Čokolada bas si me bila zbunila, sva sam pospana i nekak cudno umorna, pa mi ni paznja nije sto postotna.. i tako ja trazim pupoljke i traziiiim i .. pa diii suuuuu, kad ono DPP..

Buby strepsa, odi samo po zeljezo tj po recept i bas te briga. Inace, nadam se da cete skakutati -zajedno sa mnom, faaakat se nadam uskoro

Ajme snjofam oko stola cijelo vrijeme i smrdiiii mi neki vrag, totalno, vec sam pocela snjofkat i grudnjak, kad skuzim da je Patrik malo razmrljao jogurta po hranilici Dakle, bljak.

Leonisa skuzila sa vas na portalu. Odmah. Ma super mi je tekst. I to me podsjetilo na more, kako je Patrik "uzimao" mlijeka kad got bi mu palo na pamet, a to je cesto bilo u moru, a ja sam to nekako normalno dozivljavala. Nekako, to dojenje je tako sraslo s nama. Jedino me iz te nase normalnosti znalo trgnuti neko dijete priblizne Patrikove dobi. Bio je jedan deckic - znao je cucnut u vodu metar od nas i cijelo vrijeme nas promatrati.Patrik ga je isto gledao, cicajuci. Jednom je pored nas stala deckiceva mama. Veli mi: "Jao kako lijepo sisa. A kolko je star? Ma ja sam mog odbila brije pola godine, vec sam bila na rubu anoreksije." A cujes na to MMa: "Pa niste se nesto zdebljali."

Druzenje moze, samo javite kad. Sutra ili prekosutra? Popodne ili? Pitam zato kaj radim u nedjelju od 8,00 do 14,00 .

puseeee