-
Bok dražesni
Ja mrzim kratice. To mi je američki. Zato ću sad pisati kvačice na hrvatska slova hehehe
buby vidla sam sinoć mms i slatki su mi klinci, super da ste uspjeli kupiti, jedino šteta da se nismo vidjeli bar na kavici. Mi smo bauljali po bakinom stanu u Savkom Gaju, baš mi je bilo bedasto, onak prazno, tiho. Dobro, nije baš bilo jako tiho jer je Patrik radio reda, ali kužite me kaj mislim.
Sanela kužim te, ja sam imala mace i stvarno mi je išlo na živce kad bi se netko bojao a uvijek je bilo takvih (iako, fakat - tko se uopće može bojati mekane, mirne, lijene i umiljate perzijske mace, ali opet...). No s druge strane znam da kad je moje dijete u pitanju nema te umiljate mace, peseka ili čovjeka.. ja sam tu grozna, ne želim se tako lavovski ponašatio i osjećati ali jednostavno ne mogu protiv toga. Probala sam zamisliti da mi klinca neka maca drapi po ručici i odmah mi se zgrčio želudac. A obožavam mace. Ma čudno je to majčinstvo
A kaj se badića tiče, imala sam od prošlog ljeta neke xl veličine, kupljene kod frendice u butiku, ali idući tjedan idem u pohod - jer sam vidjela u jednom duckasu prekrasne, nadam se da su i na sniženju pa ću si kupiti koji. Veli mi mužić da mu je fora, samo ne zna kak će mi ti trokutići sve pokriti. Mislim, pa probat ću prvo..
Dia, Marino :D čestitamo na novoj vještini!! Prekrasno jel da?! Ja sam još uvijek fascinirana time.
Anita cvjetići i haljinice, si vidla! Ma i ja se nadam da je Tiwica tu negdje, blizu...
Kad idete na more? Kako je Omi i koljeno, i svakako - kako je njena zaljubljenost?
Knatkaj super za pregle i bebicu. Imaš termin skoro kao moja poznanica, samo što ona nosi dupliće pa možda neće dočekati termin. A malac joj je mladji od mog samo 2 mjeseca. Baš sam, se bila razveselila kad sam čula. Inače, knatkaj, ja tebi trubim po samoboru i mašem iz auta, ali ti niš
Trudnica..
Sanja pusa i tebi leti! I curkama. Nego, sjetih te se sinoć. Idemo mi navečer konačno doma, zaključavam ja bakin stan a Patrik krenuo sam po štengama, držeći se samo s desne strane za zid (ko spiderman)! I popeo se! Ja ga brzo spustim da zaključam do kraja, a on opet!! Jedva sam ga stigla.! To mu je bilo prvi put!! Inače je tak traljavo išao po štengama (ja sam kriva jer sam ga držala za ruke, od straha). No, evo i on je konačno ulovio "štenga grif".
Clio nadam se da je dečkić bolje
Moj malac je imao samo jedan dan 38, još uvijek je jako nervozan ali i inače je takav kad mu idu zubi, idu uvijek u paru, dosta teško pa mi ga je fakat žao. Sad su u akciji 4-ke.
Niš, moram dalje šljakat... a treba mi kavaaaaaa
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma