-
Pikulica, sretan rođendan!
Kaleb, pusa-ozdravilica!
Svima s problemima isto idu velike puse da sve bude bolje, a vi koji ste zdravi i veseli, ostanite takvi!
Ja više ne brojim naše besane noći, čak sam počela funkcionirati s dvoje živahne djece koja su cijeli dan budna (tj. uvijek je jedno budno), a ja s dva-tri sata sna. Nakon idućeg podoja popit ću si red bull i nadam se da će mi sav kofein otići iz tijela do prekidućeg.
Jučer smo Fiona i ja otišle do Rode i kupile svakoj jednu majicu - Flora je dobila "addicted to mum's milk", jer ju ta najpreciznije opisuje.
Sad mi je žao što nisam i jednoj i drugoj kupila "ja sam malo sunce", pa razmišljam o tome da se idući tjedan još jednom zaletim. (A nije me baš teško nagovoriti na kupovinu.)
Flora isto već dosta dugo sve živo kuži - donesi knjigu, donesi cipelice, daj mi ruku, dođi, idemo, stani - ma, sve takve stvari. Za divno čudo, iako ju muče zubići, danju je uglavnom vedra i vesela. Izgleda da joj rastu baš noću i to ju jako boli.
Sve me strah otići na meteo.hr provjeriti prognozu za vikend. Tako sam se veselila lijepom vremenu, šetnjama i igranju u parkovima, a bojim se da će nas oprati kiša. :/
Pusa svima!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma