-
Dia draga, to je samo kratka faza. Nije ni kod nas puno bolje osim uspavljivanja, ja se već navikla, a kad nešto ne dobije vrišti tako da je to preprestrašno, svi bebači se rasplaču, a naš frend koji zna upozorava da držimo cvikse da se ne rasprsnu...
Cipele su na stalnom repertoaru bacanja po kući, igračke su uglavnom nezanimljive...Kad ja kuham onda se P igra kuc kuc, tako da se sakriva ispod moje suknje... 
Uglavnom prošla sam to već jednom u puno žešćem obliku, pa sad znam da će proći, samo treba strpljenja da prođe ovaj dan i onda uživanjac u godišnjem!
Anita, hvala puno,
sad ću pogladati linkove, poslala sam sinoć emajl teti Sandri, da vidim jel može expres dostava, odgovorili su pitanjem koju bih boju, pa zapravo ne znam je li mogu dostaviti sutra. Već smo prije nekih 2 mjeseca išli na put bez sjedalice i hranjenje je bilo katastrofa, a čišćenje kuće nakon još gore, ne želim provesti vrijeme na moru usisavajući 5 puta dnevno....
Puse svima, idem u dućan po namirnice a onda ću peći kolač od sira, danas mi je roćkas :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma