Bok! Evo da se malo javimo.
Liam nas je danas oduševio sa nekoliko stvari:
1) Kad ga je MM skidao u kupaoni, Liam je uzeo hlačice i čarape i bacio ih u kantu s vešom
2) Kad nije htio keksić vani, došetao je do našeg ruksaka, pokušao ga otvoriti (pa sam ga ja otvorila) i stavio ga je unutra.
3) Sam se popne na drvene stepenice, sjedne i spusti niz tobogan!! Doduše, to je u jednom parku gdje je baš sve osigurano i lijepo tak da ima priliku biit samostalan, ali jako je visoko i dosta tih stepenica ima, pa me to jako veseli.
4) Bili smo na frendovima na kavi i dosta dugo on je sjedio u stolici poput nas i bio presretan. NAkon toga, kad je počela glazba, digao se, plesao i pucao od smijeha.
5) Kad smo kod nekoga u gostima i uzme nešto da pogleda, figuru neku npr., prošeta s njom, igra se i onda na potpuno isto vrati! To isto radi i u dućanima.
6) Na zahtjev donese hlačice, majcu, cipele, knjigu, lopticu, keks.
7) Želi nama obući čarape i cipele. Miš najmedeniji, neodoljivo je sladak kad mi je primio nogu i gurao čarapu (čiju je prvo rupu našao!) na prste.
.......

Noći su nam mrvicu bolje, izbijaju mu skakojaki zubići... vidim da se bijeli i da su negdje i provirili,no ne mogu procjeniti gdje je koji jer nikad ne drži dovoljno drugo otvorena usta.

Mišić mi stiže upravo.. pozdravljam vas, bok!