-
Knatkaj - bas me veseli da je sve ok. Uzivaj.
Tiwi - hm... haljinice, cvjetići.... hormončići.... a da nije Tiwica na putu? Mozda to cudno zvuči, ali ja sam stvarno promjenila stil oblačenja i omiljene boje u svojim trudnoćama. Sa Omi sam počela nositi boje (nakon godina i godina darkerastih), a sa Liamom su me počele smetati prejake boje ružičastih tonova.. sva bih se naježila na njih... a dosta tonova zelenih, a posebno maslinasto me privlačilo. Još se sjećam kad sam svom tati spomenula da je sigurno dečko radi toga, a njegova reakcija je bila.... 
Naziv topica - bilo koji samo ne skraćenica...
OMIN PAD s ROLA
Sinoć je Omi pala s rola, ozljedila laktove, ali i jedno koljeno poprilično, naoteklo je u sekundi i nije mogla hodati, a kako je hitna bila udaljena 3min. od mjesta pada, MM ju je nosio do tamo pa su nam rekli da hitno to odemo poslikati na Klaicevu. Slikali smo, nije puklo, a komentar doktora je slijedeći: "Koljeno nije slomljeno. Ako je bude za 2 dana još boljelo, dođite opet na kontrolu da malo bolje pogledamo rendgenski nalaz." Ja
i pitam: "Mozete li ga sad odmah pogledati malo bolje?" On totalno cool odgovori: "Nema potrebe."
Sad mi je žao što sam tako reagirala odmah.... mogla sam pričekati i uštediti djetetu jedan rendgen u životu. Ali stvarno me bilo strah, užasno je plakala i uostalom, nikad do sad nije imala nikakvu ozljedu niti bolest, pa se nisam naučila nositi s tim iskustvom. Sad ću biti ipak strpljivija i neću razmišljati kako sam sinoć (kako je oko koljena hrpa malih oštrih košćica koje mogu jedna drugu ozlijediti i nešto može krivo zarasti, pa će boljeti za neko vrijeme pa bi to tada trebalo namještati na hladno -aaaa ili je ostaviti u krivom držanju, makar i minornom)
S druge strane, neki mali koji je bio u Klaicevoj je 2 put slomio ruku u mjesec dana i tamo je trčkarao, uopće nije pokazao da ga išta boli.... a rendgen je pokazao da JE slomio ruku. S nekim se stvarima ne volim praviti prepametna, no ipak ću drugi put pričekati bar koji sat prije panike.
MOJA SESTRA
Zvala je danas. Nije me bilo doma, no MM je pričao s njom. Bila je presretna radi meila koji sam joj napisala i nekako otvorenija..... ne znam, možda se nadam nemogućem... ali tko zna, možda ću jednog dana opet imati sestru. Možda nam upravo djetešce koje čeka "pomogne" u tome.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma