-
drage dpp-ovke
da se malo javim nakon duuugo vremena. dpp me stiltao skroz, nikak nać topic. a vi ste mi baš falile...
enivej, buby me u 19h sms-ala za bundek. pitam kad, kaže ona sad
. a moje pilence već u kadi, danas je nekako posebno fjakasta bila pa mi ju se nije dalo razvlačiti do 20h. a baš mi žao za druženje, bit će valjda prilike u rujnu.
što se helene tiče, žemska je raketa bez navođenja. ono na milijardu. nema pauze ni sekunde što kao jednu od posljedica ima to da nam je hranjenje prava muka jer nakon 6 sekundi za stolom bježi ajd bok. pa jedemo u različitim nemogućim uvjetima. dobro je to da jede već dugo samostalno. bar nešto dobro na tu temu. od bebe koja se nije mrdnula dok ne potamani cijelu porciju, sad polako izbacuje iz menija hranu (povrće pogotovo). meso je zakon (ovo mi nije jasno, po mojoj liniji svi vegetarijanci)
mislim da je i dalje najveća ranoranilica među proljetnicama; ako odspavamo do 6, to je čudobožje. obožava cipele, pogotovo moje, hoda u svim mojim tenisicama, sandalama, japankama (ovo je pogotovo smiješno)... voli knjige, jako je društvena - obožava djecu pogotovo stariju (4-5 godina).
i tak. ja se već 2 mjeseca borim s gadnim ragadama uzrokovanim infekcijom na obje cice. pogrešna dijagnoza na gljive, pa raznorazne analize u 2 labosa na svašta nešto ostalo, ispalo je na kraju da imam infekciju bacillusom spp (whatever). antibiotik pomogao baš i nije. svi padaju u nesvjest kako još dojim a ja usprkos svoj toj boli ne osjećam se spremnom prestati. nadam se da će more pomoći...
odoh vas sad malo čitati. baš ste mi falile. al od posla ne stignem ništa. kad nisam s h, onda radim. i to je pretty much it
e da, sa skoro 17 mjeseci prelazimo polako na platnene pelene
. plastika i kemija u kombinaciji s ovom toplinom, užas.
svima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma