Kajeb san saljemo puse hrabrilice tebi i mami![]()
Nase ponasanje za vrijeme trodnevne temperature prije godisnjeg odmora: prvi dan nismo skidali nicim osim luftanjem dok drugu noc nije zakurila na 39,4 i tad smo ipak pribjegli cepicu. Isti scenarij se ponovio iduci noc no nakon toga temperatura nije rasla iznad 38 i peti dan je vise nije bilo.
Naravno izbio je i famozni osip koji se zadrzao cijeli tjedan - po meni dosta dugo. A za nagradu tad su nam izbile i prve dvije cetvorke. Ja sam sklona vjerovati da je ta jakooo visoka temp koja je dugo trajala posljedica izbijanja zubova pa se jos sve pomijesalo i eto.
Trenutno smo kao i vecina male ekipe: po noci se budi 100x, apetit je isto upitan, a zadnja dva dana ima i cesce stolicu pa i proljev. Ona je naravno u pogonu kao da je nista ne muci i po cijele dane se igramo, mazimo, brbljamo, donosimo stvari setamo.
U zadnje vrijeme se sve brze pretvara u curicu pa nam je tako slatka sa loknicama, svijetlim ocima i stalno nasmijana.
Danas smo tatu potjerale da ide raditi a nas dvije smo same doma. Sad ljubica spava.
Svima koji adaptiraju/uredjuju stanove zelim brze i lake odluke i isto takve majstore.Ja sam u zadnje 3 godine prosla 2 adaptacije i preda mnom je sredjivanje vikendice te duboko suosjecam po tom pitanju.
I jos da se osvrnem na pricanje.
U ovim danima kad sam sigurna sto ju zubonja muci i sve ju zbog toga boli prilicno sam zahvalana sto mi ne vice po kuci "boli boli" . Moje srce bi prepuklo od tuge.
Odoh kuhati rucak
Sve vas ljubim