Iki ja ti mogu samo poislati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da dobro iskombinirate. A znam i da budete.

Cure tnx - onaj post je izisao iz mene bez cenzure. Bas me u zadnje vrijeme nekaj pere, pa sam sva sebi samoj cudna. No tjesim se da je to od svih silnih odluka, situacija, problema (tata na kemoterapijama, posao u banani, bebac koji zafrkava, i tak) i sve ja to nekak zongliram pa valjda izadje kroz zensku stranu iz mene.
Ma ne znam. Pocela sam kupovat haljinice. :shock: I dobro se osjecat u njima (2 x :shokiranismajlic . Samo mi poneki put bude smjesno kad ugledam tetoviranu ruku koja izviruje iz njezno cvjetnog rukava nekakvog haljetka Ali skroz sam kul. Mozda hormoni. Samo mi nisu jasni, mislim, o kojima se sad radi. Valjda je to od dojenja i vrucine.

Patrik je bubani. Ima tempicu 38. Mica mala, sam je papao nektarinu i juhicu a okice onak staklene. Onda smo se zavalili na dvosjed i opet je duuuugo cical i zaspal. Ne da mi se doktoru. Mozda je to od ovih 4-ki koje izlaze. Jedna je provirila, ali znate kako njemu zubi jako polako i tesko idu, pa si mislim da je mozda to. Eventualno cu skocit da mu pogleda uho i grlo, da ne bi bilo nismo znali. A mozda ujutro bude sve okej.

E sad, svaki dan se sjetim da sam htjela nesto napisati i onda zaboravim.

Aha, redom.
Jucer i danas ga je cuvala jedna krasna mlada cura. Samo na 2 i pol a danas 3 i pol sata, ali ipak.... No on je nju super privatio, vec smo se prije vidjali, znala sam da mu se svidja, jer odmah skuzim kemiju. Na taj nacin mu se jos jedino moja seka dopala, tako da sam sretna. Za izvanredne frkovite situacije ce mi moci uskociti!

A on, svakim danom je sve veci, mudriji, ma zadivljujuce nesto.
Npr, onaj autic - guralica, ima milijun kojekakvih gumbica, kljucica, polugica isl, i naravno da je do sada samo stiskao gumbice. Neki dan, sjedne on (naravno sam) malo se odgurje (ne znam jesam li to bila prijavila, ali vec neko vrijeme ne ide samo u rikverc nego i naprijed) kad pocne vrtjeti kljucice, okretati polugice ... a ja samo gledam i ne vjerujem! Sav se uozbiljio, ma presladak je, a kad je vidio da gledam tako mi se ponosno i pobjedonosno nasmijao da mi je srce naraslo jos koji kvadrat!

Jos sam se jedne super stvari sjetila!!
Imamo igracku Patka (mi smo ga zvali Pajo) i Patriku je bas jako drag. S vremena na vrijeme se sjeti pa se igra s njim. Jucer, uzme on Paju i nosi k meni. Legne se, veli "Czicza" - isceprka si svoju, strpa u usta, otkrije drugu i Paju prisloni da i on jede
Meni je to bilo totalno nevjerojatno. Jos je par puta to radio kroz dan, cak sam mu jednom iz zezancije rekla nek mu on da papati, a on ni pet ni sest, nasloni Paju na svoju cicu i veli Aaaam! Mm i ja smo opali na pod!

Puse svima, odoh ga pipkati i slusati, valjda nije jako vruc...

E da Buby, ima, bila sam - super izbor, cijena od 179 do 229 kn!