Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: MAKA - terapijska igraonica za djecu iliti .....

Datum pristupanja
    May 2006

Početno MAKA - terapijska igraonica za djecu iliti .....

..... centar za poboljšanje pokretljivosti djece i odraslih.

Moj Filip je mali vježbač zbog hipotonije i to osobito gornjeg dijela. Prije MAKA-e bili smo na nekoliko cijenjenih i uvaženih mjesta, ali ovdje smo se preporodili. Nakon njihovih tretmana rezultat je vidljiv odmah. Radi se po pravom Bobath konceptu, što je djeci jako prihvatljivo, tako da u principu djeca i ne plaču.

To je mjesto stvarno za svaku pohvalu. Sada već rade na dvije lokacije - u Črnkovcu i Velikoj Gorici.

Princip je da se naručite, obavite prvi pregled i onda odlučite koliko često želite dolaziti na vježbanje. Druga varijanta je da po pokazanim vježbama radite sami s djetetom doma i dolazite u dogovorenim vremenskim razmacima po nove vježbice. Tretmani nisu astronomski skupi i mi smo se odlučili ići tri puta tjedno + rad doma. Vrlo isplativo obzirom na rezultat - odličan.

Stavljam vam i link http://www.maka.hr

Svi fizioterapeuti koji tamo rade su odlični, a radove Gordane Vešligaj možete pročitati i na http://www.dijete.net/ u rubrici Djeca s posebnim potrebama.

morena24 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ovo mi se cini super. bas trazim gdje se privatno moze vjezbat po bobath metodi. samo nam je VG malo daleko.

HM, da li znas mozda ima li sta i zagrebu bas gdje se moze vjezbat na taj nacin.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno pohvala

Također stojim iza svake pohvale iste...
    I uvijek sam se pitala ZAŠTO ih nismo otkrili ranije???!!!
    Sve pametne i efikasne stvari u smislu vježbanja, razgibavanja, vježba mozgovne gimnastike, dubinske propriocepcije naučili smo kod njih...
    I užasno mi je žao što smo 120 km od njih i ne možemo i dalje putovati!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •