Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Upala mjehura

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Upala mjehura

Od prije par dana lagano me boli mjehur i dolje dok mokrim. Jučer sam pošla kod dr, dala mi je antibiotike ali kasnije sam primjetila da mi je bol slabija pa nisam ni počela piti tablete. Danas isto lagano ali osjećam. Inače nisam protiv antibiotika nego mi nema smisla piti ih ako ovo može proći s nečim drugim. Postoji li kakvo drugo rješenje? Pijem Uvin čaj i to je sve. Homeopatiju mi nemojte preporučivati jer živim u pripizdini gdje većina stanovnika nije ni čulo za to, kamoli da se netko bavi s tim.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Uvin čaj u velikim količinama, i izbjegavati kisele napitke, ILI Čaj od brusnice + kiseli napitci.
    Ja bih bez obzira napravila urinokulturu i onda prema njoj postupila vezano za antibiotik.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dobro ti je Anemona rekla, ja bih isto tražila uputnicu za urinokulturu. Ne znam zašto ti je liječnica dala antibiotik dok ne zna koju bakteriju imaš i koji će antibiotik djelovati (ako uopće imaš bakteriju).
    Mislim da na intimnoj njezi žena imaš istu temu, uglavnom, pij puno tekućine, možeš i običnu vodu (da se ispiru mokraćni kanali), uz ovo što ti je Anemona napisala, još ću ti savjetovati da smanjiš kavu (ako ju piješ). Otkako sam prestala piti kavu, uroinfekcije su mi se značajno smanjile (u kavi je neka supstanca koja pogoduje razvoju bakterija u urinarnom traktu, ne znam točno koja). Ako ne možeš prestati, probaj bar smanjiti kavu dok traje upala.
    Utopli se (zamotaj vestu oko leđa i trbuha kad god možeš).
    Ljeti jedi lubenice, odlične su protiv upala i općenito su dobre za zdravlje urinarnog trakta.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moja svekrva koristi Urosal Lady i kaže da joj je to ok (ima iste aktivne tvari kao uvin čaj).

I utopli se kad kopaš po zemlji. Mene je to znalo uhvatiti ako bih se preznojila na gruntu.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala vam na savjetima. Ovo mi je inače drugi put u životu da sam dobila, nemam baš iskustva s tim stvarima. Ipak sam počela piti antibiotike jer me je bolilo jače.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •