Zaboravih - tvoja Nura ima iste ciciban cipke kao moja Fiona.![]()
Zaboravih - tvoja Nura ima iste ciciban cipke kao moja Fiona.![]()
Hvala.emira prvotno napisa
Meni je Nura premedena na onoj fotki gdje spava. Tako slatko opusteno![]()
Vidi vidi i Sanja je istu izdvojila.
Dakle Emira nezahvalnice jedna. Nasa uspavljivanja traju i po sat vremena oduvijek i to uz cicanje. Bio je jedan period zimus kad ju je tata mogao uspavati u roku od 30 minuta. Sad smo opet na podugackim akrobacijama po mami svojoj. Kad napokon zaspi oko cca 22h onda spava do 24 pa se ja prebacujem u krevet i cicamo do jutra uz povremeno spavanjeemira prvotno napisa
Naravno krivimo razne zube i faze i fazice.
Danas smo bili na izletu na vikendici pa je evo zaspala vec nakon 45minuta borbe po krevetu.
Sanja hvala na uputama!
Buffy 30 min je minimalno, obično to traje i puno duže...
Večer!
Evo mene za kompom prije ponoći :D
Malac spava, danas smo imali opako aktivan dan pa se izmorio dodatno. Zato sam ja stigla vidjeti vaše lijepe sličke.
Enea kao i uvijek, slatka ko bonkasA Buffy kaj se tiče frke oko vražićka i nepodopština - mogu ti reći samo bit će super sonično. Svakim danom sve više
![]()
Super vam je bilo na morenu, a i meni je ona slika s pesonjom genijalna.
Emira i vaše su slike fora. MA super su mi klincoberi.
Buffy mi ote riječ iz usta (ili slovo s tipkovnice) o uspavljivanju. Nemrem si ko prvo zamisliti da traje kraće od pol sata, a drugo - onih 7 do 8 sati spavanja u komadu mi je totalni SF. Kak bi rekla moja mama - naspavat ćeš se za 10 godina(naime nas je bilo troje djece).
Joj cure, tako bih voljela još jednu bebuljicu.... baš baš jako![]()
No, za kraj, puuuno vas ljubimo i pokazujemo nekoliko slikica čisto da vidite kako to izgledaju Patrikovi veseli dani..
mali u akciji
Bok cure!
Super slikice i super slatka dječica!
Sanela Baš mi je drago kaj uživate na bicevima. Mi smo svi već postali ovisnici,a tako možemo vidjeti puno bagera. (lud, lud za kamionima i bagerima, toliko da ih sanja).
Sanja Kaj se tiče igračka-neigračka -Luka obožava čistiti.Tako da mala metlica je samo njegova i nanaša je po stanu non-stop. Prepoznajemo se i suosjećamo za kvačice.
Inače htjela sam vam se samo potužiti kako je Luka nedruštven. Jučer smo bili na nekom rođendanu i tamo je bilo dvoje djece (curka 11 mj i dečko tjedan dana mlađi). Dakle, Luka se boji curke jer ona vrišti i dere se. Dečko ga gurne, on se povuče ili trči nama. Drži nekakva dva koluta u ruci, a dečkić mu otme jedan, a on mu još pruža i drugi. Na kraju ih je odlučio ignorirati, uzeo knjigicu, sjeo i čita.
Iako ta djeca nisu niš posebno gruba ili napadna, naspram njih tako je nježan. Ne znam kaj će biti kad krene u vrtić, sve me strah.
Tiwi Kako je pravi baby boom oko mene i ja počela intenzivno željeti bebu![]()
A sada natrag na posao. Pozdrav svima!