[/b] Luna mislim da afte ne bi trebale biti zarazne kao npr. herpes kojeg uzrokuje virus. Ali ipak, raspitaj se kod nekog stručnijeg...

Nura je danas u "proždrljivoj fazi", neposredno nakon punog tanjura variva od kelja, pojela je nektarinu i krušku :shock: . Zato je danas tri puta punila pelenu.
Danas smo zaradili i ogrebotinu na licu... upala je u tuš kabinu pokušavajući doći do tute . Nemajka sam priznajem!
Evo sada se dere jer hoće miša od kompa, uzme ga, kliže po stolu, klika i crkava od smijeha

E, sada... trebam jedan savjet od vas...
Namještamo Nurinu sobu i ne znam šta bih joj stavila na pod. Dolje je parket ali svakako trebam staviti još nešto da joj bude toplije i nesklisko. Kako sam ja malo freak po pitanju prirodnih materijala, ne bih joj stavljala sintetički tepison jer ne volim sintetiku. Vuneni smo imaliu starom stanu ijakoje puštao mucice... tako da ne znam čime da joj pokrijem pod? Šta vi imate u sobama klinaca i šta bi preporučili...

Inače, vrijeme je koma. Nas dviuje smo solo, po običaju mm je na putu, trenutno smo bez auta i ne mremo nikud... bljak

puse svima