Luna - i mi smo prošli (?) tjedan imali nespavanje, nepapanje i temperaturu par dana. Stvarno mislim da su to zubići bili u pitanju, a vjerojatno su i kod vas.

Uvijek je važno sjetiti se da temperatura nije bolest, već posljedica te znak da se tijelo bori! Ne treba je mahnito snižavati, jer često umjesto temperature djeca obole, jer se nije dala prilika da je tijelo preboli bez izbijanja. Koliko vidim, u paketu idu snižavanje temperature i antibiotici ili puštanje temperature 2,3 dana i sve nestane kao da ničeg nije ni bilo.

Prati mu temperaturu tijekom cijelog dana, jer normalno je da je ujutro niža, a kako se dan bliži kraju - sve viša.

Šaljem mu puse, zagrljaje i ~~~~~~~~ da sve prođe brzo.
I tebi isto

Ja vas svih ovih dana čitam, no nisam pisala jer organiziram pomoć za jednu prijateljicu koja će uskoro imati 8.ero djece... Još nisam daleko stigla. Stavit ću uskoro priču i na otvoreni, pa možda bude više ljudi koji odluče dati neki prilog. Ukratko, prikupljam novac za građevinski materijal (ili građ. mat.) kako bi mogli dovršiti proširenje svog stana.... jer sad žive u niti 50m2.

Pozdrav svima!