iki, hvala! Moram ponoviti, jer me ignoriraš - jesi vidjela linkove na svom topicu o uređenju stana? Jesu ti ok?

Inače, naša zubobolja još uvijek traje. Današnje uspavljivanje je bilo jako tužno - odvojila se od cice, okrenula mi leđa i samo tužno plakala. Nije se dala držati, nije htjela papati, ništa, samo suzice.

Preko dana je sve pet. I Flora je, uz Fionu, ušla u maznu fazu. Daje mi puse - prisloni svoja usta na moj obraz, malo duže ih drži i kaže "p" - a kad ju pitam "kako se grlimo", nasloni se na moje rame, a ja ju privinem uz sebe. I rastopim se.

Moram vam ispričati kakva je Flora postala snagatorica. Imamo ogromnu kutiju s legačima u kojima su lego-kocke iz nekoliko kompleta (sve smo ih strpali u tu jednu veliku kutiju da nemamo puno malih). Uglavnom, ženska si to lijepo digne, stavi pred sebe i nosi po cijelom stanu, uopće nema beda. Kad je u vrtu nosi sve što joj tog trena padne na pamet, a kad hoće pomaknuti tobogan (naš nije onaj za bebe, nego je dosta velik i robustan), samo stane pred njega, raširi nogice, primi ga s donje strane (izgleda pritom k'o Pešalov ) i hop!

Laka vam svima noć!