kakve su to krave u opticaju? :shock:
    ,a jesam se nasmijala !!

Dakle,pričali smo o dojenju,i koliko je čije dijete bilo veliko u nekom periodu,ja još uvijek

Puse i veliki slavonski pozdrav svima na moru !!
    (a s drugima se i onako čujemo)

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I ja malo ostala :shock: kad sam vas danas otvorila
    pa tko se sve to nama javio
    izgleda da se na moru uopće nije tako zabavno brčkati s dječicom, nego lijepo mame na rodu , utješ, utješ
    a traktorka, želiš li možda reći da ja to tebi nisam jednostavnim riječnikom , al stvarno nisam mogla jednostavnije
    vidiš kak curke brzo uče, ovaj put su odmah prokomentirale fotke
    mial, obavezno javljaj za koga se kala odlučila
    iako moram vam reći da je patrik zauzet
    dijete se za nepovjerovat
    išli baka i on prekjučer u park i tamo upoznali viktoriju (naravno 10 mj. starija od njega) i dijete se nije dalo 3 sata doma. Baka je jedav izvela manevar za povratak kući na spavanje, a patrik je cijelim putem plakao: vitojija, vitojija. onda mu je baka obećala da će i sutra ići u park i družiti se s vikorijom, pa se smirio. međutim došli oni jučer, a VIKTORIJE NEMA. a veli baka da je patrik cijelim putem do parka uvježbavao što će joj reći pa je onako u bradu govri: bok vitojija, bok vitojija , i onda kad je skužio da je nema zatresla mu se bradica i otužnim glasom je rekao: baka nema vitojije. onda su je sat vremena tražili po parku, patrik voda baku za ruku i oni traže viktoriju i nažalost nisu je našli. i sad kako će moj pubertetlija to preživjeti, stvarno ne znam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •