helou, od dans smo na GO :D
bili smo danas na cijepljenju , tako da smo zvanično dugi 82 cm i teški 10160 gr..dobila je samo kilu od 3. mjeseca...još cijelo vrijeme brijem da smo debeli a pedica veli da mi je dijete gracilno.
Opet je bila oduševljena platnenim pelenama, a na moje da još dojimo dobila sam nešto kao super kad možete podnijeti ..valjda sam očekivala medalju...
danas smo u Naturinu kupili cipelice za 200 kn ali,zadnji broj 23 koji nam je too veliki ...nema veze , stvarno su super - ako ništa imat će super papuče za zimu..
pikulice, dobro da si me sjetila - moram potražiti naš S&S ..nosila sam je u Rim , ali tamo u svakom restoranu imaju stolice za djecu![]()
pod- u boravku imamo neki vuneni..kod Naje u sobi puzzle ..u jednom dijelu boravka imamo igraonicu - trenutno samo parket ali, za jesen bih kupila neki - može i sintetički ali kvalitetniji - tu ti je cijena onda skoro ista ..
Kalebiću puse ozdravilice..
mi u pon. trebamo vaditi krv i dati urin..mislim , da li je to neophodno- zbog željeza...ne znam.. puse svima i neka dođe sunce..

...
..mislim , da li je to neophodno- zbog željeza...ne znam.. puse svima i neka dođe sunce..