-
Buffy, gledam slike napreskokce i što da ti kažem, a da već ne znaš? Djevojčica ti je med medeni, zaista je divna.
Ona slička na kojoj spava na psiću mi je za staviti na zid.
Tiwi, posve te kužim u vezi nespavanja, imaš podršku od supatnice. Patrikov opis je opis moje Fione, točno tako mi je bilo s njom. Nikad ni mrvice odmora, samo akcija, akcija i akcija. Čestitam na tuti!
Pikulica, čestitke na samostalnim koracima!
emira, mi u dječjoj sobi imamo tapison od zida do zida i to mi se čini odličnim rješenjem, jer ne moram brinuti sjede li na podu, imaju li papuče i slično.
Dia, posve te kužim za turiste, i u Zg se može svašta vidjeti (ne nužno među strancima).
Da vam napišem par riječi o Flori. Ona već jako dugo SVE kuži. Recimo, kad Fiona sjedi na zahodu i "čeka drekec"
, Flora kida wc-papir i njime briše zid ili vrata, što joj već kažem da briše. Jučer joj kažem "ajde uzmi papir i odi k tati u kuhinju obrisati zid" i mala lijepo uzme papir, ode ravno u kuhinju i počne brisati zid.
Danas je bila sa mnom u dnevnoj sobi, a mm u dvorištu. Dam joj u ruke nekakvu igračku i kažem joj "odi to pokaži tati" i ona se lijepo okrene i špura tati u vrt.
Takve stvari se ponavljaju stalno, nekoliko puta dnevno, već toliko dugo da im se ni ne čudimo.
Recite, koje stvari, a da nisu igračke, su vašim malcima drage? Flora se obožava igrati kvačicama (štipaljkama). Ima ih po cijeloj kući, svugdje osim na balkonu, pa kad moram objesiti veš skupljam po sobama jednu po jednu.
Tmuran mi je ovaj vikend, nadam se da će nam se vrijeme proljepšati. Pusa svima!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma