dpp :shock: jedva nas nasla

heloo svima, evo meni seka otisla nakon 15 dana bas smo tuzni svi
bilo nam je super
evo stavila sam par novih fotkica u album pa skicnite, uglavnom ih imam sa plaze, al je Marino gol, pa ih bas ne zelim eksponirati tu javno

mi hodamo :D sam seta od dnevne do svoje sobe, sav je guba kak jos lovi ravnotezu

danas je na tv "nase malo misto" pa ak ste voljni pogledajte u 18:10 na htv1, imamo ribarsku noc, a mozda se i mi prosetamo do dolje, pa i nas ugledate vijet cu kak ce nam biti jer je sinoc imao temperaturu, dans nema, pojma nemam kaj je, bit ce se pridruzio bubanim proljetnicima

tu je napokon zapuhala bura tak da vise nije +40, napokon, vec mi je muka sto smo svaki dan od 10-17h u kuci

moram vam se izjadati jer ste mi vi nekako najblize po tom pitanju, gledam tu mamice sa djecom i pitam se tko nije normalan, ja ili one?!
bili mi neki dan na rodendanu kod susjede, mala ima 3 god. i dosle jos neke mame sa klincima u rasponu 1-5 god. svi na velikoj terasi i one sjede za stolom i puste klince da se igraju dok one cakulaju, a klinci kaos, jure po terasi, trce, voze bicikle, ne gledaju uopce tko je gdi, jedna mala padne sa bicikle, ma koma, ja Marina stalno drzim na rukama (hvala bogu spavalo mu se pa je htio da ga drzim) i jedna mama stavi djete od niti godinu dana na pod i mali sad medu klincima puze, odjednom se ustane, klinac mu prede biciklom preko noge :shock: mama nista, ja samo gledam i nemogu vjerojati, ona sjedi i pije cugu (btw. nahranila ga tortom od cokolade i extra puno secera) i sad mi na izlasku jer meni vec muka i nemrem to sve gledati, odjednom plac, ona trci sa malim u wc, dijete vristi...haloooooooo ne znam kaj je bilo, mozda bolje da ne znam, ili je pao ili ga je netko udario, srusio, kajaznam
i sad se ja zapravo pitam jel se ja previse zastitnicki ponasam, pa ja nisam normalna, ili one?
ma to je samo detalj svega sto ja tu gledam, od hodalica, dohrane cokoladnim krafnama djeci od 7 mj., kruha djeci od 6 mj., sokici itd. junkfood
da ne pricam od turista koji se MORAJU kupati sa klincima u 12h, vuku ih tu po rivi bez majci i kapa usred podneva, voznje bez sjedalica na prednjem sicu u krilu (i to registracija njemacka, slovenija i druge EU drzave)
oduljih, al uglavnom se nadam da ste me skuzili
jesam ja normalna :?