-
Pikulica, žao mi je za svekrvu.
~~~~~~~~ za TM i ~~~~~~~ za tvoje spremnike da se napune
mara - mi nismo nikog sreli jučer. Osim što smo morali šeteti po svuda tražiti Karlosa, u malom parkiću je prrrržilo tako da smo bježali u hlad, pa smo time vjerojatno propustili priliku vidjeti nekog proljetnog.
Luna - ~~~~~~~~~ za biznis! Ja ću danas pokušati srediti nešto, bit će posla, ma sigurna sam!! Ništa ne brini! Zajedno ćemo tražiti ako treba.
Mene je mama opet otpilila, no to se valjda ne odnosi na jesen. Sutra MM kreće na posao i ne samo na posao, nego ga neće biti danima, odmah putuje.
I tako ja nemam priliku odraditi svoje poslove, "ne" mi je već postao navika, minus sve veći jer sam nakupovala opreme misleći da će mama shvatiti da je važnije pričuvati Liama nego kuhati paradajz sos na vikendici. No, nema tih tisuća E koje ja mogu zaraditi a sa kojim se može kupiti tako fini paradajz sos, pa u tom slučaju joj opraštam.
Osim toga, zašto bi ičija majka morala čuvati dijete svog djeteta? Pa nitko ništa ne mora. To je bottom line svega.... Anita u okovima, pat poziciji ljubavi, stara poza, još samo bičeve čekam.
u kombinaciji.
I da... shvatila sam da poludim ako nema sexa više od 2 dana. Da li je to normalno?
Aha... prijavljujem koma noć.. to su valjda ovi gorespomenuti bičevi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma