Hej pupoljčići...

Luna ne moraš se zabrinjavati za Kaleba i lampu, proći će ga... isto kao i Nuru "papučarska faza" (nadam se).

Tiwi Kod nas je startalo sa temperaturom, 3 dana. Nisam ju vodila doktru jer sam mislila da je viroza. No kako smo trebali na put, ipak sam ju odvela 4. dan i pedica je rekla da je puna šlajma i dala joj je sumamed. Rekla je da će joj promjena zraka goditi i odobrila nam je putovaje. Kad smo došli kod bake u Bosnu temperatura ni pod Sumamedom nije pr4olazila a ona je počela jako kašljati. Odveli smo ju kod jedne poznanice koja je pedica i preeeedivna je. Žao mi je što su takvi pedijatri u Zg rijetkost. Najviše mi se sviđa što nije zadrti tradicionalni pedijatar koji djetetu za svaku suitnicu spiči antibiotik... No ona ju je poslušala i rekla da joj se desno počela razvijati upala pluća i pošto je već bila pod sumamedom, prekinula je terapiju i primila 8 penicilina. Užas!!! Ali nakon 1. injekcije dijete je već bilo kao novo. Eto... toliko o našoj štoriji o upali pluća...

Danas sam bila u Leibnitzu s tatom. Tako volim taj gradić. Popili smo kavu, pojeli Topfenstrudel, obavili neke posliće i brzinski prošvrljali po dućanima. U 14 h smo već bili u Zg. Nura od tada ne odmiče od mene

Pusa svima