-
Bok ljudi
evo me opet
Naime, malac me jutros probudio smijuci se ko lud i usput je pricao gili gili gili! sanjao je da ga skakljamo. Mislim, dignemo se onak nasmijani a ono 15 do 7 :shock: I tak mi otprilike jos uvijek izgledaju oci : looool: (vidi se da je dijete na mamu - sve nam je smijesno) . I tak, vec smo bili u setnji u pol 8, provozali se na biciklicu, pojeli peciva i bili na kavici kod tate.
Inace, dobro je - jucer sam isla doktoru da ga poslusa jer je bas grdo kasljao i disao onak skriputavo. No sve je u redu, obicna prehlada, nist hladno ne smije pit (velim ja - fala Bogu na termocici) i imamo neki biljni sirupic za ublazavanje tog odvratnog kaslja. Vec danas mu je puno bolje. Veli dokica da je super kaj mu cistim nos sa Sterimarom.
Inace, Patrik sve vise prica :D Sve manje mu je neugodnjak, sve vise ponavlja. I voli se tak igrati. Npr. velim mu ja Danas jedemo krrrrrrumpiiiirrra (onak u stilu najavljivacice Mirrrka Krrrro Kop Filipovicaaaa) i malac rikne od smijeha i ponavlja krrrrrrrrrrrr piiiaaaa
Pa onda ja velim Stapic - on veli Tapit, ja velim Traktor - on veli Takot; zatim Pupak - Pupat; Cica - Tica (to stalno evoluira); svakodnevno noo (nos), ko (oko), b'da (brada), koo (kosa), kuka (kruška), kuuk (kruh), bana (banana), koka (kokoš), i tak. Nemrem se sad baš svih sjetiti. No ima i onih svojih tipa Bljgam (idem, ideš, otišlo je, palo je, nema više), Miljjeee (dekica mazilica) i Baa (lopte, baloni).
No od svega mi je najsladje kad me zove zbog neceg Mama, mama, mamaa!! (ja ne reagiram jer npr perem ruke ili vezem tenisicu a on je nestrpljiv) Kad mu dojadi onda vikne Nana! Tak on kaze moje ime
Sam se popne na stolac i sav si je vazan kak sjedi za stolom. Jede sam juhu i sve ostalo, vec neko vrijeme ga ne hranim. Najdraze mu je nakon sto je skoro sve iz zdjelice pojeo, uzet ju u ruke, dignuti i popiti do kraja. I onda ju odlozi lijepo sa strane na ormaric (koji je odmah do hranilice).
Pije iz svega, a najsretniji je kad dobije casu ili salicu (hvala Bogu na Tupperwareu).
Jako voli pjevati, ponavlja melodije jako lijepo, no nijeto bas tako cudno s obzirom na muzicke gene.
Jucer je u parku uspio uloviti macu i igrati se s njom - ili je ona njega ulovila pa su se igrali, ugl. jako je bio sretan. Kad stignem stavim slike.
Za kraj, vec sam ga par puta pitala jel bi htio imati seku ili bracu, onak jednu malu slatku bebicu koja kad bi narasla malo bi se s njim igrala - uvijek me s ogromnim osmjehom zaljubljeno gleda!! Majke mi - on me kuzi i fakat se i njemu svidja ta ideja 8)
Odoh dalje raditi - popila sam kavu ..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma