ja se zaista ne sjećam da je itko rekao da mu je ok da se netko omamljuje na radnom mjestu odnosno u prisustvu djeteta?
ja se zaista ne sjećam da je itko rekao da mu je ok da se netko omamljuje na radnom mjestu odnosno u prisustvu djeteta?
meri78 je napisala/o:
Citat:
na nekog jedan joint djeluje tako da mu je muka, da ne zna za sebe slijedećih dva sata, a na netko može takav i riješavati zadatke iz matematike. vjerujem da se nitko tko ima dijete u sobi do neće baš ići napiti/napušiti tako da ne zna za sebe i da ne može, u slučaju da se dijete probudi, otići ponovo uspavati to dijete. svi znamo da su nam se prioritet s tim što smo postali roditelji promijenili i da je dijete na [/b]prvom mjestu[/b]. pa vjerujem ako roditelj shvati da u tim trenutcima jedno isključuje drugo da će odabrati zahtjeve svoga dijeteta, pa makar više nikad ne popio koju ili zapalio.
Samo potpisujem!
na temelju napisanog,naša Trudnica mi djeluje zbrkana,zbunjena i pomalo nesvjesna situacije.treba odrediti prioritete,puuuno pričati s mužem(ne prijetiti odlaskom i sličnim),jedan razgovor teško da će sve riješiti.
držim fige da uspijete.
i nikada,nikomenemoj dopustiti da te vrijeđa,omalovažava i šalje u K....
bez obzira na travu i ostalo o čem se burno raspravlja,tvoj suprug bi te trebao cijeniti i ako ništa znati pristojno razgovarati s majkom svoje djece.
evo mene napokon...
na kretno sama ali probati ću napisati što više, vidim da kretke izjave se krivo protumaće
prvo problem...
ostala sam trudna da g anisam dobro poznavala...
desi se svakome pa i meni... prije sam osuđivala takve cure.. a sada sam kuš jer mi je isto...
kada se zaljubiš ne vidiš ni prst pred nosom
2. nisam se trebala udati... ali eto... udala sam se jer ga volim i jer sam ga i tada volila kao i sada
3. kada sam došla iz bolnice bio je bolji tat anego ja mama...
i hranio ju je i prematao i nosao... i to mu nikada neću zaboraviti
4. otišla sam na more kako bi daleko od svega razgovarali i smislili načni da nastavimo s brakom
ide sad... javim se
Pa ne mogu vjerovati u što se ovo izrodilo, a ja išla topic tražiti na jednoroditeljske i čudim se gdje je nestao???
Nešto sam stigla pročitati, nešto sam preskočila, mogu samo reći da sam na neke izjave ostala :shock:.
Btw, a ja mislila da je trava odavno out i da još samo pokoji dinosaur duva...![]()
Sada mogu samo potpisati stavove Sonje3333, žao mi je što sam preskočila raspravu....
Evo vidiš trudnice, dok te nije bilo, ovdje je bio totalni raspašoj, ukoliko imaš potrebu još razgovarati o svom problemu, ja bih ti savjetovala otvaranje novog topica na jednoroditeljskim, a možda je bolje da ovaj ignoriraš.
:?
a zašto na jednoroditeljskim - kad je s mužem?????????????????
imaš pravo sorci, poanta je bila da otvori novi topic, rakla sam na jednoroditeljskima jer je ovaj topic tamo bio otvoren...bez drugih aluzija.
otvoren je drugi topic,no s drugim problemom :/
:/
pa ja se tog ne sjećam :/ ... ja ga gledam na izazovima roditeljstva...fritulica1 prvotno napisa
nisam mislila na nikakve aluzije, nego na to da jednoroditeljske nisu po defaultu podforum za bračne probleme.
aj dodaj koju fritulicu....![]()
![]()
...a luda si...![]()
![]()
vi ih ustvari i nematesorciere prvotno napisa
![]()
otkud ti to? probaj se svađat sama sa sobom, pa da vidim kolko ćeš izdržati!ronin prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Kakvog li izvitopirenog topica...nije ni čudo, s obzirom na temu. :/
Ja se svađam sama sa sobom bez obzira što imam muža.A što se tiče trudnice nemogu ništa pametno reć nije me to "gonilo".Sretno joj bilo , ma šta odlučila.
izvitopirenog=izvitoperenog
djeluje i na mene...![]()
Ukratko..temu necije licne dileme ste skrenuli na pitanje o roditeljskoj odgovornosti i drogama. Ono sto ova zena treba presabrati je kvalitet svog braka, zivota sa tim covjekom, njegovim odnosom prema djetetu koje imaju. Ocito je da on ima odredjene probleme..ukoliko ih je spreman priznati, onda je spreman i da ih ispravi. Teze je kada se osoba nalazi u nekoj fazi negacije, tada se svaki pokusaj komunikacije odbija od zid.
Ona sama treba presabrati, da li zeli i vrijedi boriti se za opstanak braka. Nije dala dovoljno informacija o svom braku i odnosima, da bi iko od nas mogao upucivati konkretnije savjete, sem onih koje ste dali u pocetku, da se nista ne odlucuje u panici i rastrojstvu, nego mirne glave.
Sto se tice razgovora o travi..pa vecina je nas imala odredjena iskustva s njom i sigurno ce svako svoje misljenje bazirati na licnom iskustvu. Ali ne treba tako.. Kao sto ni alkohol ne djeluje isto na svakog covjeka tako ni ove vrste laksih droga. Takodjer nije tacno da ona ne stvara ovisnost. Kod odredjenih ljudi da..stvara je, u ovom ili onom obliku. Nedovoljna dnevna doza i moguce se reakcije pretjerane iziritiranosti, nervoze, rastrojstva itd..itd..
O stetnim posljedicama ne treba govoriti, jer cim se kaze ovisnost..postoji negativna konotacija
Bez obzira koliko postujem neke licne stavove tipa ''ronin'', koja je dovoljno iskrena i samouvjerena da kaze sta radi i sta misli, toliko smatram da uvijek, ali uvijek mora postojati doza opreza pri stvarima koje bi mogle krenuti ''naopako''.
Dakle, zapaliti joint na balkonu jedne mirne veceri nakon sto se ukucani ''smire''..pa ok..
Ali sta je sa nepredvidjenim situacijama? Sta je sa mogucom nepredvidjenom reakcijom tvog tijela, koja se nikad do tada nije desila? Iznenadnom nezgodom ili situacijom izazvanom trecom silom..
nabrajam..ali nadam se da se shvata poenta.. a to je da oko nase djece..nikad nije dosta opreza i prisebnosti. Nisam hipokrata ni licemjer..svi se mi trebamo i moramo opustiti..pa zasto ne u momentima kada su nasa djeca u sigurnim rukama..recimo kod nasih roditelja ili vec nekoga kome ih mozemo ostaviti na par dana.
Jer mi smo dovoljno zreli da donosimo odluke koje se ticu nas, ali nisu oni..nasa djeca.
To je to![]()
Jedna od stvari koje sam naučila tijekom života( pogotovo fakulteta) da se je najlakše okrenuti i otići, problem se treba riješiti... uhvati se u koštac s njim...
moj muž ima neke traume iz djetinstva, adolescencija i ima komplekse...
vjerojatno kao i svi mi,ovisi tko u kolikoj mjeri...
on se s tim nosi na ovaj načim ( pušenjem trave)... ja na drug način.. vi na drugi...
stvar je u tome da kod njega trava ne radi ništa...
Jer ako ja nisam doma,a on puši kada se vratim ja jedino po mirisu mogu skužiti jel je pušio ili ne...
Cure, javit ću vem se jer je on u blizini...
ovo zvuci kao zona sumrakatrudnica prvotno napisa
![]()
Jednostavno ne želim da on zna da ja po forumima pričam o njemu i našem braku....
Od kada sam s njim u braku upoznala sam puno ljudi koji puše ili koriste neke druge droge.... to su sve ljudi koji imaju GADNIH problema sami sa sobom...
oni na taj način bježe sami od sebe... kukavice su!
saznaj koje, prosurfaj moguća riješenja i polako pričom mu daj snage da se suoči s prošlošćutrudnica prvotno napisa
s kompleksima je lakše: svaki dan daš mu neku malu potvrdu da je dobar (vezano za koplex)
u malim dozama, svaki dan, i za sitnice, ne smije skužiti
kap po kap
Trudnice ljubav je jaca od razuma. On je s tobom jer si ti za njega jaka i razumna i on to zna. Neki se ljudi boje toga u sebi pa se drze razumnih. Ti dobro utjeces na njega i on to zna, sad vise nisi u potpunosti koncentrirana na njega, imas dijete, a drugo je na putu. On te pokusava zastiti tako da te ne opterecuje sa sobom i eventualnim problemima, a s druge strane te ipak opterecuje svojim ponasanjem i navikama.
Zdravije bi bilo za njega da se bavi nekim aktivnostima koje su ga prije cinile sretnim, a vezane su za prirodu na ovaj ili onaj nacin.
Sretno u svemu!
Nisam citala kompletnu raspravu na topiku jer nekako nisam stigla...
mozda bi pristao da zajedno potrazite pomoc?
Flower, mislim da bi tako nešto bilo najbolje napraviti...Najprije treba vidjeti koliko on duva, dakle ako svaki dan rola jointeve i ako uvijek uz sebe ima travu, onda je on ovisan, koliko god se ovdje govorilo kako od trave nema ovisnosti. Nadalje, ako njegovi prijatelji konzumiraju jače droge, lako je moguće da ih konzumira i on, a prešućuje...
Ma šta je dobar, samo sjedi i duvasvaki dan daš mu neku malu potvrdu da je dobarIskreno, trudnice, moje je mišljenje da ti svojim snagama nećeš njega promijeniti, može ti se dogoditi da potrošiš volju, ljubav, vrijeme, a on još uvijek na istom mjestu, sjedi i duva...Osim toga, misli na svoje dijete. Teško ćeš sama (uz pomoć svoje snage i ljubavi) riješiti ovaj problem. Probaj ga nagovoriti da potraži stručnu pomoć...
![]()
fritulica i flower, cini mi se da trudnica sve to zna, medutim....
Iako se slazem i sa vama ipak mi se cini da ona sada prvo treba "odraditi" trudnocu...
Mozda jedna duhovna pomoc ne bi bila na odmet, ako je izvediva...
Kada smo kupili drugi auto ( treći u godini dana), on je rekao ovaj auto služi za liječenje mojih komplekasa...mali ,nabrijan... bla bla bla
Odrastao je bez oca, mama mu je stalno radila kako bi prehranila 3 djece, bake su ih hranile ( ne odgajale)... manjak novaca, ljubavi ,poštovanja i tko zna što još ( za te stvari mi je priznao)
On puši SVAKI dan ( osim 10 dana kada smo bili na moru), ne uzima ništa drugo jer sam ja previše aždaja pa se ne usudi( kako ovo glupo zvuči)...
-ima stresan posao
-nije nam do kraja riješeno stambeno pitanje
- drugo dijete na putu a s prvim još nismo " na konju"
- njegovi mene ne prihvaćaju
-ja ne razgovaram s njegovom bakom
- ja imam svoj stav ( makar se to čitajući ovaj topić ne vidi) i ne dam da se manipulira samnom...
sve su to sitnice s kojima se on ne može ili ti ne žeili nositi...
nije ni svejdno ako nemaš od kuda platiti kredu ili otići u trgovinu...
a jednom smo razgovarali... otvoreno i je rekao kako ne želi život bez mene i male, da on ne želi živjeti kao prije,da mu ne fale izlasci i opijanja.... i da ne bi bio sretan...
tada sam ja potaknula tu temu jer smo bili u jako dobrim odnosima i pitala sam ga jel bi bio sretniji kada bi se rastali...
Znam da mu je stalo do nas...
Promijenio se je on jako, ali eto nitko ne može biti savršen...
Razgovarali smo opomoći ( da ide psihologu) ali to je još status Q
Trebat će vremena da se promijeni... da sve sjedne na svoje mijesto... ali teško je kada nemate snage za sebe.. a kamo li za druge
nije mi jasno - jedan od problema je manjak love (nema za kredit i za u trgovinu) i onda to što ima potroši na svoj "bijeg"![]()
I ovi svi gore problemi koje si navela čine živote sigurno više od pola ljudi koji borave na ovom forumu...
Trudnice, imaš pp!
treći auto u godini dana...Hady prvotno napisa
![]()
Ovom rečenicom nisam htjela pametovati, već reći samo da su to svakodnevni problemi svih nas, ništa nerješivo..... i svaka tebi čast kad se sa svime time nosiš i još pokušavaš njemu pomoći.... duboko se nadam da će i on shvatiti da niste u bezizlaznoj situacijiHady prvotno napisa
Meni nije na kraju uopće jasno koja tebi pomoć treba?Osim trave svi smo većinom u nekim sličnim problemčićima (doduše mi ne kupujemo tri auta u godini)Pošalji ga u komunu na odvikavanje!!
I ja kažem, samo ne znam postoje li komune za odvikavanje od prečestog kupovanja auta? :?sandra123 prvotno napisa
trudnica prvotno napisa
![]()
Malo ste mi zbrkani.
Posložiti prioritete u životu,pa onda djelovati.
Znam da svi imamo iste probleme, znam da se rijetki od nas/njih kupaju u lovi...
Da objasnim to kupovanje auta...
1 smo kupili kada smo se doselili u naš brlog jer nije u centru grada pa ne možeš bez auta, možeš ali opet...košta je 2 000 €
onda smo ga prodali za iste novce poznatim ljudima jer je nama trebao veći... i sigurniji... mužu je narasla plaća, da dobila posao i kupimo novi...
i onda problemi oko odlaska na posao jer ja moram imati auto za posao, a on mora radi svog posla i male i tako naletimo na naki "dobar" auto za sitnu lovu i kupimo... tako da sada imamo dva auta... vjerujte ništa specijalno!
Meni nije na kraju uopće jasno koja tebi pomoć treba?
Treba mi savijet ako netko zna kako prodrijeti razgovorom do njega, do njegovih problema i objasniti mu da mu to u životu ne treba!
P.S: Pita on mene danas jel može večeras kod frenda gledat utakmicu? ( a popodne na kavi njegov brat priča kako bi mogli kod tog frenda gledati utakmicu i napušavat se ,da su se oni jučer razvalili da su jedva došli kući)
Ja kažem da bi mi smetalo da se on ide napušavati a da ja OPET ostanem sama doma s silkom ( kćer) te da mi nije jasno to napušavanje svaki dan po par puta i on šuti.... i opet krene neka rasprava o nekim ljudima bla bla bla i opet se on vrati na početakrazgovora i kaže da je u redu da on ostane s nama doma.
ja tipkam vama a on gleda tekmu... silko je kod bake ( planirali smo obavit braćne dužnosti ali baka je došla 10 min prije utakmice..
![]()
Moje skromno mišljenje je da je tvoj suprug, trudnice, nedorastao situaciji u kojoj se našao, tj. koju je zajedno s tobom stvorio, a ti pokušavaš hendlati situacijom i za sebe i za njega, i to ne baš uspješno.
Izgleda da TM može uspjeti kad se potrudi ( 3 auta promijeniti u toku godine dana nije baš samo tak :?). Mogao bi biti bolji suprug i otac kad bi imao pravu motivaciju, a očito mu dvoje djece nisu dovoljna motivacija.
Sad nastupa preispitivanje samih sebe, kako želite nastaviti dalje, koje su vaše realne sposobnosti za ostvarenje zajedničkih ciljeva (prije toga ih naravno trebate konkretizirati, jer sve mi se čini kod vas dvoje je sve nekako u zraku).
Ovo što spominješ teško djetinjstvo, naporan posao, svakodnevne probleme i neslaganje sa članovima familije... ma draga moja svi to imamo, neki više neki manje, ali nismo više djeca i ne možemo se izvlačiti na neshvaćenost u pubertetu ili šamar dobiven od oca/majke... kad kreneš u avanturu roditeljstva, zaboravi na izgovore, digni glavu i djeluj kroz život odgovorno i mudro.
Slobodno daj TM-u da pročita tvoj topic, ako ima imalo soli u glavi neće se naljutiti, nego će se zamisliti nad vašom situacjom i nadam se promijeniti ono što vas koči da budete sretni, svi četvero.
A ako te ismije zbog tvog pokušaja da dobiješ životne savjete od ljudi koji su (možda) prošli slične situacije, onda se ti trebaš ozbiljno zamisliti da li je to zaista život kakav dalje želiš pružati svojoj djeci, i naravno sebi.
Što misliš koliko mu vremena mogu dati dvoje male dječice koje trebaju zaštitu, ljubav i sigurnost roditelja koji će ih osnažiti za borbu zvanu ŽIVOT???Znam da mu je stalo do nas...
Trebat će vremena da se promijeni... da sve sjedne na svoje mijesto...
Trgnite se, ako ne oboje onda barem ti.
Pusa hrabrilica![]()
trudnica rekla si da ste razgovarali ,da si mu prijetila da ga ostavljaš,i da te ozbiljno shvatio.
A sad opet po starom?Ko pubertetlija kad žica mamu da ga pusti van?
Meni se čini da te draga nije ozbiljno shvatio.Samo je čekao da se oluja smiri....
Međutim,to nije obična bračna svađa,vi imate ozbiljan problem.
Čovjek koji svaki dan puši travu imaproblem,a ti ga draga moja nećeš riješiti sama.
Koji god uzroci bili,on od njih bježi.
zato mu treba stručna pomoć,i to bi trebao biti tvoj sljedeći korak.
Hoćeš ostati u braku sa mnom i riješiti probleme?Izvoli,poduzmi nešto.
I nemoj da on osjeti da ne misliš ozbiljno,jer nekako imam osjećaj da je prošli put bilo tako. :/
trudnice, lako ja nama pametovati ali ti zivis s njim.
moje misljenje: ti ne mozes bez njega ali ni s njim dok je takav
on ne moze bez tebe :/ ali ocito ni bez trave i nije je se spreman odreci zbog tebe i djece
na papiru je,sama kazes, drugacije nego u stvarnom zivotu ali SAMO JEDAN RAZGOVOR nikako nije dovoljan i svi ti razlozi nisu opravdanje za takvo ponasanje, viruj mi da je moja situacija u obitelji gora pa ni ja ni MM ne pusimo (MM nekad je, i vise od toga)
dobro razmisli sto zelis od zivota i jeli to takav zivot koji trenutno zivis...
Mislim da vas OBOJE trebate razgovor sa nekim tko to stručno radi bračno savjetovalište recimo ili slično mjesto. Ti očito nemaš dovoljno ni snage ni ozbiljnosti da sama riješiš tu situaciju ,a za njega stvarno treba stručni razgovor.Mi ti možemo biti podrška ali mi se kroz ove postove ne nazire konkretna pomoć koju stvarno trebaš što prije.
Ne želim se miješati u tuđe obitelji, ali što više razmišljam o tvojim posotvima, trudnice, sve mi se više čini da ste oboje pomalo neozbiljni i da ćete teško krenuti u pozitivnom smjeru bez pomoći "izvana" (bračni savjetnik, psiholog). Mi ovdje možemo ti dati podršku i savjet iz vlastitog iskustva, ali morate vas dvoje stati na loptu i kao odrasli ljudi dogovoriti kako ćete dalje, jer ovakav život kakav imate ne vodi ka dobromu. Samo je pitanje vremena kad će se pukotina početi proširivati.
Sorry ali ovaj tvoj komentar za mene je dokaz moje tvrdnje da nije samo TM neozbiljan, očito se i tebi lako šaliti na vlastiit račun a kažeš da si nesretna i da ne znaš kako dalje... :? :/planirali smo obavit braćne dužnosti ali baka je došla 10 min prije utakmice..
Sve mi se čini da je TM-ovo napušavanje samo vrh ledenjaka...![]()
ja samo moram ovo :shock:mikka prvotno napisa
pa idem...
fakat, cigarete su najveći neprijatelj čovječanstva...
a trava je supstanca za postizanje savršenstva kako u privatnom, tako i u poslovnom životu.
zaista ne bih voljela da me operira kirurg koji je pola sata prije konzumirao ilegalne supstance.
jer ako mu je to potrebno za dobar rad, onda je koma od kirurga.
i sad idem...
Potpisujem mamasch.
Draga moja u uvijetima kakvima ti živiš ,a što je najtužnije tvoje nevino dijete uskoro dvoje nije normalno.Svako ko ne želi prihvatiti situaciju kakva je može naći bezbroj opravdanja za loše postupke.Želim ti svu sreću u životu jer će ti trebati ,ali ne znam da li je to dovoljno.
Život je posut trnjem i kamenjem sad ovisi o tebi da li ćeš to proći na lakši ili teži način.
aha, sori, to sam izmislila.sladjanaf prvotno napisa
![]()
Draga trudnice, najbitnije u cijeloj ovoj priči je da moraš odlučiti što ti u stvari želiš.
Jer prema tvojim postovima vidim da si prvo ljuta, pa zbunjena, tražiš savjet, očajna, ne znaš što ćeš.....prijetiš odlaskom (greška, nikad ne prijetiti nečime što nisi u stanju i napraviti)...a onda faza "opravdavanja" TM.
Donekle te razumijem, ti ga još uvijek voliš, ali da li je to dovoljno?
Uzalud ćemo ti mi ovdje na forumu pisati tone savjeta, ako ti sama ne doneseš odluku i jasno i glasno je ne izgovoriš.
Svojim rođenjem svatko od nas dobiva mogućnost izabrati život kakav želi. Dobivamo samo određene smjernice i mogućnost prosuđivanja i odlučivanja. Samo o onama ovisi kojim putem ćemo krenuti i ako ti u svom životu želiš biti nesretna, samo izvoli, to je tvoja odluka, ali ako odlučiš, onako iskreno iz srca, nešto promijeniti (ostaviti TM ili mu pokušati pomoći), kreni hrabro naprijed, vjeruj mi nećeš biti sama. Uvijek je uz tebe netko tko će ti pomoći i voditi te, samo ga moraš zamoliti za pomoć.
Možda ti ovo sada zvuči ko neka propovijed, ali vjeruj mi nije...., meni je trebalo više od 15 godina da se počnem izvlačiti iz problema u koji sam zapala i tonula sve dublje i dublje, a rješenje je u stvari bilo tako jednostavno i nadohvat ruke.....zato ti ponavljam, odluči koji su ti prioriteti u životu, što želiš i to je to....zatim se opusti i vidjet ćeš, čuda se zaista događaju i snovi se ostvaruju onima koji čvrsto vjeruju u njih.
Želim ti svu sreću i puno ljubavi u životu, ma što ti odlučila.![]()
- čovjek 10 dana na moru nije duvao, možda ipak puši rekreativno kad je toliko izdržao
- odlazak kod psihologa/stručne pomoći je lako reći/napisati nekom drugom, a koliko ljudi u HR to stvarno napravi? Meni se čini u najviše slučajeva po sili zakona. Svi alkoholičari i dr. trče psiholozima sa svojim suprugama ne bi li im pomogao.![]()
A iz moje pozicije, da sam ja ta sa duvkavim mužem i da on i pristane ići psihologu, kome bi ja ostavila djecu za vrijeme sešna? Baki? Onda bi pitala kamo idemo. K psihologu, imamo nekih problema s drozom. :shock:
- mi iz ovih trudničinih natuknica o njenom životu nemamo ni približnu blagu sliku o njihovim životima i navikama pa mi je glupo opće pisati da je površna , neozbiljna i sl. Mada kroz to pisanje u natuknicama je upravo tako, ispada da je smiješno raspravljati o ovoj temi
- zar nitko od vas nema 2 auta u obitelji pa je to tako čudno (npr. renault4 i favoritku)
- to da mužu pokaže topic mi je :shock: . Ja bi popiz*ila da MM piše negdje o nama detaljnije od toga što smo jeli za doručak pa da par tisuća registriranih i x neregistriranih to može čitati kad se sjeti. Još samo da je neki psiholog za tastaturom i di ćeš veće sreće
- trudnice, samo, jedino i isključivo ti možeš prodrijeti do svog supruga. Kako? Znaš ili ćeš znati
- tako sam ponosna što se držim teme iako mi se više sviđa lamentirati o za i protiv 8)
Drimm,
- možda čovjek nije pušio na moru jer nije imao s kime,a ne voli solirati?
- kod psihologa može otići i samo trudnica, da dobije objektivan savjet kako se postaviti prema situaciji u kojoj se nalazi. Ja osobno bih čak pitala psihologa da li mogu povesti i dijete sa sobom pa porazgovarati barem pola sata. I tko kaže da se baki/teti čuvalici/susjedi koja čuva djecu treba uvijek reći kuda otac i majka idu, kad je to njihova privatna stvar i dovoljno je da budu dostupni na mobitel dok ih nema doma?
- moje pisanje govori nešto o meni, kakva sam osoba i nije potrebno da me se osobno upozna da bi se stekao djelomični dojam o meni, ovisno o tome o čemu i kako pišem. Koliko god je ovo virtualan svijet, ipak mislim da smo svi ovdje u određenoj mjeri otvoreni, pa tako i trudnica.
- meni nije čudno imati dva auta u obitelji ali mi je čudno što se ima volje i želje nabavljati aute za svaku situaciju, a nema se volje uhvatiti u koštac sa situacijom koja, blago rečeno, pomalo razara jednu obitelj sa uskoro dvoje male djece. Mislim da ipak većini ljudi nije samo tako iskopati dva soma eura i kupiti tutač, pa onda kasnije imati prilike kupiti nešto drugo pa iskeširati još nešto sitno da bi oboje imali s čime ići na posao. Jedino ako nemaju vlastitu autokuću ili ako su kakvi direktori... Trudnica je možda nezgodno spomenula te aute pa smo ih se uhvatili ko pijani plota.
- drimm, zar ti ovdje na forumu nisi nikad pisala o osobnim stvarima, odnosu sa TM-om i svojom obitelji, o zdravstvenim problemima, kako živiš, o tome što voliš a što ne? :? Možda bi i TM popiz*io da to pročita, dok bi MM sigurno popiz*io. Možda je to čitanje jedan od načina da se nekome skrene pažnja na njegovo ponašanje, da ta osoba sazna nešto što nam je teško reći joj u lice. To sve ovisi o tome o kakvoj soboi se radi, a to najbolje zna partner te osobe, u ovom slučaju trudnica, koja se na ovom forumu obratila nepoznatim ljudima u želji da dobije ohrabrenje ili savjet (barem tako pretpostavljam).
Opet opravdavanja...
pišem u natuknicama je se javljam čim uhvatim malo vremena da sam sama ( što je rijetko zbog toga što je on na godišnjem ,a mala kratko spava)
-mislim da se ljudima ne da čitati priče koje počnu...pa traju...traju i dok dođeš do kraja zaboraviš šta je bilo na početku a digrasija koliko hoćeš...
-trenutno imam drugih prbomela tako da nemam snage ni za što...
- sve mi je jasno što ste napisali.....i vjerujte mi lako je reći... ali treba to provesti u djelo....
-znam i sama da sam neodlučna...ali i kada volite teško je...
ma da ga ne volim ovoliko ostavila bi ga 100000000 puta...
a možda i budem...
oprostite ali ne mogu tipkati od tuge koju trenutno osjećam