Bok cure

Pikulice pa zeno, SMIB imaju ured u Prečkom i ja sam si uvijek išla (po pelene, knjige isl) tamo, tako da ako imaju S&S u ponudi onda ga možeš otići taamo kupiti. Ili platiš internetom a u napomeni veliš da buš si došla po to. Nazoveš ženicu i nema problema Probaj!

Sanela Naja je jela isto kaj i Patrik jučer - i isto je napunil pelenu nekoliko puta samo kaj je on još i dodao grožđe, pa sam je prvo danas u šoku gledala u na pola probavljene grozdiće dok nisam skužila kaj je to. Naime izgledalo mi je kao hrpa maslina pa me skoro herz drapil.

Dia ma faza - hehe - prestat će, da, možda će prestati bacati lonce ali evo, meni je Patrik danas opet upalio (pa poslije i ugasio, naravno kad ne treba) veš mašinu, ali se i popeo na stol u 2 sekunde, sjeo pred mene, gleda me ravno u oči i smiješi se ... i klik! Ugasi laptop

Anita mi smo za vrijeme pljuska bili u autu na obilaznici i taman se pred nama -malo prije motela Plitvica desila nesreća, frajer sletio s ceste. Usr...la sam se od straha, vozila sam 40 na sat i upalila sve moguće maglenke. Grozno.

Luna šaljemo frendiću jedan hug za ozdravljenje. Baš grdo zvuči to s aftama. Pitala sam mamu, al veli da ne zna jer da mi to nismo baš imali.

Joj da - skoro zaboravih Pikulica sretan rodjendan!

Inače, mi smo u fazi brbljanja, izbijanja raznih 4-ki, kašljanja, punog nosa, ali i odlazaka na spavanje u gluho doba noći. Strgana sam. Već par puta se desilo da mi sutimo, mm već zaspi, ja kljucam, ležimo u mrklom mraku a Patrik pjevaaaa i ne gasi se. Pa me ljubi, mazi, opet pjeva i namješta se.... a ja ni ne skužim kad je zaspao...jednom sam zaspala prije njega. Nemajka.