Drage moje, evo i nas s kratkim mahom, mah, mah!
Mi na sreću nismo pobrali nikakve boleščine, pametni klinci znaju da smo bili u debelim minusima pa nas puštaju da napunimo baterije.
Svim bubanim i zubanim da što prije prođe!!!
Mi malo ponekad povirimo do foruma pa smo neinformirani o većini promjenakod vaših mišonja-ica,mama je bila bez volje za čitanjem još više pisanjem, ali evo prijavljujemo prvi šišanjac prije 2 dana. Naše zlatno paperje je naraslu u pristojnu fudbalerku, pa sam uzela stvar u svoje ruke, sad sam malo dečkastiji iako još izgleda kao pravi bebač...Još smo nehodači, ali ga je zadnja tri dana uspio uspavati tata, što to je donedavno bilo nemoguće.To mi daje nadu da ću uskoro vidjeti nekog kina ili kazališta(jel se to još tako zove)...
Za sad zna tek 10-ak riječi al se ne bediram MM je progovorio tek negdje oko 3, niš mu ne fali, završio FER...ili možda sam malom ipak trebala ostavit fudbalerku :?
Iki, bila sam neki dan kod frendova u salonu i vidim crno-crvenu kuhinju, sa lakiranim staklom, izgleda cool, skupo ooo i mislim da je to kuhinja za nekog tko ne kuha i definitivno nema djecu.
Ovaj vikend selimo južnije jedva čekam, nadam se da će pero prohodati dok se vratimo i da naravno ne znamo reći ni ampa i šlape, al zato laje na svakog psa u parku...
Anita O je predivna i tako zrela
Veeelike puse svima, ovo nije bio tako kratak mah!!