ola,
evo i mi imamo "samo" 7 zubica, za utjehu
naucili smo davati puse, do sada je to bilo tako da bi poljubio svoju ruku, a neki dan on dode do naseg pascia primi ga za glavu i cmok :shock:
tek sam onda ja dosla na red, sad ljubi i mene i tatu, cak i mobitel kad "prica sa bakom"

nasa komunikacija se svodi na pamntomimu, pisala sam na topicu od Lune da mi pricamo, gaga baba kaka koka
al zato zna pokazati puno stvari kad ga se pita "gdje je..."

poceli smo trcati, pa je jucer jedno par puta pao i udario glavom
vani mi je koma sa njim jer nam je kuca na uzbrdici sa milijun stepenica i nazalost ga moram drzati za rukicu dok setamo, a i cesta nema nogostup
da ne pricam o turistima koji jure 100km/h

sto se tice zivotinja mi imamo pravu simbiozu dijete-pas, ne da ga obozava, on njemu svu hranu daje koju mu dam u rukicu, daje mu svoje igracke, najsladi su kad recimo mu dam dvopek i onda on odgrize jedan griz, pa da Šicku da grizne, pa opet on itd... prava sam nemajka, sram me bilo
inace imate za kupiti tablete koje se daju psima svaka tri mjeseca bas zbog klinaca, jer unistavaju te neke crijevne parazite opasne za klince, to nam je preporucila veterinarka koja isto ima doma simbiozu
Marino isto nekada ga vuce za usi, al mu ja ne dozvoljavam
neki dan uzme M. igracku i mase mu ispred nosa i naravno uvaj mu je uzme iz ruku i pobjegne, a M. vicuci i puzeci za njim, kad je skuzio da ga nece uhvatiti uzme frajer lopticu, baci je na drugu stranu, Š. skoci za loptom, a M. po igracku pravi prefriganac

sto se tice cipela, ja isto svoje nesmijem ostaviti vani jer ih on odmah nosi meni da ih obucem, a igracke i dr. stvari odmah pobaca, sad je fora stavljati ih u kutiju i onda bacati van, podne puzle vec dugo nisu bile slozene duze od pola sata jer ih sve pocupa van, ma pravi je terorista

eto, raspisala se ja...
svima saljemo