-
Bok zene
ja sam luuuuuda od ovog nespavanja
Patrik je budan svaku večer bar do 23 :shock: i tako u nazad tjedan dana. Ne nazirem kraja tome. Ne volim ni misliti o svojim osjećajima tamo iza 22 jer su ne lijepi. Fizički i psihički sam na minimumu u to vrijeme.
Stvarno, nije da me to brine nego me nervira.
Dizemo se ili u 7 ili u 8 pa cijeli dan jurimo, igramo se, divljamo po stanu, parku, igralištu, haustoru (da, da... večeras smo malo šetali gore dolje, pa ispred haustora, sve negdje oko pol 10).. i umoran je. Ali ne! Nabrijan 100 na sat i nema šanse da ode normalno spavati poslije kupanja, kao do sada. Ma bljak faza.
I nek mi niko ne veli da je to jednostavno jer to samo znači da nije upoznao Patrika. Obožavam ga i stvarno je genijalan, ali nije ni malo jednostavan. Nema s njim odmora, kuhanja ručkova, odlaska na wc, pijenja bilo kakve kave pa čak ni stoječki... samo totalna interakcija, spika, igra, bilo kaj. Ne jednostavno, jer mu se to ne sviđa, nego, kajjaznam, gradnja duuugačkog vlaka od legića, ili čitanje izmišljene priče iz slikovnice ali ne bilo koje.. pa rolanje po stanu, dok on trči ispred mene i umire od smijeha, ili da ga držim na rukama i rolamo zajedno (mislim, fakat, još bu mi neko zval plavi telefon) .. klopanje sve hrane samostalno inače.... i tak. Dok se kupa - najčeće stoji. Sam pušta vodu u kadu, pa se zeza i šprica naokolo. Ima još toga, ovako napisano zvuči mi čak sve ful zabavno, ali velim, iza 23 sata je sve to Adams femili....
Za kraj, imamo krasnu vijest!!
Patrik je danas prvi put piškio u tutu! I to stoječki! (nema šanse sjedečki, jer tako ni tata ne piški
)
Odoh, došao MM s posla. Konačno..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma