-
Buffy Eneica je med!!!
Tiwi suosjećam!
Kod nas je situacija slična. Zaspe dosta rano, u prosjeku 21.00-21.30 ali je uspavljivanje teška muka!!!! Ja izađem iz sobe kao da sam bila na bojnom polju! Obično bi ona popila bočicu, a ja ležala pored nje na krevetu, malo nbi me dirala po kosi i onda bi se okrenula prema meni zagrlila me, zažmirala i zaspala. A sada horor... okrene se 50x u minuti, čupa me, lupa, grize, ljubi... onda zažmiri i umiri se a ja mislim da je zaspala ali čim se pomaknem za milimetar ona se pomiče zamnom. Glava joj je čas gore čas dolje, i krevet od 180 širine joj nije dovoljan za njene akrobacije. Uspavljivanje tako traje min 30 min. Nakon što zaspe obavezno je jedno buđenje u razdoblju od cca sat vremena nakon što zaspe i to uz dernjavu i suze (ja to pripisujem zubima). Kad prođe taj krizni period spava bez buđenja do cca 7.30-8.00!!! Bar to!!!
Inače... mi smo danas opet pješačili. Pješke do City centra i nazad. 40 min brzog hoda u jednom smjeru i natrag. Sada me malo tabani bole ali super se osjećam. Nura je cijelo vrijeme bila u kolicima, kao bubica. Kad se malo uznervozirala, pažnju sam joj zaokupila rižinim krekerima.
Nova joj je fora ubacivanje veša u perilicu i suđa u suđericu. Ne mogu vjerovati kojom brzinom upija sve oko sebe, mala spužvica. Još uvijek traje faza ponavljanja svake zadnje riječi u rečenici koju neko izgovori.
Kad ju pitaš "Šta si ti tatina?" ona odgovara "piceza" (princeza). Ja mrzim ta stupidna pitanja koja roditelji postavljaju djeci kako bi djeca demonstrirala svoje govorničko umijeće, ali "piceza" zvuči naprosto neodoljivo...
Evo i par naših fotki sa seoskih praznika...
http://public.fotki.com/emira81/nura-kozarac-bih-72007
(neka me netko pouči kako da stavim samo url sa nekim nazivom bez ove divovske kobasice...
)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma