-
Hej proljetnići...
Mi danas nismo mogli više biti u kući i šetali smo po kiši. Nuri sam stavila kišnu navlaku na kolica a ja sam uzela kišobran. Otišli smo do novog stana, koji je cca 10 min pješke od mojih, gdje smo još uvijek jer još nismo preselili. Prijavljujem da je Nura prvi puta pajkila u svojoj sobi... :D Nekih cca 20 min. čakl!!!
Jučer je uzela svoju prljavu pelenu nakon presvlačenja i otišla sama i bacila je u koš. Ja sam bila oduševljena i vikala sam joj bravo, malena je skužila da je to nešto super i onda je mrvičak sve od reda nosila i bacala u smeće... ključeve, papuče itd. Valjda je moja reakcija na početak dječje urednosti ipak bila preburna
.
Što se tepiha tiče, ne znam kaj ću. Možda na kraju ipak uzmem neki tanji vuneni tepison, ali ne onako od zida do zida već neki manji da ga mogu često provjetriti i isklofati. Mi u dn. imamo tepihe u kombinaciji svila-vuna i super su za održavanje, ne vidi se na njima prljavština
, ali se dosta kližu i nisu mi baš praktični za njenu sobu, al bumo vidli...
Puse svima i da izdržite ove kišne dane, prognostičari najavljuju ponovo ljeto! Jupii!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma