Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 155 od 155

Tema: DPP 2006. (7. dio)

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zaboravih - tvoja Nura ima iste ciciban cipke kao moja Fiona.

Buffy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj emira prvotno napisa
    Buffy Eneica je med!!!
    Hvala.
    Meni je Nura premedena na onoj fotki gdje spava. Tako slatko opusteno
    Vidi vidi i Sanja je istu izdvojila.

Citiraj emira prvotno napisa
    Tiwi suosjećam! Kod nas je situacija slična. Zaspe dosta rano, u prosjeku 21.00-21.30 ali je uspavljivanje teška muka!!!! Ja izađem iz sobe kao da sam bila na bojnom polju! .....Glava joj je čas gore čas dolje, i krevet od 180 širine joj nije dovoljan za njene akrobacije. Uspavljivanje tako traje min 30 min. ...... Kad prođe taj krizni period spava bez buđenja do cca 7.30-8.00!!! Bar to!!!
    Dakle Emira nezahvalnice jedna. Nasa uspavljivanja traju i po sat vremena oduvijek i to uz cicanje. Bio je jedan period zimus kad ju je tata mogao uspavati u roku od 30 minuta. Sad smo opet na podugackim akrobacijama po mami svojoj. Kad napokon zaspi oko cca 22h onda spava do 24 pa se ja prebacujem u krevet i cicamo do jutra uz povremeno spavanje
    Naravno krivimo razne zube i faze i fazice.
    Danas smo bili na izletu na vikendici pa je evo zaspala vec nakon 45minuta borbe po krevetu.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sanja hvala na uputama!

Buffy 30 min je minimalno, obično to traje i puno duže...

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Večer!

Evo mene za kompom prije ponoći :D

Malac spava, danas smo imali opako aktivan dan pa se izmorio dodatno. Zato sam ja stigla vidjeti vaše lijepe sličke.

Enea kao i uvijek, slatka ko bonkas A Buffy kaj se tiče frke oko vražićka i nepodopština - mogu ti reći samo bit će super sonično. Svakim danom sve više
    Super vam je bilo na morenu, a i meni je ona slika s pesonjom genijalna.

Emira i vaše su slike fora. MA super su mi klincoberi.

Buffy mi ote riječ iz usta (ili slovo s tipkovnice) o uspavljivanju. Nemrem si ko prvo zamisliti da traje kraće od pol sata, a drugo - onih 7 do 8 sati spavanja u komadu mi je totalni SF. Kak bi rekla moja mama - naspavat ćeš se za 10 godina (naime nas je bilo troje djece).

Joj cure, tako bih voljela još jednu bebuljicu.... baš baš jako

No, za kraj, puuuno vas ljubimo i pokazujemo nekoliko slikica čisto da vidite kako to izgledaju Patrikovi veseli dani..

mali u akciji

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Bok cure!

Super slikice i super slatka dječica!

Sanela Baš mi je drago kaj uživate na bicevima. Mi smo svi već postali ovisnici,a tako možemo vidjeti puno bagera. (lud, lud za kamionima i bagerima, toliko da ih sanja).

Sanja Kaj se tiče igračka-neigračka -Luka obožava čistiti. Tako da mala metlica je samo njegova i nanaša je po stanu non-stop. Prepoznajemo se i suosjećamo za kvačice.

Inače htjela sam vam se samo potužiti kako je Luka nedruštven. Jučer smo bili na nekom rođendanu i tamo je bilo dvoje djece (curka 11 mj i dečko tjedan dana mlađi). Dakle, Luka se boji curke jer ona vrišti i dere se. Dečko ga gurne, on se povuče ili trči nama. Drži nekakva dva koluta u ruci, a dečkić mu otme jedan, a on mu još pruža i drugi. Na kraju ih je odlučio ignorirati, uzeo knjigicu, sjeo i čita.
    Iako ta djeca nisu niš posebno gruba ili napadna, naspram njih tako je nježan. Ne znam kaj će biti kad krene u vrtić, sve me strah.

Tiwi Kako je pravi baby boom oko mene i ja počela intenzivno željeti bebu

A sada natrag na posao. Pozdrav svima!

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •