clio 180, dobro nam došla!
iki, zavidim vam na selidbi. Znam da je ljudima to uglavnom stresno, ali ja žudim za trenutkom kad ćemo biti u mogućnosti prodati ovaj stan i kupiti novi u Maksimiru...Pa ga uređivati...Ah, puste sanje...
india! Pa napokon i koja riječ od tebe. Svaka čast na ustrajnosti u dojenju uz sve poteškoće!
Irchi, i ti nam se moraš češće javljati.![]()
pikulice, žao mi je zbog sveki.Ne brini za hodanje, i Kaleb se okuražio tek s 14 mjeseci, ali zato od početka hoda savršeno, nema teturanja i padova. Kuc-kuc u drvo, do sad nismo imali niti jedan gadan pad (uobičajene ogrebotine ne računam).
Kad vas čitam ovako desetkovane bolešću sve više uviđam koliko smo sretni što smo zdravi...
Anita, baš si me nasmijala bičevima, ali u stvari mi nije smiješno kako si rastrgana. Želim da ti se fino poslože sve zvjezdice tako da imaš vremena za svoje snove.
Patriku, Luki, Dominicima, Eneji i Mirti šaljemo puse!
summer, Krešine fotke su divne. Toliko je predivan, sladak i simpatičan, mogla bih ga gledati po cijeli dan! Ti mi izgledaš skroz seksi, jako, jako me podsjećaš na neku zgodnu (mislim francusku) glumicu, samo da se još sjetim na koju!
Dia, Marino mi je isto genijalan! Slika s ronilačkim naočalama mi je genijalana!I a, ti si savršeno normalna, što se ne bi moglo reći i za tvoju okolinu.
leonisa, uživajte na moru!![]()
Tiwi, divan post!Apsolutno te potpisujem.
Jučer je konačno spojio dva Legića! Više nije samo destruktivan nego lagano počinje i sastavljati stvari...Bilo je i vrijeme.
Još sam htjela nešto napisati, ali MD mi visi nad vratom jer treba komp. Puse!