Uh, opasno, opasno..... prelijepo mi je s djecom..... svakojake misli mi padaju na pamet.

Danas je mišić opet počeo vikati u parku "ko je to?". MA tako je nekako umjeren, danas mi je bilo nevjerojatno za promatrati njegovo shvacanje kako zeli sve od jednom i kao da je sam u trenu shvatio da to sve nema smisla. Prvo je neka djevojcica gurala kolica i on pruza rucice i cvili i zeli ih i on, onda se okrene, vidi neki kamincic, krene prema njemu, a iza njega djetesce potrubi na biciklicu i onda pak krene prema njemu. Onda je ponovno odmjerio sve 3 stvari i došao k meni i tražio cicu.

E da.. Moram priznati da mi je bilo neugodno dojenje danas pred ljudima. Ne radi dojenja, već zato što ima naviku dirati mi drugu cicu tj. bradavicu, a kad mu ne dam ljuti se, pa smo se borili malo i nastojala sam mu zabaviti tu ručicu s nečim drugim. A hrpa tih mladih mama gleda dojenje ne toliko negativno koliko kao neko veeeliko čudo. Ma, to me stvarno ne zanima, ali ovo diranje druge mi je malo bad. :/ Ima li tko takvih iskustava? U principu me već dugo nije tražio vani, pa nisam ni skužila.